mike-biker:
Takže lze sehnat kostru R3AA, ale prográmek který by dokázal ořezávat kteroukoli uvařenou ROM není?
Ptám se proto, že i když absolutně čistá R3AA vypadá lákavě, raději už zůstanu u 6.5, které mi vyhovují daleko víc.
Vlastně by stačila podobná kostra, ale ve verzi 6.5. Na XDA jsem našel pár ořezaných 6.5,
ale pokaždé k tomu bylo připsáno
include TF3D...
Kdyby kdokoli věděl o stejném vykostěném základu jako R3AA, ale ve verzi 6.5(218xx), tak prosím napište.
A ty bastardí ROMky, kde jsou polepovaný různý věci z různých přístrojů? To je dost kontraproduktivní.
To mi právě nejde do hlavy.

Proč jsou na XDA jen 3 z 20 ROM bez TF3D? Tohle prostě nedokážu pochopit.
Kdo chce TF, tak proč si nekoupí HTC? Xperia je dle mého dělaná hlavně pro zkušené uživatele, kteří se bez téhle tupé nástavby obejdou. Tím se jí nechci nijak zastávat, jelikož mě zklamala zase v jiných věcech(
kvalita zpracování).
Nicméně nechápu lidi třeba na SEmanii, kde nadšeně komentují nové Leo ROMky atd. Je to absolutně nepoužitelné, pomalé, zasekané, po dvou týdnu nestabilní atd. Valkyrie, Touch-IT Xperience.... to všehno jsou(dle mého) nepoužitelné ROM plné různého marastu. Přesto si drží status nejpoužívanějších a nejoblíbenějších ROMek na XDA...je tohle vůbec možné?