Do budoucna spis zadne SIM nebudouhtcjirka wrote:Protoze do budoucna bude jen nanosim.
Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Kdepak, pevne sim nehrozi, to Apple neprotlacil a neprotlaci.To nastesti padlo.
Řekl bych bohužel pro nás, uživatele mobilních sítí. Co je dobré pro uživatele, není dobré pro operátory... 
Psal jsem na Microsoft stránkách na windows-phone podporu. Chytl jsem na chat nějakýho Antonyho.B
. Vysvětlil jsem mu jak se věci mají a zeptal se jestli mám telefon reklamovat nebo jeslti se chystá ještě nějaká aktualizace která to opraví, skoro mi přišlo že se diví že to ten telefon dělá.
Navedl mě do nastavení ,,touch,, kde jsem měl změnit citlivost. Bohužel jsem v tomto nastavení citlivost měnit nemohl, pouze nastavit odemčení poklepáním a vibrace při dotyku na panel ovládání. Nakonec mi řekl že jediný co mi může doporučit je tvrdej reset telefonu - nepomohlo.
V pátek to vracim, o chystané další aktualizaci nic nepsal, nebudu na nic čekat, je potřeba jim to omlátit o hlavu.
Navedl mě do nastavení ,,touch,, kde jsem měl změnit citlivost. Bohužel jsem v tomto nastavení citlivost měnit nemohl, pouze nastavit odemčení poklepáním a vibrace při dotyku na panel ovládání. Nakonec mi řekl že jediný co mi může doporučit je tvrdej reset telefonu - nepomohlo.
V pátek to vracim, o chystané další aktualizaci nic nepsal, nebudu na nic čekat, je potřeba jim to omlátit o hlavu.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tyhle podpory jsou uplne k nicemu, je to neco jak volat na infolinku O2 a chtit neco vyresit
Vetsinou to zvedne nejaka slecna, ktera nevi oc jde a radi uplne hlouposti.
Já to právě nikdy předtím nevyužil, ale řekl jsem si že za to nic nedám a že aspoň o případném chystaném updatu by vědět mohli... 
Ja tento smer nespojuji s Applem, podle me to bude logicky vyvoj. Bude bezne mit svuj ucet se vsemi sluzbami a na ten se clovek bude prihlasovat vsude mozne. Jasne, i soucasna SIM ma sve vyhody, ale jak uz to tak byva, jakmile si na to lidi zvyknou a bude to vyhodnejsi, vezmou to jako normu.htcjirka wrote:Kdepak, pevne sim nehrozi, to Apple neprotlacil a neprotlaci.To nastesti padlo.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Nawzil na Twitteru tvrdil, že to update vyřešil. Dokonce psal, ze porovnaval dva kusy jeden s aktualizaci a jeden bez ni. Divné.
Myslím ten touch bug.
Myslím ten touch bug.
Tak je to asi kus od kusu. Na mém kusu Denim aktualizace už byla, zkusil jsem reset telefonu do továrního nastavení a nic.
To znám. Člověk se ptá na twitteru Lumia Help, kdy bude to a to a oni jen řeknou, že je třeba být trpělivý.htcjirka wrote:Tyhle podpory jsou uplne k nicemu, je to neco jak volat na infolinku O2 a chtit neco vyresit![]()
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Re: Microsoft Lumia 535: Všeobecná diskuze
Každá L535 má DENIM ihned. Toto je doplňující aktualizace opravná. Mela by byt označena jako critical update.
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Tiež si myslím, že väčšina používateľov tu ešte ten update, ktorý má opravovať tento bug nemá.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

https://twitter.com/Nawzil8/status/553252974466564097" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrkněte na toto, pochybuju, že by kecal. Fakt jste obdrželi ten critical update ?
Mrkněte na toto, pochybuju, že by kecal. Fakt jste obdrželi ten critical update ?
Koukal jsem a ja teda po koupi pouze udelal aktualizaci na Denim ale nic takoveho jeste nemam.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Veď tam nepíše cislo updatu tak ako mam vedieť o ktorý sa jedna ?Zaklinac wrote:Tiež si myslím, že väčšina používateľov tu ešte ten update, ktorý má opravovať tento bug nemá.
kazdopadne oproti Foxlovi mam vyssie cisla
OS 8.1 Lumia Denim - 8.10.14226.359, FW 02055.00000.14511.22002, HW 3.0.0.0
Ja se asi spatne vyjadril, ja koukal na ten jeho odkaz a ja zadnou aktualizaci nedelal. Krome te velke po koupi.
Ale zadna critical nebyla. Proto to beru ze nemam.
Ale zadna critical nebyla. Proto to beru ze nemam.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

02055.00000.14511.220xx / 8.10.14226.359
Tohle byl měl být poslední update, ale četl jsem diskuzi na netu a pro některé to také neopravilo bug s multitouchem... Tak možná přeci jen bude pes zakopaný v HW. Snad to alespoň servis opraví.
Tohle byl měl být poslední update, ale četl jsem diskuzi na netu a pro některé to také neopravilo bug s multitouchem... Tak možná přeci jen bude pes zakopaný v HW. Snad to alespoň servis opraví.
A to je k DS nebo SS ??
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Ja mam to co v podpisu a nic jineho me to nenabizi. Jak se k tomu dostanu ??