Windows Phone Preview for Developers
Wertigo na L925 mám DP WP8.1 a CYAN nainstalovat nejde. Kde je teda chyba?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Re: Windows Phone Preview for Developers
Presne, bylo uz to potvrzeno, kdo ma GDR1 a nema Cyan tak ho normalne obdrzi az bude k dispozici.Wertigo wrote:Víš tedy špatně.... viz. Joe twitterPetrCBR wrote:pokud vim, tak jeste nelze.
Jirko až bude k dispozici, jenže on asi k dispozici není pro všechny, tak jak píše PetrCBR.
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Joe psal, ze cyan bude k dispozici i tem co jsou na DP ... nikde nepsal nic o tom, ze ten problem uz je opraveny a ze uz ho muzou zacit lidi s DP stahovat.
Ja mam 1520 kde je cyan uz k dispozici, ale s DP ne, takze na 99,9% ten problem opraveny nemaji a kdo vi kdy bude.
Ja mam 1520 kde je cyan uz k dispozici, ale s DP ne, takze na 99,9% ten problem opraveny nemaji a kdo vi kdy bude.
-
htcjirka
- smartmaniak

l.i.b.o.r : Kdepak, petrCBR mel namysli, ze nepujde nainstalovat pres DP, jak tomu totiz doted bylo.
Kdo ma DP GDR1 uz nemusi delat downgrade na WP8 pro ziskani Cyan.
Kolega mel DP na 925 a s nove nainstalovanym GDR1 se mu dnes zpristupnil i Cyan, pro ktery by jinak musel delat downgrade.
Kdo ma DP GDR1 uz nemusi delat downgrade na WP8 pro ziskani Cyan.
Kolega mel DP na 925 a s nove nainstalovanym GDR1 se mu dnes zpristupnil i Cyan, pro ktery by jinak musel delat downgrade.
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Ted jsem zkousel a nic, takze plati co jsem psal. Z 8.1GDR1 v tuto chvili neni mozne ziskat cyan.
Mě Cyan nešel ani bez GRD1. Já se ho asi nedočkám.
A na W8 zpět nejdu.
A na W8 zpět nejdu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jde, i pod clacnkem, ktery o tomto pojednava uz jsou dalsi uspesni. GDR1 a nasledne Cyan.PetrCBR wrote:Ted jsem zkousel a nic, takze plati co jsem psal. Z 8.1GDR1 v tuto chvili neni mozne ziskat cyan.
To je taky v poradku, to taky nesmel jit.Mě Cyan nešel ani bez GRD1
Pod jakým článkem?htcjirka wrote:Jde, i pod clacnkem, ktery o tomto pojednava uz jsou dalsi uspesni. GDR1 a nasledne Cyan.
.
zdravim mam L820 s cyan přes DP. dneska nabidla aktualizaci tak se stahla pripravila a pak po resetu ozubene kola dost dlouho odhaduji min pul hodky ale status bar se nehl a pak nabehl foun a napsalo to ze v tuto chvili nelze nainstalovat a nejakej error neopsal sem něco jako 0xxXXXX .skousel sem dvakrát a pokazde to stahne pak priprava aktualizace pak ze je pripravena kliknu na instalovat reset a ozubena kola dlouho status bar nic a pak nabehl a zase ta sama chyba.
dik za pripadne rady
EDIT: ted sem koukal a v bonus+info mam NOKIA BLACK divne ne ?
dik za pripadne rady
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
potrebujem súrne zistiť, či sa mi bude dať nainštalovať WP8.1 DP na lumiu920, ktorú práve koli nefungujúcemu dotyku obnovujem, ale na WP8..dakujem pekne..
Ano, WP8.1 DP si nainstalovat můžeš.
- mato289
- smartguru

super, ďakujem za rýchlu odpoveď 
Na 820 Cyan nemozes mat,kedze pokial viem tak nie je dostupny, zrejme co ti dnes nabehlo je GDR1snoopyk wrote:zdravim mam L820 s cyan přes DP. dneska nabidla aktualizaci tak se stahla pripravila a pak po resetu ozubene kola dost dlouho odhaduji min pul hodky ale status bar se nehl a pak nabehl foun a napsalo to ze v tuto chvili nelze nainstalovat a nejakej error neopsal sem něco jako 0xxXXXX .skousel sem dvakrát a pokazde to stahne pak priprava aktualizace pak ze je pripravena kliknu na instalovat reset a ozubena kola dlouho status bar nic a pak nabehl a zase ta sama chyba.
dik za pripadne rady
jasne sem se do toho zamotal mam 8.1 ale prave to nove GDR1 po stazeni/priprave a install pise to co jsem psal.
- mato289
- smartguru

Radeczek wrote:Ano, WP8.1 DP si nainstalovat můžeš.
ešte mám otázočku, dá sa to nainštalovať aj bez GDR1 ? lebo problémom vyzerá byť práve GDR1..
Osobne keď som inštaloval na svojej 1520 GDR1, tak sa mi súčastne stiahli 2 aktualizácie..tak snáď sa mi do tej 920 nenainštaluje hneď aj GDR1
Tak to zatím nevím, protože mi GDR1 nešel nainstalovat. Jelikož jsem netrpělivej, právě se vracím na WP8 a zkusím to od nuly. Pak budu moudřejší. Ale myslím si, že naráz by se to instalovat nemělo. Nejdřív půjde WP8.1 a až potom GDR1.
A jak to myslíš s tou chybou? Že by GDR1 způsobil nefunkčnost dotykovky?
A jak to myslíš s tou chybou? Že by GDR1 způsobil nefunkčnost dotykovky?
- mato289
- smartguru

tak ten telefón nie je môj, je jedného známeho..volal mi, že prebehol nejaký update (najskôr gdr1, lebo má povolený Developer Preview, nemám si to ako overiť, lebo ho ani neodblokujem) a po ňom mu nefunguje dotyková plocha..tak idem spravit downgrade na WP8 (telefón je už u mňa doma)..je to to jediné čo sa dá spraviť, keďže soft reset nepomáha..
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Tak ty taky? :D Právě instaluju 8.1 a pak snad už půjde GDR1Radeczek wrote:Tak to zatím nevím, protože mi GDR1 nešel nainstalovat. Jelikož jsem netrpělivej, právě se vracím na WP8 a zkusím to od nuly. Pak budu moudřejší.
To se nedalo vydržet. 1 den a dost :D