HTC Touch HD CZE (CEE) verze

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGN II + Lumia 930

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Mong3R »

IW - InterWrite, je to přeložený jenom vnitřně ne že budeš mít českou ROM, a nejsem se jistý, ale myslím že to nebude kompletně v CZ, jetli se mílím, prosím tak mne omluvte a opravte děkuji. Měl jsem od Sunnysoftu IW češtinu v PALM TREO(měl jsem sic chvilku než jsem ho rozbil při lepení folie) ale nebylo tam vše v CZ. Ale nechci tady říkat nesmysli :smt017
Mira96
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Mira96 »

Mám anglickou verzi a vůbec mě to nevadí a to v angličtině moc dokanalý nejsem. Dá se tam nastavit v Regionals settings (Místní nastavení) Czech republic a pak to v kalendáři píše české názvy dnů, včetně diakritiky, jenom místo zítra napíše tomorrow a místo na více dní - multiday. Originál klávesnice obsahuje české znaky i s diakritikou, ale je k nim trochu krkolomný přístup a "Ý" jsem bohužel nenašel. Snad jediný problém by mohl být v Office, tam jsou funkce taky anglicky, ale pochybuju, že v tom budu tvořit něco složitého. Je to jenom o zvyku, a pokud jste před tím měli WM v CZ, tím líp. :idea:
PS: svůj první mobil Sony CMD C1 jsem si dobrovolně přepnul do angličtiny (i když čeština byla) - víc se mi na displeji líbil nápis Searching místo hledám a většina zvědavých lidí ho většinou bez zájmu odložila, když viděla, že to není česky.
roti
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by roti »

Mong3R wrote:IW - InterWrite, je to přeložený jenom vnitřně ne že budeš mít českou ROM, a nejsem se jistý, ale myslím že to nebude kompletně v CZ, jetli se mílím, prosím tak mne omluvte a opravte děkuji. Měl jsem od Sunnysoftu IW češtinu v PALM TREO(měl jsem sic chvilku než jsem ho rozbil při lepení folie) ale nebylo tam vše v CZ. Ale nechci tady říkat nesmysli :smt017
diky
Spike
nováček
nováček
Zařízení: Nokia N73 meanwhile

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Spike »

Dozvěděl jsem se teď díky vám moc věcí ale stejně počkám :???: kdo ví co bude lepší a co horší ale souhlasím s tím že když už stojí takovej balík tak by měl být v CZE komplet :tlem:
Spike
nováček
nováček

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Spike »

wizaard wrote:
Wolfenzi wrote:Spike neřikej mi že bys ho nekoupil jen protože místo přehrávač máš player a místo menu máš ...menu :-)
Jsem Čech, mluvím česky a chci Windows i Windows Mobile česky. Tečka. Jinak já osobně bych EN telefon opravdu nekoupil.
Souhlasím :) chtěl jsem se tě optat trošku offtopic jak ( :smt114 snad se moderátoři nebudou zlobit ) je na tom tvůj diamant už se prodává v CZE ?
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by wizaard »

IkE Blaster: Ty jsi mi tu chyběl - málem bych si myslel, že nějaký topic svou poznámkou vynecháš! Díky za Tvůj přínos, bylo mi bez Tebe smutno! :roll: :wink:

Mong3R: Je jedno, kdo telefon prodává. HTC Touch HD má ROM s označením CEE, nikoliv WWE (World Wide English), takže by se mělo jednat o kompletní CZ ROM bez lokalizace InterWrite (což je externí aplikace), nýbrž s lokalizací již ve Windows Mobile. Překlad však přesto dělá Sunnysoft.
Jinak - lokalizace InterWrite pro konkrétní telefon již předinstalované jsou jistě kompletní (přeložené je vše). Dokoupená čeština je zase maličko něco jiného.

roti: Ano, v budoucnu (brzy) přehrát ROM na CZ problém nebude, nicméně zatím, pokud mě smysly nešálí, nebyl prolomen zámek Touch HD, ale brzy se tak jistě stane. Nemusím ale snad připomínat, že (bez trochy šikovnosti) se jedná o zákrok, kterým telefon ztrácí záruku.

