Užitečné aplikace - Robert Varga
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Uzitecne aplikace - Robert Varga
Češtinářsky pro to samozřejmě důvod není. Na druhou stranu když se aplikace ladí pro Metro, tak by z něj neměly vyčnívat tím, že jedna bude mít malé písmeno na začátku slova v názvu. V seznamu aplikací to pak vypadá blbě.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Jednoduše proto, že vymýšlím značku... A na ty se gramatika nevztahuje...
Možná bych se taky přimlouval jen za "Kina", i když je to kratší a ne moc výrazné. Když člověk bude rychle mezi aplikacemi hledat, co hrají v kině, přijde mi logičtější hledat písmeno "K" než "P". Anebo co třeba trochu zvláštní název "Kinematograf"?
Ne každého autora podobné aplikace to napadne a uživatelé si tohle jméno automaticky přiřadí k tvému jménu 
-
mmajo
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note
Kinománia, Kinotéka...
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
Ani TV Program nema optimalizaciu pre biele pozadie ;)
- Robert Varga
- smartguru

Teď na něj koukám, a má :-/
-
mika2123g
- nováček

- Zařízení: HTC HD7 16GB
Prosím, mohl by si udělat aplikaci, která by mě přesměrovala do nastavení "brightness" ? Prostě jenom jako odkaz.. Hrozně mě vadí, že je cesta k podsvícení tak "krkolomná" :D ..reguluju ho poměrně často a už mi dost vadí, že musim jít do settings->brightness.. Dík, jestli ji uděláš 
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
no mam nastavenu bielo-ciernu temu a nema :/Robert Varga wrote:Teď na něj koukám, a má :-/
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Obávám se, že to využije jen hodně málo lidí. Automatickou regulaci nepoužíváš?mika2123g wrote:Prosím, mohl by si udělat aplikaci, která by mě přesměrovala do nastavení "brightness" ? Prostě jenom jako odkaz.. Hrozně mě vadí, že je cesta k podsvícení tak "krkolomná" :D ..reguluju ho poměrně často a už mi dost vadí, že musim jít do settings->brightness.. Dík, jestli ji uděláš
-
mika2123g
- nováček

- Zařízení: HTC HD7 16GB
Používám.. ale problém je v tom, že minimální povolený jas v tý automatický regulaci je jenom o trochu menší než "medium". a v noci to prostě bije do očí..
- Robert Varga
- smartguru

Pro ty, které zajímá kino... Tak konečně nějaký zdroj svolil (Informuji.cz) a tak jsem zamakal na appce Program Kin. Právě jsem ji odeslal do Marketu, objeví se tam podle mně ve středu/čtvrtek (dám pak vědět).
Pro radost vlastní pocity: zatím můj nejsvižnější kousek, nejvíc dbá na kvalitu a způsob (progress bary, chybové hlášky) zobrazených dat. Největší výzva bylo ovládání, a to se povedlo skvěle: aplikace má jen dvě obrazovky ("kina", "filmy") a dvě podobrazovky ("detail kina", "detail filmu"). Na jeden klik vím, co večer hrají v nejbližším kině, a na dva kliky kdy mi v něm hrají vybraný film. Pokud uživatel nechce hledat podle polohy, může si nastavit alternativu: kraj.
Stejně jako u nové verze Počasí, i Program Kin si ukládá do paměti každou úspěšně načtenou GPS pozici, a pokud při dalším spuštění appky máte GPS vyplé či nemáte signál, předchozí pozici aplikace z paměti automaticky načte a použije.
No, milovníci tisíce tlačítek a obrazovek budou zklamaní

Pro radost vlastní pocity: zatím můj nejsvižnější kousek, nejvíc dbá na kvalitu a způsob (progress bary, chybové hlášky) zobrazených dat. Největší výzva bylo ovládání, a to se povedlo skvěle: aplikace má jen dvě obrazovky ("kina", "filmy") a dvě podobrazovky ("detail kina", "detail filmu"). Na jeden klik vím, co večer hrají v nejbližším kině, a na dva kliky kdy mi v něm hrají vybraný film. Pokud uživatel nechce hledat podle polohy, může si nastavit alternativu: kraj.
Stejně jako u nové verze Počasí, i Program Kin si ukládá do paměti každou úspěšně načtenou GPS pozici, a pokud při dalším spuštění appky máte GPS vyplé či nemáte signál, předchozí pozici aplikace z paměti automaticky načte a použije.
No, milovníci tisíce tlačítek a obrazovek budou zklamaní
Aplikace Program Kin vám umožní prohlížet si aktuální programy a filmy hrané ve vybraných kinech po celé ČR. Vyhledává nejbližší kina ve vašem okolí, ale umožňuje hledat i v ručně vybraném kraji.
Uživateli je automaticky na každé obrazovce a v každém seznamu nabízen jen obsah relevantní pro jeho okolí či zvolený kraj. Kina jsou navíc řazena dle nejbližšího či abecedy a filmy dle nejhranějších. Veliký důraz byl při vývoji kladen i na rychlost aplikace a maximálně jednoduché ovládání.
Zdrojem denně aktualizovaných dat je server Informuji.cz.

-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nadhera,nemam slov..
Kiežby existovala aj slovenska verzia
..podľa screenov vyzerá veľmi dobre
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Pekne, to mi tady chybelo 
Kdyztak napis oznameni i do toho vlakna v "napadech na aplikace"
Jinak neslo by tuto app provazat i s dalsimi aplikacemi, treba s IMDB? Nektere aplikace treba mohou rozsirovat funkci obrazku v pictures hubu, neco podobneho funguje snad i pro knihy a filmy?
Kdyztak napis oznameni i do toho vlakna v "napadech na aplikace"
Jinak neslo by tuto app provazat i s dalsimi aplikacemi, treba s IMDB? Nektere aplikace treba mohou rozsirovat funkci obrazku v pictures hubu, neco podobneho funguje snad i pro knihy a filmy?
- Robert Varga
- smartguru

Napsal jsem to tam. Slovenská verze - proč ne, ale zase je to o zdroji dat, kdo dá svolení...
No, jestli vás mimo Program Kin napadá další "enabling" aplikace, sem s ní!
No, jestli vás mimo Program Kin napadá další "enabling" aplikace, sem s ní!
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Jeden kamarad rikal, ze by treba rad videl na mobilu "hitparady" radii, songu a tak podobne 
- Robert Varga
- smartguru

Supr, a stihneš to do pondělí?
;-)
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Ja hitparady urcite delat nebudu - premyslim ted na tou komiksovou aplikaci, jak ji sikovne a univerzalne pojmout, mezitim si zarizuju byt, kam jsem se pred dvema tydny prestehoval, v praci mame za dva tydny deadline projektu a predevsim hraju Skyrim, takze na poradne programovani neni moc casu
Jo, kde jsou ty studentske casy, vid Tomasi
Jo, kde jsou ty studentske casy, vid Tomasi
-
Tomáš Slavíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini
Nojo, studentské časy...
Ale teď musím dopsat bakalářku, dořešit státnice, bude GDS a MS Fest... Taky teď moc času mít nebudu ;)
jediny obsiahlejší zdroj dát a'la informuji.cz je asi http://www.kamdomesta.sk/kina" onclick="window.open(this.href);return false; no neviem ako je to s povolením ...Robert Varga wrote:.. Slovenská verze - proč ne, ale zase je to o zdroji dat, kdo dá svolení...