Nízká výdrž HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

To je podle mě blbost, ten editor udělá to samé co úprava registrů a pak je vyplý. Jinak jsi nic neměnil?

Jinak jsem dál pátral okolo G-Alarmu: existují dvě verse 2.3! Stará a revidovaná! Já jsem používal starou, nevěděl jsem o nové, ani jsem nepotřeboval, na HD1 šlapala bez chyb...takže jsem zcědav, až se za cca dva dny pustím do zkoušení, zda bude rozdíl. Třeba i v tom může být vysvětlení, proč někomu žere a někomu ne.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Nízká výdrž HD2

Post by Libunda »

Počkej, počkej. Mám verzi 2.3, ale jak poznám, že je stará, nebo revidovaná ?? Pokud by byla další verze (novější), tak by udělali 2.3.1, nebo tak nějak ne?? Ale to jsem odbočil.
Jinak ještě k tématu: Všiml jsem si v poslední době, že mi tel mnohem častěji ruší Repro u PC. To znamená, že mnohem častěji vysílá/přijímá. Nemůže být tady v tom zakopaný pes?? Dřív to rušilo klasicky při SMS, nebo těsně před hovorem atd.
Edit: Něco na tom bude
Image
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Právě že stará i nová mají úplně stejné označení, poznat se to dá jen z veikosti .cab, starý má 3103 kB, nový 2806 kB. Prostě binec.

Ale co by tam mělo víc vysílat/přijímat?
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Nízká výdrž HD2

Post by Libunda »

Netuším. Marně přemýšlím, ke které chvíli se mi vztahuje začátek slabé výdrže. K okamžiku, kdy jsem dal nové rádio, nebo k okamžiku, kdy jsem dal Miri Rom. Už si sakr nevzpomenu. Chci tím říct. Je to určitě sw problém?? Už se chytám všeho :roll:
Edit: včera v 22 jsem sundal HD z nabíječky. dnes jsem měl dva krátký hovory, poslal asi 3 SMS, nastavenou synchronizaci s googlem po 4 hodinách. Teď je 13:00 a bat je na 65%.
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

Nebude vtych galarmoch rozdiel ze jedna je plna verzia a jedna hacknuta? Vsak je to jednoduche - rozbal obidve cez SKT tools a zistis kde je rozdiel. Asi tu to uz bolo pisane ,ale dal som si spravit log z baterie a dost velku cast tam zabera ActiveSync a pritom ho vobec nepouzivam (veci posielam cez BT).
Cnt Uptime Application
----------------------------------------------
2 0:01 Phone
10 0:16 Settings
4 0:45 ActiveSync
1 0:00 Uptime settings
2 0:53 (*)
1 0:00 SPB Weather
2 0:00 Options
2 0:00 Connecting...
1 0:00 Connectivity
1 0:00 Please wait
11 0:02 Installation
1 0:00 {xTask2.2_ENG.rar} - RAR
3 0:01 Destination folder
1 0:00 Enter Email Address
2 0:00 Edit Server Settings
1 0:00 User Information
1 0:00 Settings -
1 0:00 Schedule
1 0:00 Peak Times
1 0:00 Connections
2 0:00 X-plore
2 0:00 Remove Program
1 0:00 RAR: Diagnostic messages
1 0:14 Internet Explorer
2 0:00 Menu
1 0:00 CE Setup
5 0:00 Total Commander/CE
1 0:00 Volume
3 0:00 Clock
1 0:00 SPB News Today
1 0:00 SPB News
1 0:00 SPB News Options
1 0:03 DSL.sk - SPB News
1 0:00 ProfiMail Uninstall
3 0:00 Cannot Connect
4 0:00 OBEX
1 0:00 Partnership Settings
1 0:00 Select a Bluetooth Device
1 0:00 Enter Passcode
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Žádnou hacknutou versi G-Alarmu nemám.

Mimochodem, další věc k G-Alarmu - existují tvrzení, že starší verse 2.1.2 je bez problémů. Akorát už si nějak nevybavuju jak na tom byla se spolehlivostí.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 01, 2010 16:21) --

No takže...pachatel přistižen při činu! A je jím bohužel právě G-Alarm revidovaná verse 2.3. Po nainstalování okamžitě baterka přešla do střemhlavého pádu, na několik % za hodinu. Nebyly instalovány žádné skiny, žádné jiné než defaultní zvonění, nainstalováno samozřejmě v PDA, bez nějakých integrací do Sense atd., prostě úplně holý G-Alarm. Sakra, tak přece jen on...zrovna jedna z pro mě "must have" aplikací :-(
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Prý už se pracuje na verzi 2.5, která by to měla řešit. Doufám, že to bude dost brzy. Zatím přežiji na budíku v Sense - ale ten sice vzbudí, ale to je tak vše pozitivní, co bych k němu mohl říct. Zkusil jsem Klaxon, ale je to slabé, třeba vypnutí určitého budíku je jen přes úpravu (ne klepnutím na ikonku jako u G-Alarmu), odložení buzení jen o jeden konkrétní čas (nikoli nabídka více možností, to umí dokonce i ten v Sense) atd. Zjevně se jeho vývoj zastavil před delší dobou.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

