HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
Poradi nekdo s nasledujicim problemem :
jak hromadne doplnit znamenko + (nebo 00) pred vsechna telefoni cisla v Kontaktech v HTC TyTN II ? Mel jsem je ulozene ve formatu +420 XXXYYYZZZ, jenze pri prenosu ze strayho smartphouna pres Outlook do TyNT II se ty pluska u vsech cislel nekde cestou ztratily ... budu vdecny za jakykoliv reseni at uz na strane TyTN II nebo jestli to jde primo v Outlooku ....
... a byl bych opravdu vdecny za konkretni odpoved, nikoliv za odkaz na googl ci prohledani tohoto fora, snazil jsem se hledat zde celkem urputne, ale nemel jsem stesti, ony jsou nektera vlakna celkem vyzivna a ja na to mel jenom vikend, doba je uz pokrocila a ja nemuzu poradne founovat, no pochopte ten stres
jak hromadne doplnit znamenko + (nebo 00) pred vsechna telefoni cisla v Kontaktech v HTC TyTN II ? Mel jsem je ulozene ve formatu +420 XXXYYYZZZ, jenze pri prenosu ze strayho smartphouna pres Outlook do TyNT II se ty pluska u vsech cislel nekde cestou ztratily ... budu vdecny za jakykoliv reseni at uz na strane TyTN II nebo jestli to jde primo v Outlooku ....
... a byl bych opravdu vdecny za konkretni odpoved, nikoliv za odkaz na googl ci prohledani tohoto fora, snazil jsem se hledat zde celkem urputne, ale nemel jsem stesti, ony jsou nektera vlakna celkem vyzivna a ja na to mel jenom vikend, doba je uz pokrocila a ja nemuzu poradne founovat, no pochopte ten stres
Jejda tak jsem si tedy poctivě pročetl všecky příspěvky ale o tom odstranění simky z kontaktů to je nějáký zmatený.... Existuje tedy nějáká metoda pro úplnýho analfabeta (jako sem já) co by to dokázala a telefon si to pamatoval i po resetu?
A s tou jedničkou co se jí nemůžu zbavit v horní liště po hadr resetu sem zaznamenal snad jen jednu zmínku s odkazem na nějáký stránky kde bych se musel registrovat. Neposlal by jste mě někdo prosím ten souborek a neporadil trošku polopatě co a jak ??? To se asi musí zobrazit ta jednička každýmu kdo ten tel restartne a má ho od vodafonu ???
Jo a ještě, lze nějáko zesílit vyzvánění ?
A s tou jedničkou co se jí nemůžu zbavit v horní liště po hadr resetu sem zaznamenal snad jen jednu zmínku s odkazem na nějáký stránky kde bych se musel registrovat. Neposlal by jste mě někdo prosím ten souborek a neporadil trošku polopatě co a jak ??? To se asi musí zobrazit ta jednička každýmu kdo ten tel restartne a má ho od vodafonu ???
Jo a ještě, lze nějáko zesílit vyzvánění ?
Já ty zmíněný problémy nezaznamenal a spíš oceňuju že se dá budík nastavit 3x různě na celý týden... Co se týče zvuku budíku je fak slabej a ten nejagresivnější Alarm5 pochybuju že mě po flámu vytáhne z postele. Kdyby jste někdo našel nějákej lepší zvuk tak ho prosím pošlete...Peteer wrote:Ahoj, chtěl bych se zeptat, už mám Kaisera objednaného od Vodafonu a chtěl bych vědět jaké jste s ním měli problémy co se týká customizace, hlavně ten budít a zhasnutí displeje, mě přijde že to skutečně všechno dělá jen ten zámek klávesnice, díky moc za info, abych se na to připravil.o)
Peteer wrote:Ahoj, chtěl bych se zeptat, už mám Kaisera objednaného od Vodafonu a chtěl bych vědět jaké jste s ním měli problémy co se týká customizace, hlavně ten budít a zhasnutí displeje, mě přijde že to skutečně všechno dělá jen ten zámek klávesnice, díky moc za info, abych se na to připravil.o)
Hlavní problémem je, že nenahraješ novější firmwere co vychitává chyby aniž bys přišel o češtinu, a nebo to dal na měsíc na reklamaci....
To daja: Budik se tu resil, koukni se zpatky v dizkuzi, ale nove zvuky do budiku se daj nahrat tak, ze si prevedes svuj oblibenej zvuk do formatu *.waw a nahrajes do slozky WIN (teda myslim ze je to WIN).
