SoftReset a ScreenOff: Snadný restart a vypnutí displeje
Já používám program AE Button Plus http://ae.inc.ru/aebplus.php. Umožňuje namapovat jakékoliv tlačítko na libovolnou funkci, i na vypnutí displaye, reset a spoustu dalších věcí. je prima a funguje bez problémů.
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
pokud tím vypnu displej, usne/neusne zařízení? a nebo to má volbu, že pokud se chce WM uspat, tak že to jen vypne displej a neuspí to? to by bylo totiž jediné užitečné 
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Cetl jsi si cele tema? Pokud ano, tak ti muselo vyplynout, ze zhasne, ale neuspi.
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
já jsem něco zkoušel, třeba v QIPu, když mi"pohasnul" displej, tak ho to vyplo. To já nechci... 
Potřeboval bych, aby se to navrtalo do systému tak, že místo uspání, by to jen zhasínalo displej. hodně programů (MP3, GPS, IM... mají funkci neuspávat zařízení, takže v nich by tento program neměl fungovat, pokud je zaplá funkce neuspávat zařízení. kdo by přece chtěl, aby to při hrách a podobných činnostech vypínalo displej úplně
Potřeboval bych, aby se to navrtalo do systému tak, že místo uspání, by to jen zhasínalo displej. hodně programů (MP3, GPS, IM... mají funkci neuspávat zařízení, takže v nich by tento program neměl fungovat, pokud je zaplá funkce neuspávat zařízení. kdo by přece chtěl, aby to při hrách a podobných činnostech vypínalo displej úplně