Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
OK uvidím jak se změní výdrž a když tak to změním zpátky na 15 min. Díky
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Trophy
Pokud zaškrtneš: ,,Když dorazí" tak bude mail připojen neustále k serveru a baterka jde opravdu ukrutně rychle dolů. Takže jsem tuto možnost zrušil a dal každé dvě hodinky. Jinak pokud jí opravdu zaškrtneš, tak Ti mail bude chodit v podstatě jako sms:)
Jinak každé časové období po nsatvení se telefon připojí na server, natahá data a takhle dokola. Bohužel jsi na net připojen i tak pořád, takže baterka jde taky do kopru, ale né tak extra rychle.
Pokud jsem měl vše zaplné na max. poslouchal hudbu, smskoval atd. tak baterka za den pryč. Pokud dám jednou za dvě hodinky - a když chci tak manuálně, tak baterka den a kus. Upoznorňuju, že telefon nevypínám na noc.
Jinak každé časové období po nsatvení se telefon připojí na server, natahá data a takhle dokola. Bohužel jsi na net připojen i tak pořád, takže baterka jde taky do kopru, ale né tak extra rychle.
Pokud jsem měl vše zaplné na max. poslouchal hudbu, smskoval atd. tak baterka za den pryč. Pokud dám jednou za dvě hodinky - a když chci tak manuálně, tak baterka den a kus. Upoznorňuju, že telefon nevypínám na noc.
No mě v podstatě je jedno jestli telefon vydrží den nebo den a kousek,když stejně telefon i když mám např. 40% tak dám do nabíječky přes noc,no kdybych seděl v kanclu a měl zásuvku u sebe tak bych to neřešil.No říkají o Omnii 7 v recenzích,že vydří tak dva dny a při intenzivním používání tak uvidím?
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Ono jde o to, že baterka taky při prvních nabitích blbne a její kapacita se pak ustálý po několika nabijecích cyklech. Ale zatím to nějak výrazně neřeším.
Ono to nějak dopadne, ale lepší ukazatel baterky bych ocenil:)
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Jdou nějak z telefonu vymazat všechny maily najednou nebo je musím po jednom všechny zaškrtnout a až potom vymazat?
Přišel jsem na další věc co mě štve aspoň u mé Omnie 7,někde jsem se dočetl o formátování baterky,že když se telefon nechá úplně vybít a nezapne se podruhé,ale rovnou se dá na dlouho nabíjet tak se s tím sformátuje,jde mi to u HTC Desire HD,ale u Omnie ne,ta když se úplně vybije tak se dá na nabiječku a zachvíli se začne nabíjet a telefon se zapne.Nevíte jak se jinak formátuje baterka aby vydržela déle nebo je to jedno?díky
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Li-Ion články se neformátují, a neměly v žádném případě nechávat úplně vybít.
Dobrý článek zde: http://batteryuniversity.com/learn/arti ... _batteries" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobrý článek zde: http://batteryuniversity.com/learn/arti ... _batteries" onclick="window.open(this.href);return false;
škoda,že je to anglicky,mooc tomu nerozumním já jsem ten návod našl tady: http://johny-g.blogspot.com/2010/11/lad ... ast-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Výborně. Zajímavý článek a rozhodně to zkusím:) Triky s baterkou vždycky uvítám:)
JJ u HTC to funguje v pohodě jen ne u Omnie:-(
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Dneska jedu wifi, video, mp3, smskuju, volám jako ďábel a jako je to znát. Baterka mizí před očima dost rychle. Nabíjel jsem někdy ve 13:00 a teď jsem někde v půli:( Zkusím trik s baterkou a snad se to nějak dá do kupy. Je pravda, že jsem telefon připojoval k PC jak jsem chtěl a pořád s telefonem blbnul, takže je zapotřebí, aby se dal nějak dohromady.
No já jedu také celý den na WIFI,mám gmail nastavený na okamžité doručení,občas si sním pohraju a vydrží mi jen den a půl,tedy čekial jsem víc i podle recenzí,ale snad se to zlepší po naformátování baterky?tedy doufám.
Chci se ještě zeptat zda existuje nebo se bude vyvíjet pro WP7 program jako je v Androidu Noled pro upozornění hovorů a sms když nemáte notifikační diodu.Díky
Chci se ještě zeptat zda existuje nebo se bude vyvíjet pro WP7 program jako je v Androidu Noled pro upozornění hovorů a sms když nemáte notifikační diodu.Díky
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Den a půl má vydržet Trophy. Omnii dávali dokonce dva dny a kousíček. Nebrutálnějším žroutem baterky je samozřejmě video + hraní her + poslouchání hudby.