Spike: Diamond se v CZ verzi prodává již dlouho a já CZ verzi samozřejmě mám. Jedná se ale zatím o WWE s CZ od Sunnysoftu, pevně ale věřím, že spolu s CEE ROM pro Touch HD bude vydána i aktualizace ROM CEE pro zbytek "tlupy" Touch (je to, myslím, logické, protože co se překladu týče jsou ty ROM téměř shodné).
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Mong3R »

wizaard děkuji za vysvětlení :smt023 , vycházel jsem z toho, že roti uvažuje o koupi EN ROM verze tedy WWE :smt012
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by IkE Blaster »

Zase jsem tolik nerekl :lol: Jen si stojim za tim, ze 75% pouzivaneho softu je vetsinou v anglictine, hry jakbysmet... Tak nevim, co se certis :) Zkus mi oponovat, treba zmenim nazor.
roti
přispěvatel
přispěvatel

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by roti »

Mong3R wrote:wizaard děkuji za vysvětlení :smt023 , vycházel jsem z toho, že roti uvažuje o koupi EN ROM verze tedy WWE :smt012
no roti by koupil co by bylo, ale ted fakt nevim :(ve ct bych si mohl v praze vyzvednout ENG u mobilveci.cz, ale necici dat 15k za neco, z ceho pak budu nestastnej, ze sem nepockal na CZE.
hm tak nevim :(
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by wizaard »

Podívej, nešťastnej nebudeš určitě, protože CZ ROM tam nahrát půjde na 100%. Já jen říkám tolik, že jsou s tím zbytečný problémy - musíš telefon odemknout pro nahrání jiné ROM (což je zásah proti záruce), oficiálně Ti tam nikdo CZ ROM nedá (vše buď přes servis za peníze neoficiálně nebo pomocí HardSPL = odemknout, které zatím není, ale bude). Chápu, že na Touch HD spěcháte a sám se nedivím. Řekl jsem, že bych si EN telefon nekoupil, ale nedodal jsem, že za téhle situace bych si ho já osobně KOUPIL (mimochodem jsem tak už jednou udělal, ale upřímně - příjemné to nebylo - čekalo se na češtinu, nevědělo se, kdy bude... A to se může stát i tady - neříkám, že stane, ale může). Tedy, abych větu dokončil - nekoupil bych si EN telefon, do kterého nejde nahrát CZ. Já s takovým postupem problém nemám, protože tomu rozumím, ale pro běžného uživatele bych doporučil už přímo CZ telefon.

No a teď budu asi za padoucha, co káže vodu a pije víno.
Spike
nováček
nováček

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Spike »

roti wrote: no roti by koupil co by bylo, ale ted fakt nevim :(ve ct bych si mohl v praze vyzvednout ENG u mobilveci.cz, ale necici dat 15k za neco, z ceho pak budu nestastnej, ze sem nepockal na CZE.
hm tak nevim :(
No tak snad ne no uvidíš :wink: to mě právě na tom všem štve tohle bych dřív neřešil a teď mánie sorry SmartManie :tlem:
tester1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by tester1 »

wizaard wrote:Podívej, nešťastnej nebudeš určitě, protože CZ ROM tam nahrát půjde na 100%. Já jen říkám tolik, že jsou s tím zbytečný problémy - musíš telefon odemknout pro nahrání jiné ROM (což je zásah proti záruce), oficiálně Ti tam nikdo CZ ROM nedá (vše buď přes servis za peníze neoficiálně nebo pomocí HardSPL = odemknout, které zatím není, ale bude). Chápu, že na Touch HD spěcháte a sám se nedivím. Řekl jsem, že bych si EN telefon nekoupil, ale nedodal jsem, že za téhle situace bych si ho já osobně KOUPIL (mimochodem jsem tak už jednou udělal, ale upřímně - příjemné to nebylo - čekalo se na češtinu, nevědělo se, kdy bude... A to se může stát i tady - neříkám, že stane, ale může). Tedy, abych větu dokončil - nekoupil bych si EN telefon, do kterého nejde nahrát CZ. Já s takovým postupem problém nemám, protože tomu rozumím, ale pro běžného uživatele bych doporučil už přímo CZ telefon.

