Windows 10 Mobile: Release preview
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Windows 10 Mobile Technical Preview
To byla jenom lokalizace.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
může mi někdo potvrdit zda už umí dialer vyhledávání kontaktů přes T9 vč. diakritiky? tuhle funkci pro W10 slibovali
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Neumí, aspoň u mě ne. Zkejsne to u písmene s háčkem.
Hledám Diviše - mačkám 3484 - nabízí Diviš, zmáčknu 7 a konec.
Hledám Diviše - mačkám 3484 - nabízí Diviš, zmáčknu 7 a konec.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
hmm tak snad to nezůstane na půli cesty 
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Desítky už mám díky Windows phone recovery tool nainstalované. V telefonu jsem našla dokument Non production errors, znamená něco zásadního? Podotýkám, že telefon jsem vyhrála, takže nemusí být možná určen pro volný prodej.:
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Máš telefon jako každý jiný, nic speciálního... Non prudiction errors mám také, je to součástí Insider verze systému....
Pár věcí, které bych uvítal v příštím buildu W10M opravené:
- ještě více přiblížit funkčnost Edge starému IE
- opět zavést ve Spořiči baterie údaj "Doba od posledního nabití"
- časem se "umrtvují" živé dlaždice Outlook kalendář, Fotky, Store, Počasí a jiné
- (EDIT:) ještě připojuji vyřešení spolehlivého stahování roletky notifikací na první pokus
Nejčastěji aktualizované aplikace Outlook Pošta a Kalendář, Počasí, Fotky, OneDrive, Store a další už fungují celkem solidně, jen tak dál MS...
Stabilita a funkčnost posledního buildu 10166 je velmi dobrá, na Lumii 1320 nejsou žádné zásadní problémy, předpokládám že na ostatních Lumiích to bude stejné.
Takže jsme v očekávání dalšího buildu W10M... Že by byl ve stejný den jako uvedení W10 pro PC a větší tablety - tedy středa 29.7.2015 ?
- ještě více přiblížit funkčnost Edge starému IE
- opět zavést ve Spořiči baterie údaj "Doba od posledního nabití"
- časem se "umrtvují" živé dlaždice Outlook kalendář, Fotky, Store, Počasí a jiné
- (EDIT:) ještě připojuji vyřešení spolehlivého stahování roletky notifikací na první pokus
Nejčastěji aktualizované aplikace Outlook Pošta a Kalendář, Počasí, Fotky, OneDrive, Store a další už fungují celkem solidně, jen tak dál MS...
Stabilita a funkčnost posledního buildu 10166 je velmi dobrá, na Lumii 1320 nejsou žádné zásadní problémy, předpokládám že na ostatních Lumiích to bude stejné.
Takže jsme v očekávání dalšího buildu W10M... Že by byl ve stejný den jako uvedení W10 pro PC a větší tablety - tedy středa 29.7.2015 ?
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
No, jestli si chce MS totálně za**** servery, tak uvolní build 29.7., ale myslím si, že další build bude asi až po tomto datu, protože se teď soustředí na W10 PC, ale rád bych se pletl 
Jinak, umrtvení dlaždic, je nepříjemné, ale horší je, že občas se stane, že napíše, že aplikace, co mám v seznamu nejde spustit - pomůže jenom odinstalace / instalace znovu...
Jinak, umrtvení dlaždic, je nepříjemné, ale horší je, že občas se stane, že napíše, že aplikace, co mám v seznamu nejde spustit - pomůže jenom odinstalace / instalace znovu...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Já bych uvítal gesta zpět a vpřed v Edge a nejlépe i v celém systému 
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Jde někomu po vyfocení fotky v hdr upravit snímek a uložit? Mě napíše ukládám ale je tam původní.
A lumia moments nefunguji z galerie ale musím jej pustit ručně ze seznamu
A lumia moments nefunguji z galerie ale musím jej pustit ručně ze seznamu
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Tak tohle mě tedy velmi nepotěšilo

Nepomáhá ani soft reset....

