Samsung Galaxy Tab P6800 7.7

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Dnes jsem taky nahodil ICS pres Mobile Odin. Diky tomu ze nepouzivam puvodni laucher ani puvodni aplikace jsem poznal rozdil pouze v rychlosti a lpesi vydrzi ale to pujde lepe porovnat az pozdeji...
winand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung tab 7 plus

Post by winand »

Mam problem s bluetoth. Mam tab 7 plus a kdyz pripojim bt handsfree a nekdo mi vola tak slysim vyzvaneni, prijmu hovor a dotycneho neslysim. Dotycny rika ze me slysi ale ja slysim akorat svuj hlas ve sluchatku z mikrofonu. Vyzkousel jsem dve bt handsfree a u obojiho stejne.

Edit: uz vim co to dela.
Edit: dela mi to program Total recall(zaznamnik hovoru)
Musim si vybrat bud pouzivat zaznamnik nebo bt handsfree. Oboji najednou se tluce.
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

A že bys to sem napsal? :) Třeba tím někomu pomůžeš.

Jinak ještě k té 4.0.4. - rychlost je skutečně větší, hlavně naběhnutí po probuzení je výrazně rychlejší. Také je větší volná RAM.
Roman Lukes
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy Tab GT-P6800

Post by Roman Lukes »

Zdravím, jako čerstvý majitel tohoto tabletu jsem se prokousal nastavením až do stavu kdy potřebuji poradit od někoho zkušenějšího . . . kdo si již odladil vše podstatné:

1) Jak nastavit synchronizaci internetu - stále mi to hlásí chybu při synchronizaci (ostatní synchro je v pohodě)
Nastavení-Účty a synchronizace-Účty google-Synchronizace Internet (při synchronizaci došlo k potížím, bude brzy obnovena)
2) Nefunguje synchro záložek s Google Chrome na PC (zřejmě souvisí s otázkou č.1)
3) Nastavení podsvícení/Vypnutí displeje/Vypnutí zařízení - shasnutí displeje pr sekund po probuzení
-v pohotovostním režimu-nastavení vypnutí disleje za 1 minutu
Stává se mi, že po probuzená tabu mi po pár vteřinách (cca 5s) zhasne displej . . . Kde se dá toto nějak jinak nastavit?

btw bežím stále na Honeycomb 3.2 (ICS stále nenabídnuta aktualizace :-( )

Díky moc za rady.
chiquita_1
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by chiquita_1 »

synchronizace nefunguje na Androidu 3.2, ICS to spolehlivě vyřeší.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

co dodat ? asi nic

http://mobilenet.cz/clanky/prehled-kter ... d-41-10175" onclick="window.open(this.href);return false;
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Samsung Galaxy Tab P6800 7.7

Post by HanysR »

Jestli je to pravda tak to docela posrali a je to průser. U tak drahého stroje se vybodnout tak rychle na aktualizaci? Ještě že jsem ho prodal, slabá komunita a podpora mne štvala nejvíc. Custom ROM byly jen dvě takže hrůza.
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Už na začátku vlákna jsem měl k zařízení výhrady....no výsledek tu máme:-)

EDIT:...významné výhrady.... THX HanysR:-)
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Já jsem ale nezažil, že bys výhrady k něčemu někdy neměl. Proto je to v tvém případě naprosto irelevantní :-D
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

HanysR: No dobře, ale vypalující se předražená placka s "poruchou" na externí paměti (zápis) a nulovou podporou je už opravdu silné kafe:-)
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Ale jo... ač nerad tak uznávám že s tím zápisem pravdu máš :-D
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

no ja mel dokonce 2 uplne nove kusy a oba jsem musel vratit jelikoz spatne licoval displej s ramem a na treti kus uz jsem nemel nervy - note 2 to jisti
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

HanysR: Ty jsi šašek, vypalování přiznal samotný Samsung, na nulovou podporu si stěžuješ osobně a cena je tedy relativní (ale dost vysoká na tak neurčité zařízení). Ale z principu mi musíš oponovat, no dobře no...:-)
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

AMOLED se vypaluje odjakživa ty šašku, to se celkem netýká samotného tabletu ale technologie jako takové. S tebou ty diskuze už pomalu přestávají bavit celou smartmanii :-D ach jo, že na to vůbec reaguju
kchrz
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by kchrz »

Dlouho jsem uvažolval, že si GT 7.7 pořídim, v recenzích vypadal úžasně. Trochu mne zklamalo, když jsem si jej vyzkoušel v Datartu, dokonce ani SuperAmoled mi nepřipadal tak obrovský rozdíl, jak se píše.
No a po přečtení zdejší diskuse to asi vzdávám.

Jaká je alternativa v podobné velikosti, tedy s telefonním (na telefonování, ne surfování) modulem?
Díky
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

HanysR: Nicméně by jsi měl rozlišovat SAMOLED a SAMOLED+, tak jako např. Samsung ;-) Ale máš pravdu, měl jsem napsat "..příliš rychle se vypalující...".
Ale jsem rád, že nezpochybňuješ tento fakt samotný, na rozdíl od mnohých nevěřících tomášů...:-)

kchrz: Ze stejné stáje, Galaxy Tab 2.0 7" Cellular (3G). Rozumná cena i displej (PLS), trochu zabrzděno TouchWizem, ale příp. řešitelné custom ROMkou.
kchrz
nováček
nováček

Post by kchrz »

Předpokládám, že máš na mysli Tab P6200.
Pokud koukám do recenzí správně, tak by se P6200 a P6800 měli lišit jen displejem a lehce pomalejším procesorem.
A viz několik příspěvků výše, P6200 mě měl mít podporu pro JB.
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

kchrz: asi by sis měl ty informace přečíst ještě jednou:-) ICS se někde zadrhl (nenabízí se ke stažení), JB není oznámen. BTW. např. Český Samsung ze stránek 7.7 nenápadně "vyšoupl", takže asi tak...
kchrz
nováček
nováček

Post by kchrz »

To, že český Samsung 7.7 vyšoupl, mne taky překvapilo. Psal jsem jim na podporu, ale bez odpovědi. Co si o tom myslet.
Ale pokud chápu článek dobře ... "V něm výrobce garantuje dostupnost aktuální verze Androidu i pro dalších, celkem 14 zařízení řady Galaxy..." tak by se 6200 na rozdál 6800 měl k aktulizaci dostat.

Každopádně chybějící podpora pro 7.7 je jasnou kontraindikací pro koupi tohoto zařízení
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

kchrz. 7.7 není jmenovaná v seznamu JB aktualizací (a snad první 10.1 tablet). Prostě se jim ten model nepovedl a chtějí se jej co nejdříve zbavit. On se jim pravděpodobně ještě prodraží, až jej budou lidi reklamovat pro vypálení displeje. Za dva roky může u některých dostat displej pořádně zabrat. "Smutné je", že pokud jim bude zařízení vyměněno, šup, 2 nové roky záruky, ale kdo by na to měl nervy... Ale je možné, že řeknou jako v případě baterií, že se jedná o životnost technologie a nikoli vadu.
Post Reply

Return to “Tablety s Androidem”