No a teď budu asi za padoucha, co káže vodu a pije víno.
Napsal jsi to výborně,naprostý souhlas :P
Audipetr
nováček
nováček

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Audipetr »

tester1 wrote: a jaka je adresa?A to mysli vazne? Ja jsem ve "fronte" u sunnysoftu a docela me to stve :( je to jak za komunismu fronta na flozky :( a oni jich maji na sklade kupu?
jinak umim perfektne nemecky, ale eng jsem se nikdy neucil, ale taky koupim ENG, protoze nechci cekat. A nevidim v tom problem. kamarad mi rikal, ze se prehraje CZ ROM (doma na PC!) az bude a neni co resit. takze asi tak
http://www.mobilveci.cz/mobilni-telefony/htc/

diky
aktualne uz nemaji, ale mam tam objednane HD pro brachu a do ctvrtka pry bude urcite zase dostatek.

beru english, bral bych radsi cz, ale pry se uz letos na 99 procent nestihne. a vanocni darek v pulce ledna by asi nepotesil :grin:
tester1
nováček
nováček

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by tester1 »

Doufejme, že ty tvoje procenta nevyjdou. Taky bych vzal do konce roku EN, chci to dát do nákladů ;-)

Necituj poslední příspěvek. ziminix
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Mong3R »

Jak zde již někdo :smt024 tak by byla úplná hloupost, aby s CZ vyšli po vánocích :smt017 . Vždyť by byli sami proti sobě :smt021
lospablos
nováček
nováček
Zařízení: Htc touch HD

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by lospablos »

Ahoj všem a nevite nikdo kde se dá splašit navod pdf v češtině :tlem: :tlem: :tlem: :tlem:
tester1
nováček
nováček

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by tester1 »

No, ten asi, myslím, přijde s tou cz lokalizací :tlem:

Necituj poslední příspěvek. ziminix
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by marabu »

Je tu někdo (Ospen), kdo by dokázal odpovědně říct, zda bude čeština přes IW, jako všechny Touche a jak se to dá předpokládat nebo zda bude CEE? Žádnej oficiální zdroj jsem nikde neviděl ani naznačit, že by uvažovali o CEE. V případě CEE by se vyplatilo počkat.
P.S. ten překlad je mezi náma taky trochu nedokonalej a tak se skoro vyplatí tam mít angličtinu. Přecijen možnost UP v SMSkách je celkem výstižná a přeložil bych to jako "nahoru" než "nahoře", které je v Raphaelovi. :)
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by Tomáš Kubec »

Bohužel to odpovědně neřekne ani CZ pobočka HTC :-(
roti
přispěvatel
přispěvatel

HTC TOUCH HD CZE VERZE

Post by roti »

Audipetr wrote: aktualne uz nemaji, ale mam tam objednane HD pro brachu a do ctvrtka pry bude urcite zase dostatek.

beru english, bral bych radsi cz, ale pry se uz letos na 99 procent nestihne. a vanocni darek v pulce ledna by asi nepotesil :grin:
taky mi psali email, ze by zitra mely prijit a ve ct jedu do nemecka, tak se prej pro nej muzu stavit :) jeste to promyslim s tou eng.
no psali, ze 15.12. by mela byt CZ, ale tomu neverim ani nahodou!!
Post Reply

Return to “ROM, HardSPL unlock, tweaky”