Nepomáhá ani soft reset....
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Tak HR, me funguje
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
HR jsem zkoušel několikrát. Chvilku fungoval a po stažení Windows Insiser app a stažení jazykové podpory přestal.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
prave som sa vas chcel opytat co mate w10 na nasledujuce veci
1. ci funguje filter hovorov (ako vidim nie celkom
2. ci uz je upraveny bug ze ak mam udalost na cely den...tak den predtym ukazuje ze to je v ten den na strednej dlazdici (na velkej ukazuje dobre)
3.ci ma niekto nahodenych aspon takych 5-7 GB fotiek a ci sa mu zatvara galeria ked ide niekde foto pridat (napr idem pridat foto do onedrive...nacitavaju sa foto a galeria sa zatvori - spozoroval som to len na velkom mnostve fotiek)
4. ci je alebo ci bude integrovany skype v spravach tak ako kedysi messenger alebo facebook chat
5. ci je nejaka nahrada miestnosti (appku groupme nepocitam je to paskvil)
6. quiet hours su stale naviazane na cortanu a teda na region ?
7. tie animacie na a z domovskej obrazovky su troska podobne ios - vidim ze ten vejarovy nabeh dlazdic uz nie je a zda sa mi to omnoho sviznejsie - ma niekto rovnako vykonove telefony aby porovnal nabeh na domovsku obrazovku alebo prechody ako rychlo to fici...
8. groove music uz vie album art zobrazovat na lockscreene alebo to plati len pre hudbu zakupenu cez xbox music ?
1. ci funguje filter hovorov (ako vidim nie celkom
2. ci uz je upraveny bug ze ak mam udalost na cely den...tak den predtym ukazuje ze to je v ten den na strednej dlazdici (na velkej ukazuje dobre)
3.ci ma niekto nahodenych aspon takych 5-7 GB fotiek a ci sa mu zatvara galeria ked ide niekde foto pridat (napr idem pridat foto do onedrive...nacitavaju sa foto a galeria sa zatvori - spozoroval som to len na velkom mnostve fotiek)
4. ci je alebo ci bude integrovany skype v spravach tak ako kedysi messenger alebo facebook chat
5. ci je nejaka nahrada miestnosti (appku groupme nepocitam je to paskvil)
6. quiet hours su stale naviazane na cortanu a teda na region ?
7. tie animacie na a z domovskej obrazovky su troska podobne ios - vidim ze ten vejarovy nabeh dlazdic uz nie je a zda sa mi to omnoho sviznejsie - ma niekto rovnako vykonove telefony aby porovnal nabeh na domovsku obrazovku alebo prechody ako rychlo to fici...
8. groove music uz vie album art zobrazovat na lockscreene alebo to plati len pre hudbu zakupenu cez xbox music ?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

4. není, jestli bude někdy v budoucnu, ví bůh nebo MS
6. ještě pořád to tak je
7. animace je rychlejší jak na WP8.1, líbí se mi
co je zajímavé, prastará L820 zvládá animaci rychleji jak L640LTE
8. neumí, klasika, ani na dlaždici
6. ještě pořád to tak je
7. animace je rychlejší jak na WP8.1, líbí se mi
8. neumí, klasika, ani na dlaždici
Bo ma lepšie gpu a menšie rozloženie
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Používáte někdo 10166 build a doménu (MX) hostovanou na Office365? U mě chce Outlook na telefonu "vynutit zásady zabezpečení", tedy kromě jiného heslo (PIN po probuzení), které obsahuje čísla i písmena. Což je opruz, který nechci. Mám Enterprise verzi Office365 a tato politika bude zřejmě defaultní...
Tak jsem si v (Office365) Dashboard / Admin / Compliance / Device management vytvořil novou bezpečnostní politiku, kde jsem vypnul požadavek na heslo úplně, zařadil svůj účet do dané Security group, ale poté se na telefonu už vůbec nepřihlásím k tomuto firemnímu účtu..
Po kliknutí na "Přihlásit se" v telefonu to neudělá vůbec nic.
Tak jsem si v (Office365) Dashboard / Admin / Compliance / Device management vytvořil novou bezpečnostní politiku, kde jsem vypnul požadavek na heslo úplně, zařadil svůj účet do dané Security group, ale poté se na telefonu už vůbec nepřihlásím k tomuto firemnímu účtu..
Po kliknutí na "Přihlásit se" v telefonu to neudělá vůbec nic.
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Neviem presne čo myslíš, pridávanie účtu do Outlooku?
Mám dva Exchange O365 účty, pri vynucovaní politík to vyhlásilo chybu, účty však pridalo a fungujú perfektne.
Inak to samé, aj keď som pridával účty v aplikácii Outlook vo Windows 10 v Surface 3 pro.
Mám dva Exchange O365 účty, pri vynucovaní politík to vyhlásilo chybu, účty však pridalo a fungujú perfektne.
Inak to samé, aj keď som pridával účty v aplikácii Outlook vo Windows 10 v Surface 3 pro.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Mě to zahlásilo chybu a politiku to nebylo schopno nastavit :( Respektive, jednou ano, pak to chtělo ten šílený PIN, tak jsem to zkusil po hard-resetu a problém s loginem, nedostane se to dál. Mám tedy dvou-faktorovou autentizaci, možná tam je bug.
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Jsem mile překvapena rychlou odezvou systému u mé Lumie 535
systém je nahozený teprve den, chtěla bych se zeptat, jak při psaní u desítek funguje tlačítko háček a čárka, zatím jsem na to nepřišla