Mám G-alarm 1.5.1 - poslední free verze a žádnej problém s baterkou (tedy ve srovnání s G-alarmem a bez něj).
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Tak nová verze by se mohly objevit tak do týdne, prý se čeká jen na překlady. Ale sami přiznávají, že naprosto plně nechápou, proč na HD2 dělá takové problémy, na jejich HD2 prý to nedělá, problém vidí v některých ROM. Takže jsem moc zvědav jaký bude výsledek.

Ta 1.5.1, jak je na tom se spolehlivostí? Jsou tam nějaké bugy atd.?
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

Myslim ze problem s g-alarmom moze byt aj niekde inde. G-alarm pouziva kniznice .net a mozno mate rozdiel v nainstalovanych verziach. Jesto verzie od 2 po 3.7 .
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Další zrádná aplikace: ukazatel stavu baterie Batt Line Svr - pěkný ukazatel, na HD2 ukazuje hlavně úbytek několik % za hodinu :lol:
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

Moc to nepoužívám, nemohu se na buzení telefonem spolehnout. Ale když jsem to zkoušel, tak se to myslím trochu mydlilo s origoš zámkem. Ale zas tak moc mi to nevadilo. Hlavně, že to spolehlivě budí. Spoleh ovšem není na všechna Windows.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

J. Mlejnek wrote:Další zrádná aplikace: ukazatel stavu baterie Batt Line Svr - pěkný ukazatel, na HD2 ukazuje hlavně úbytek několik % za hodinu :lol:
Zkus Batti, ty úvahy o jeho zlobivosti se ukázaly být mylné, mám ho a je v pohodě.
miškolc
nováček
nováček
Zařízení: HTC Vox & HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by miškolc »

Před časem jsem tu psal, že mi baterku žere meteoservis. Zkoušel jsem ho pořát dokola instalovat a mazat na všech romkách a nakonec jsem našel jednu souvislost...

extrémní spotřeba se projevila jen na romkách s 576MB Ram (miri, energy, kumar, leolite atd).

Na ostatních jsem problémy se spotřebou neměl (ofiko 1.48, 1.66, teď CleanEx)

Možná je to důvod, přoč některé z vás začaly zlobit dříve bezproblémové aplikace...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Tak dnes jsem fakt nas...vytočenej! Dva týdny zkouším jednu apikaci po druhé, dva týdny se mi daří udržet spotřebu tak na půl % za hodinu...ale dnes vstanu a mám 68 %! Kruci, vše v úplně stejném stavu jako včera nic nezměněno, žádná nová aplikace, spuštěno to samé...to je fakt k zbláznění!
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

skus nejaky ten softverik na monitorovanie (logovanie) systemu . Mozno zistis ze sa ti nieco pusta raz za 2 tyzdne (nejaka aktualizacia )
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Podle mě to aktualisace být nemůže...dobře, provede se aktualisace, ale to je otázka chvilky, tady jde o kontinuální úbytek, něco, co ji spotřebovává neustále.

Napadlo mě, zda toto nemůže souviset...náhle podivně nefunguje určování polohy: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=18134
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Majesty »

Nějakou souvislost to zřejmě mít bude, protože já taky sleduju mírné zhoršení výdrže do chvíle, co přestalo určování korektně fungovat. Běžný noční úbytek je tak 3%, dneska do rána o 8%, žádná změna systému ani softwaru...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Tak jsem kecal, jednu úpravu jsem včera udělal, přes BsB jsem (znovu)zapnul STK. Může to mít vliv? Zas jsem to vypnul, tak uvidím.
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Majesty »

Já teda neměnil nic. Podle mě to zkrátka nějakou souvislost mít bude. Od doby co nefunguje to počasí, trochu víc to žere, jako by se zvýšil nárok na udržení signálu nebo právě jsem to spojoval s tou aktualizací, že to třeba dýl trvá než to zaktualizuje nebo že se to snaží najít nějaké informace a nedaří se. Ale nejsem v tomhle směru nijak technicky vzdělán, tak nevím, jestli je něco takového možné. Samotná aktualizace mi přijde dobou provedení v podstatě stejná.
Každopádně to není nijak zásadní úbytek, ale je to zajímavé...
Post Reply

Return to “HTC HD2”