Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Se špatným zvukem přišly odborné weby Radečku,nauč se trochu číst,dovolil jsem si přeposlat odkazy na vícero webů,za týden jsem měl Nokii Lumii800 v rukou i já a pak jsem hodnotil i já a potvrdilo se to,že zvukový výstup extra není tak jak jsi to euforicky popsal a šum tam skutečně je,hodnotil jsem já,až jsem ji měl v ruce,předtím hodnotily weby,na které jsem dal post..pro Tebe to píšu dvakrát,aby jsi stíhal 
jirko, flyne, nereagujte na Radka Hulána, to je jediný lék na tohoto člověka, on musí mít vždy to poslední a dle něj jediné správné slovo. On je už dostatečně provařený na české internetové scéně, takže i "laici" už vědí jak hodnotně, mají brát jeho informace. Vzniká tady zbytečné flame.
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Souhlas s tadom, navíc už je dost trapný se furt hájit nějakým IQ, píšeš to jako by jsi byl nějakej génius, ale zatím z Tebe mají všichni legraci a né že si z tvého názoru sedají na zadek. Měníš názory, takže nějaká role komika by byla na místě.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Chlapi, i z písničky od Bartošový se o osmistovce dozvím víc, než z vaší diskuze 
Včera jsem šel kolem T-Mobilu v pražském OC Chodov, ... Zdá se, že "Náš [T-Mobile] tip na leden" je HTC Radar. Radaru je plná výloha, sloupky, zdi, i jejich časopisy (přední i zadní strana).
Že by se u nás HTC připravovalo na Nokiácký únorový nástup?
Včera jsem šel kolem T-Mobilu v pražském OC Chodov, ... Zdá se, že "Náš [T-Mobile] tip na leden" je HTC Radar. Radaru je plná výloha, sloupky, zdi, i jejich časopisy (přední i zadní strana).
Že by se u nás HTC připravovalo na Nokiácký únorový nástup?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia by mohla taky udělat nějakou pořádnou propagaci jako dělá v cizině.Jsem zvědavý jestli se na to vykašle nebo to bude blesk z čistého nebe.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Podle vyjádření šéfa české Nokie z minulého roku mi přišlo, že WP7 u nás moc nevěří. Ale snad tu nějaké akce budou, přecejen centrála bude mít snad hlavní slovo...
- Robert Varga
- smartguru

Nevím jak na tom budou kampaně, ale co se týče podpory vývojářů, tak to vypadá, že tomu věří a hodně...
Dotaz pro lidi co 800 uz maji: Je ten rastr na displeji opravdu videt? Na netu jsem na to videl ruzne nazory - nekdo rika ze to je videt hodne, nekdo ze vubec.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Nereste uz prosim, koumu se co libi, kazdy ma jiny nazor a WP7 ci nove Lumie se nikdy nebudou libit a vyhovovat vsem.
Zmenme tema:
K cemu je vlastne aplikace Hudba Nokia a proc ji nenajdu nikde v Marketplace, kdyz ji dam hledat, nevite nekdo?
Zmenme tema:
K cemu je vlastne aplikace Hudba Nokia a proc ji nenajdu nikde v Marketplace, kdyz ji dam hledat, nevite nekdo?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Přestaňte už prosím s osobními útoky... Díky 
o.k. Ospravedlňujem sa. Nemyslel som to osobne. To je tým dlhým čakaním na nový update.
Já četl, že není vidět ani u Titana... natož pak u 800Klax wrote:Dotaz pro lidi co 800 uz maji: Je ten rastr na displeji opravdu videt? Na netu jsem na to videl ruzne nazory - nekdo rika ze to je videt hodne, nekdo ze vubec.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jenze nokia ma displej pentile matrix matici,tam je rastr videt o poznani vice.Ale pri te uhlopricce u Lumie 800 to je snesitelne..u 4.3" uz by to rusilo.
Dobře, tak jinak - nic nevidím.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
dej si cerveny tema a mrkni na hrany dlazdicek..
.
rozdil je videt i na malem textu - pentile matrix ma o nejaky ten bod mene, proto je text v malickych velikostech citelny hure, nez na LCD.. vyzkouseno na Omnii7
..ty dva "rozvasneny" prispevky jsem smaznul.. aby to tu nevypadalo jak na nekterych konkurencnich forech.. mir..
rozdil je videt i na malem textu - pentile matrix ma o nejaky ten bod mene, proto je text v malickych velikostech citelny hure, nez na LCD.. vyzkouseno na Omnii7
..ty dva "rozvasneny" prispevky jsem smaznul.. aby to tu nevypadalo jak na nekterych konkurencnich forech.. mir..
- Robert Varga
- smartguru

Jj, pokud rastr někdo vidět chce, tak ho najde... Ale pokud člověk není ujetej, tak ani na Titanu ani Lumii ho vůbec nebude řešit.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
to je pravda.. 
Tak pokud nastavím přímo červené dlaždice, je to při (hodně) bližším pohledu vidět. Ovšem v praxi na to asi nikdo nekouká z 10 cm s lupou... Text (i malinkej) v pohodě. Ale jak už bylo řečeno, ve výsledku je to vlastně fuk 
-
htcjirka
- smartmaniak

U velikosti displeje Lumie 800 to jedno je,u 4.3" uz to ale rusi..
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Vrzání N9/Lumia 800. Nechci vyvolávat flame, ale musím dát za pravdu Jirkovi. Při tloušťce okrajů k mírnému promáčknutí po stisku určitě dojde a je možné, že časem opravdu začne nepěkně vrzat. Nokiácké unibody je sice pěkná věc, ale problém je v materiálu. Neberte to jako urážku kvality Nokie, ale kvalita použitých plastů nebude ani zdaleka tak dobrá jako u polimeru používaného na výrobu zbraní a i u těch při zmáčknutí spodní části pažby (kolem šachty pro zásobník) dochází k mírné deformaci.