Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
moja poduška je ticho, pri nabíjaní nemám brutál teplotu, zadná strana je tak velmi mierne teplá.....mne tam chýba nejaká dioda, ktorá by dala znamenie o nabití telefónu
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U mne,při bezdrátovém nabíjení nijak výrazně teplý není.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Dobre teplotu řešit nebudu to je asi normální ale v podeli jim to tam zajdu dat kvůli tomu hučení. Dela to jenom když to nenabiji když nabiji tak je sticha. Kupoval jsem to u slzy.
Ja mam FatBoye taky s Alzy a nic nehuci a tel je jen trosku teplejsi na zadech. Ale nijak vyrazne.
Ja taktiež nemám zvýšenú teplotu ani nejaké hučanie nepočuť... Mám DT 910.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Ahoj, všichni. Mám problém. Nejde spustit OneNote, aplikace vždy po spuštění spadne. Nemáte s tím někdo zkušenost?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkoušel jsi restart?
jinak v nastavení / Office se dá provést "reset", který by měl problémy vyřešit.
jinak v nastavení / Office se dá provést "reset", který by měl problémy vyřešit.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Restart jsem, samozřejmě, několikrát zkoušel, ale o možnosti resetovat nastavení Office jsem nevěděl. Vyřešil jsem to jinak: v jiném vláknu jsem se dozvěděl, že je k dispozici Portico firmware pro Českou republiku, tak jsem přeflashoval a teď čekám na obnovení telefonu... Díky za tip.
-
htcjirka
- smartmaniak

Tomu rikam rozumne rozhodnuti.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
v jakém vlákně prosím tě? resp. jaký je product code pro český fw s porticem? díkyRehor J Zacek wrote:Restart jsem, samozřejmě, několikrát zkoušel, ale o možnosti resetovat nastavení Office jsem nevěděl. Vyřešil jsem to jinak: v jiném vláknu jsem se dozvěděl, že je k dispozici Portico firmware pro Českou republiku, tak jsem přeflashoval a teď čekám na obnovení telefonu... Díky za tip.
-
htcjirka
- smartmaniak

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 13#p273813" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak 059S0X6 Bila,059S1C8 Cervena,059S1C7 Zluta,059R4H5 Cerna
Jinak 059S0X6 Bila,059S1C8 Cervena,059S1C7 Zluta,059R4H5 Cerna
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
kdyz mam tu verzi proximus, ma smysl flashovat na cesky?
V care suitu to pise, not upgradable nebo neco podobnoemo, znamena to, ze automaticky update neprobehne?
V care suitu to pise, not upgradable nebo neco podobnoemo, znamena to, ze automaticky update neprobehne?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nema to vubec smysl,jen pokud te to nejak psychicky irituje.Budeli nejaky updtate pres telefon ho normalne dostanes.Samozrejme ,ze ti to pise pres Nokia care suite not upgradable,protoze pres NCS muzes jen flashovat plny flash,je to servisni nastroj.Chlapi neblaznete. 
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
neblaznim, jen se ptam odbornika 
Nevíte kdy bude Portico pro polskou distribuci Orange? Nikde to nemohu najít? Flashovat mi přijde zbytečné.
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne datumy nejsou,mesic?Muze to by i dele,jedna-li se o operatora.
Tak hlásím první restart, asi způsobený aplikací flashlight xt. Nefunguje pravděpodobně běh se zhaslým displejem.
Chtěl jsem se zeptat zda je způsob jak vypnout diakritická znamínka na české klávesnici? Vyplatí se flashovat portico už teď?
Chtěl jsem se zeptat zda je způsob jak vypnout diakritická znamínka na české klávesnici? Vyplatí se flashovat portico už teď?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Já bych asi počkal.
FlashXP mi běhá bez problémů..
OT: už by někdo mohl vymyslet (jestli to jde) nějakou baterku pod WP8, která by svítila i na pozadí při používání telefonu..
Jinak dnes opět nefungoval proximity senzor, pomohlo až promačkaní nad displejem a vysavač s vyndaným šuplíkem na sim.
Nechce se mi, ale příští týden jde na výměnu.. Holt si dám chvilku od smartphonu pauzu..
FlashXP mi běhá bez problémů..
OT: už by někdo mohl vymyslet (jestli to jde) nějakou baterku pod WP8, která by svítila i na pozadí při používání telefonu..
Jinak dnes opět nefungoval proximity senzor, pomohlo až promačkaní nad displejem a vysavač s vyndaným šuplíkem na sim.
Nechce se mi, ale příští týden jde na výměnu.. Holt si dám chvilku od smartphonu pauzu..
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Dneska jsem mesic hrdým majitelem Lumie. Když tak koukám na telefony kolem tak bych to za nic nevyměnil. Krome dvou restartu nemam s telefon žádný problém. Ale to opravy casem aktualizace.
-
htcjirka
- smartmaniak

Lumia 920 je moc povedený kousek a Nokii to ač pomalu vrací na výsluní.Celá řada Lumií je moc povedená a vybočuje nad ostatní.
Snad ti aktualizace odtraní ty restarty,ja se s nimi nestekal ani v předchozích verzích.Mám strach, aby to nebylo HW rázu.Podobně se chovali zpočátku i N8,kde to bylo na HW úrovni/vada desky,ale nechci tě strašit.Do půl roku by jsi to případně stihnul vyměnit za nový kus.
Snad ti aktualizace odtraní ty restarty,ja se s nimi nestekal ani v předchozích verzích.Mám strach, aby to nebylo HW rázu.Podobně se chovali zpočátku i N8,kde to bylo na HW úrovni/vada desky,ale nechci tě strašit.Do půl roku by jsi to případně stihnul vyměnit za nový kus.