Tak bude napsáno "Compatible with phones with Windows". Nevidím v tom problém, jen se třeba budou používat celé věty místo nudného výpisu parametrů. U slušných softů je už teď uváděno prostě jen "WM 5 or higher"... což jsou všechny současné Windows pro mobily.
A nakonec to může být uplně jinak.
Windows Mobile budou přejmenovány na "Windows pro telefony"
Systém Windows Mobile bude přejmenován na Windows Phone
Presneji v duchu onoho prejmenovani by to melo byt "Compatible with Windows phones". Ja bych taky chapal to Windows phone spis jako oznaceni produktu, tzn. telefon s Windows. System samotny bude proste Windows, mozna Windows 7, kdyz to budou chtit sjednotit s PC.carnero wrote:Tak bude napsáno "Compatible with phones with Windows".
-
carnero
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Máš pravdu, díky za opravu 
Ono to tak v anglických zprávách o této novince (nebo spíše doměnce) také je. Nevím kde se u nás vzalo to "Windows Phone" jako jméno OS.
Ono to tak v anglických zprávách o této novince (nebo spíše doměnce) také je. Nevím kde se u nás vzalo to "Windows Phone" jako jméno OS.
Ajaj, co to zase vymysleli? Název přece nemusí dávat smysl, ale už jen jako "značka" zní (a i lépe se vyslovuje) "Windows Mobile" než "Windows Phone". A graficky vypadá zkratka "WM" lépe než "WP"...
-
QxStyles
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S
Dobrý den.Jsem tu nový, takže budu mít na to možná jiný názor. Zaprvé je to podle mě pokus Microsoftu o naprosté ovládnutí trhu tím, že zaútočí jednoduchostí až s odpuštěním jeho debilní vlezlostí viz. Visty= ,,Chcete lepší grafické prostředí,máte ho mít!´´.Já osobně mám ntb Barbone Tomahawk 4gb ram, 2,4 ghz core2duo a geforce go 8600gt.Jenom ta debilní Vista zabere 1gb ram,takže už nemůžu hrát naplno.Proč vlastně tohle píšu?Protože se mi zdá, že Microsoft dělá zbytečně náročný os.Je pravda,že WM 2003 je vzhledově podstatně horší než třeba WM6,ale za jakou cenu?Dnes možná ten rozdíl není tak velký,ale co bude za 2,3 generace později?Pravda už jsem četl o té Toshibě s 1ghz procesorem,ale za tu cenu bych měl malej notebook s atomem 1,6ghz a to je o něčem úplně jinym.Za druhé se mi nelíbí to,že po nějaké době se to pda stejně nějak zanese a můžu instalovat všechno nanovo.Za třetí nevím jak vy,ale mě se zdá,že pokaždý vidím 1 a ten samý systém s drobnými funkčnímy a tedy většímy grafickými změnami.No a závěr:z ,,hračky´´, která stála před 6 lety 20-30 tisíc se stane komerční nástroj kvůli tomu,že bude na ní velký nápis Windows(to mobile je už jen opravdu pouhé upřesnění přístroje).Dlouho jsem věřil, že WM budou jednou přístuná na tolik,že každej si najde vlastní os,ale chamtivost a kýčovitost Microsoftu bude natolik vlezlá,že nakonec každý bude mít mobil nebo pda s WM.Když to neudělá Microsoft,tak někdo jiný.Konkrétně Microsoft tohle pochopí až tohle začne řešit teprve s někým(třeba s pomocí Googlu,i když se moc nemusí a jsou konkurenti,ale sám nikdo nic nezvládne a těch,co jo je opravdu málo),kdo má zájem o to dát každýmu co chce a to bez nějakého hendikepu jako třeba pomalá odezva.Myslím,že o něco takového se pokouší Google s Androidem,snad se jednou dočkáme os pro Pda či Mda specializovaným např. pro internetové maniaky nebo pro hudební nadšence a nebo něco jako ultimate pro ty co chtěj vše.Na tom,jak se to bude jmenovat nezáleží,jde o to aby si uživatel našel to svoje a utvořil ku obrazu svému a aby ho to už tedy nezradil třeba po půl roce jako můj WM 2003 v iPaqu(je sice starší,ale s WM 5 v Asusu a 636N jsem na tom nebyl o nic líp).