Včera jsem přišel domů kolem 23:00 a do 01:00 jsem hrál hru free, kde navádím letadla na runway, poslouchal hudbu a dnes ráno koukl asi 40minut na video. Polovina baterky byla fuč jako nic:( :D a to vše za podpory wifi! telefo nmám pořád připojený. Výdrž není tak špatná, čekal jsem opravdu horší, ale zase kdyby byla lepší, tak se taky nezlobím.
Mobil jsem vybil, boužel jsem ho pak znovu zapl a to ještě nebyl v nabiječce:( ale stihl jsem ho připojit ještě dřív, než se načetlo logo Windows phone, takže baterka nešla moc do mínusu. Takže uvidíme, jaký bude mít vliv reset baterky. Zkusím to takhle udělat ještě jednou a pak tepr budu zkoumat. Jinak dobijecí kabel od HTC je tak ukrutně odfláknutej, že jsem si pořídil zlacenej Hama kabel za 145,- a to je propastný rozdíl v kvalitě. U HTC se mi pomálu ihned ulomil konektor do telefonu:(
Včera jsem přišel domů kolem 23:00 a do 01:00 jsem hrál hru free, kde navádím letadla na runway, poslouchal hudbu a dnes ráno koukl asi 40minut na video. Polovina baterky byla fuč jako nic:( :D a to vše za podpory wifi! telefo nmám pořád připojený. Výdrž není tak špatná, čekal jsem opravdu horší, ale zase kdyby byla lepší, tak se taky nezlobím.
Mobil jsem vybil, boužel jsem ho pak znovu zapl a to ještě nebyl v nabiječce:( ale stihl jsem ho připojit ještě dřív, než se načetlo logo Windows phone, takže baterka nešla moc do mínusu. Takže uvidíme, jaký bude mít vliv reset baterky. Zkusím to takhle udělat ještě jednou a pak tepr budu zkoumat. Jinak dobijecí kabel od HTC je tak ukrutně odfláknutej, že jsem si pořídil zlacenej Hama kabel za 145,- a to je propastný rozdíl v kvalitě. U HTC se mi pomálu ihned ulomil konektor do telefonu:(
Mám dotaz ohledně odemčení telefonu.Jak se pak dá opět zamknout?aby nikdo nic nepoznal?nebude to mít vliv na únorovou aktualizaci od MS?díky
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Nic neodemykej. Není pro to důvod.
Potom co jsem zjistil,že aktualizace bude až někdy v únoru tak bych si chtěl změnit to vyzvánění,je příšerné hlavně na mail,někdy je v pohodě a někdy je takové sekané a chtěl bych si tam dát zástupce na rychlé psaní sms,mailu a nastavení Wifi
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Při brouzdání intenretem se někde psalo, že MS si telefony kontroluje sám jestli jsou odemčené či nikoliv a pokud tomu tak je tak ho opět tiče uzamkne a musí se celý proces odemykání dělat znova...Nevím ovšem v jakých intervalech to kontroluje jestli každý den/týden/měsíc...
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Pokud je telefon odemčený, doporučuji před připojením k PC nastavit Airplane mode, čímž je telefon odříznut od internetu a k re-locku nedojde. Po chvilce se může Airplane mode vypnout a telefon se už neuzamkne.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Kde je vlastně smysl v odemčení. Nepřijde, že se opravdu vyplatí odemknutí. U Apple ano, ale zde. Zatím podle mě zbytečné blblnutí s fungujícím systémem..
- htctester
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2
...tak já si nemyslím, že je to zbytečné. V současnosti mě tento systém tak jak je "uzavřen" ,nevyhovuje. Vyhovovat bude spoustě "běžných" uživatelů. Měl jsem možnost používat ho, ( jen 8dní) a mohu říci, že systém špatný není, ale spousta věcí prostě na něj ještě nejde a nebo není. Nějak jsem se asi rozmazlil WM6.5.x .
Každopádně odemykání a prolomení (viz.bleskovka) je jen a jen dobře, jen nechci vidět reakci Microsoftu na XDA , vsadím se, že tam krouží jak "sup" ! . Smysl samotného odemčení a laborování s aplikacemi?....smysl určitě má. A klukům z XDA jen držím palce !
Každopádně odemykání a prolomení (viz.bleskovka) je jen a jen dobře, jen nechci vidět reakci Microsoftu na XDA , vsadím se, že tam krouží jak "sup" ! . Smysl samotného odemčení a laborování s aplikacemi?....smysl určitě má. A klukům z XDA jen držím palce !