Návod: Jak dostat testovací verzi Manga do telefonu?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
pinheade děkuji
, problém je v radiu...Samsung vydal ,,nové" : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1159720" onclick="window.open(this.href);return false;
No a jak to vypadá ? Běhá to ? Že bych taky nahodil.
Hehe,já nemyslel Mango,to mi běhá taky suprově.Já myslel to Radio.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Zkuste nekdo pustit na vasem Mangu 'WP bench' aplikaci - na mem HD7 dava o dos lepsi vysledku v cpu a graphics testech, nez HD7 na ruznych videich s timto testem - je mozne, ze Mango beta zvysuje vykon?
- jacek
- smartmaniak

Omniáci: diskuzi o Radio ROM jsem dal sem : http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=155&t=25133" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Možné to klidně je, když se zrychlení projevuje i v jiných oblastech. Microsoft si na tom dává celkem záležet - tak bych to tipoval.Necroman wrote:Zkuste nekdo pustit na vasem Mangu 'WP bench' aplikaci - na mem HD7 dava o dos lepsi vysledku v cpu a graphics testech, nez HD7 na ruznych videich s timto testem - je mozne, ze Mango beta zvysuje vykon?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Zrychlení "v jiných oblastech" je proto, že Microsoft ty jiné oblasti lépe optimalizoval. Syntetický benchmark procesoru by měl vycházet pořád stejně.
Ahoj lidičky, prosím o radu - asi jsem odepsal Omnii 7. Včera jsem zakoupil Omnii 7 provedl jsem update na Mango - bez unlocku. Vše OK, jen market měl asi 5 aplikací a házel chyby. Tak jsem se rozhodl, že to vrátím přes restore v ZUNE. To byla největší chyba, protože se win jen smazal a a už nejde nahrát hází to nějaký error. Teď jsem ve stavu kdy ani ZUNE nepřijme telefon k restoru a už fakt nevím co s tím. Dřív jsem měl android a měl jsem asi u něj zůstat. Pomůže mi někdo? Děkuji. Lukáš
- jacek
- smartmaniak

@czjojo: kdyby se mně stalo to co tobě, zkusil bych tento postup :
- z http://www.samfirmware.com" onclick="window.open(this.href);return false; (bych stáhnul vše potřebné k flešování)....=> TOOLBOX=>Firmware=>FW Windows Mobile=> zaloguj se=>stáhni programy potřebné k fleši : STEP 1+2+3=>pak stáhni ROM označenou na konci XENJK1(nebudeš mít problém s CSC souborem a postupuj dle návodu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973420" onclick="window.open(this.href);return false;
podle mého názoru by vše mělo fungovat....kdo má jiný nápad tak šup,šup sem s ním
edit: market mně dělal po nahrání Manga uplně to samé..2x reset a vše je v naprostém pořádku
- z http://www.samfirmware.com" onclick="window.open(this.href);return false; (bych stáhnul vše potřebné k flešování)....=> TOOLBOX=>Firmware=>FW Windows Mobile=> zaloguj se=>stáhni programy potřebné k fleši : STEP 1+2+3=>pak stáhni ROM označenou na konci XENJK1(nebudeš mít problém s CSC souborem a postupuj dle návodu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973420" onclick="window.open(this.href);return false;
podle mého názoru by vše mělo fungovat....kdo má jiný nápad tak šup,šup sem s ním
edit: market mně dělal po nahrání Manga uplně to samé..2x reset a vše je v naprostém pořádku
Díky moc - opravdu to funguje! Super!! Děkuji.
- jacek
- smartmaniak

@czjojo: není zač, rád jsem pomohl 
Prosím ještě o jednu radu, stále nemám funkční market. Používám svůj účet z xboxu a telefon je odblokovaný. Update aplikací nefunguje. Bojím se udělat reset telefonu přes about - nepřijdu o unlock? Děkuji
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
A jak máš založený účet na Xbox Live ? Jestli je založený s Phonu, tak by neměl být problém, ale jestli ho máš zakládaný z webu nebo Xboxu 360 tak nevím. Je důležité, aby byl účet lokálně například v USA (to je asi nejlepší).
aha, účet je zaregistrován přes xbox v Česku. v Marketu je asi 15 aplikací, hry žádné. No a abych se dostal na americký tak to musím vyresetovat tel., tím ztratím unlock. Není nějaký jiný market?
- morro
- smartguru

Není, tak ale přeci jen tohle je Beta manga, je tu sice krkolomná cesta jak to dát zpátky na USA, ale jak říkám Mango tu bude co nevidět, vyplatí se ti to ? Já sám uvažuji nad tím že začnu používat ČR účet (naštěstí nepotřebuji unloack, takže nejsem vázán), protože je na něj vázaný třeba Windows Live, FB chat, atd.
Abych po pravdě řekl taky nepotřebuji unloack, ale očekával jsem, že na marketu budou nějaké aplikace, takhle to je jako obyč telefon - nic tam není. Navíc bych uvítal zvětšení písma hlavně v sms. Navíc nechápu proč neumí explorer ořezávat text při přiblížení - v tomhle android běžel výborně - na windowsech musím mít brejle. doufám, že pár věcí vyřeším aplikacemi přes unloack.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Předpokládám, že ČR live účet bude spíše nevýhoda oproti US účtu...
- morro
- smartguru

Také si myslím, už jenom pár měsíců a přehodím zpět po roce svůj primární účet Windows Live ID na USA.
Prosimvás a když budu mít Mango betu a pak telefon resetnu, tak budu moct přejít na normální mango, jen o všechno přijdu? 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Resetem na normální Mango nepřejdeš. Před beta Mango musíš udělat zálohu a tu pak vrátit zpět. Co sis doinstaloval do beta Mango, to si budeš muset nainstalovat znovu do Mango.