TO MIKEC: taky jsem resil tento problem, ale vyresil jsem to tak, ze mi znamenka + pred tel cisla doplnila manzelka :D Muzes bud v outlooku, nebo primo v kaisru, ale pak bacha na to, jak mas nastavenou synchronizaci, aby sis to zase nepremazl bez tech + kdyz to propojis s PC
Ja resim tyto problemy: Jak dosahnu toho, abych pri poslouchani hudby mohl vypnout displej ?
Jak nastavim aby mi chodily vypisy o dorucenych SMSkach ?
TO MIKEC: taky jsem resil tento problem, ale vyresil jsem to tak, ze mi znamenka + pred tel cisla doplnila manzelka :D Muzes bud v outlooku, nebo primo v kaisru, ale pak bacha na to, jak mas nastavenou synchronizaci, aby sis to zase nepremazl bez tech + kdyz to propojis s PC
Ja resim tyto problemy: Jak dosahnu toho, abych pri poslouchani hudby mohl vypnout displej ?
Jak nastavim aby mi chodily vypisy o dorucenych SMSkach ?
no mam tam asi 750 kontaktu a u kazdyho v prumeru 2-4 cisla ... dat to delat manzelce tak zajdu hlady a ve spineKrota wrote:TO MIKEC: taky jsem resil tento problem, ale vyresil jsem to tak, ze mi znamenka + pred tel cisla doplnila manzelka :D Muzes bud v outlooku, nebo primo v kaisru, ale pak bacha na to, jak mas nastavenou synchronizaci, aby sis to zase nepremazl bez tech + kdyz to propojis s PC
takze vazne nikdo nema zadnou ideu cim tam ty pluska nahazet zptaky ?
btw nekolikrat sem zde zahldl stesky nad slozitym proklikavanim se k vytvoreni nove sms, mms ci emailove zpravy, mozna nakoho pak, stejne jako me, potesi tahle freewarova utilitka, ktera umi celkem elegantne vyresit nejen tento problem : HTC Action
Automatický odpovídač na sms
Zdravím, jak se jmenuje aplikace, která automaticky odpovídá na přijaté sms u Tytn II ?
Jen rychlovka,
v patek mi vykradli auto :( (smejdi *****) a z neho batoh, ve kterym jsem, mimo jine, mel i orig. sluchatka k HTC TyTN II. A ted, at se koukam, kde muzu, je nikde nevidim k prodeji. Tak bych se tu chtel zeptat, jestli nahodou nekdo nevite, kde by se daly sehnat. Nemusi to byt primo original HTC, ale aspon aby fungovaly stejne (tzn. ze s nima muzu i telefonovat) a pokud mozno cerny do Mini USB slotu.
Predem diky moc za jakejkoliv tip!
v patek mi vykradli auto :( (smejdi *****) a z neho batoh, ve kterym jsem, mimo jine, mel i orig. sluchatka k HTC TyTN II. A ted, at se koukam, kde muzu, je nikde nevidim k prodeji. Tak bych se tu chtel zeptat, jestli nahodou nekdo nevite, kde by se daly sehnat. Nemusi to byt primo original HTC, ale aspon aby fungovaly stejne (tzn. ze s nima muzu i telefonovat) a pokud mozno cerny do Mini USB slotu.
sluchatka lze objednat napr. zde :
Code: Select all
http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02021&dept_id=039&cat_id=0763řáry máry s časem
Chjo další problém. Včera jsem si toho všiml. Když po delší době v e stand by režimu (cca5 hodin) zapnu kaisra tak mi najednou ukazuje špatně hodiny a to cca 1-2hodinové spoždění. Tvrdošijně trvá na svém, cca půlhodiny pak najednou se tam objevil aktuální čas.
Na tuhle chybu můj rozum nestačí... už jsem si zvykl na chyby z cusotmizace ale, tato opravdu kraluje. Nevíte čím to?

Na tuhle chybu můj rozum nestačí... už jsem si zvykl na chyby z cusotmizace ale, tato opravdu kraluje. Nevíte čím to?
loocas wrote:Jen rychlovka,
U sunnysoftu prodávají černou redukci s mikrofonem na 3,5jack k tomu pak jdou připojit jakákoliv sluchátka (já například používám ty ze SE Walkman) . Vyhovuje mi to více než originalní, kde ten zvuk nebyl žádná sláva
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7