Spekulace: Pracuje HTC na modelu Touch HD Pro?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Pavelos
nováček
nováček

Post by Pavelos »

Mno ze to jde vim, ale me jde o to, aby se ani po delsi dobe nemela tendeci odlepovat, coz pri zapustenym displeji nebude. Byl to idealni navrh z myho pohledu, kazdymu by se libilo neco jinyho...
Btw. jeste jsem ke svymu predchozimu prispevku zapomnel dodat: neleskly povrch zarizeni, idealne "softtouch". A ted uz vazne koncim s OT :)
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Pavelos > nejses nejaky znamy tslanyho? :-D
Na Raphaela sem dal folii, kterou sem dostal v baleni a zatim zadne problemun vse je ok.
A zapusteny display se pak uz trochu hur ovlada prsty.

Jinak HD Pro spatny napad neni, ale jak se tu pise, tahat takovou cihlu....
Kazdopadne by to bylo zajimave, i kdyz prestava, ze pride lepsi zarizeni s HW klaveskou, nez je muj Raphael, me depta.... :-)
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Wolfenzi »

Když tam chcete mít klávesy vedle displeje tak si kupte diamond. Akorát ten displej pak bude stát za prd. A neřikejte mi že chcete 3,8 displej a ještě klávesy... To by byl strašně dlouhej mobil.

edit: četl jsem mobilmanii sk
HTC Touch HD je vôbec prvým zariadením tohto taiwanského výrobcu, ktoré má fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx. Samozrejmosťou je schopnosť zaznamenávať videá vo VGA rozlíšení.
Tak kecaj slováci a nebo je v katalogu chyba ? (tam je 352*288)
Pavelos
nováček
nováček

Post by Pavelos »

Vetsi nechci - stejny, ale nedotykovy (mluvim o tlacitkach) a s 5smernym ovladacem. Treba moc nechapu, jak se bude naklikavat autofokus u fotoaparatu, kdyz chybi bocni tlacitko... Doufam, ze to po jednom kliknuti na displej zaroven nezaostri a nevyfoti, to by bylo naprd.

Ad displej + folie: Primou zkusenost s nezapustenym displejem a folii nemam, tak jsem rad, ze jste mi to vyvratili. O starost min :grin:

Beztak je Touch HD z myho pohledu nejlepsi soucasny zarizeni, jenom jsem poznamenal, co by ho mohlo jeste zlepsit :wink:

K to mu videu: Na ce4you se pise: "Zařízení zvládne i natáčet video v maximálním rozlišení 352 x 288 bodů v režimu H.263 nebo MPEG4." Z toho vyplyva, ze je to bud chyba Slovaku nebo maj finalnejsi verzi a tam to bylo zlepseno. Doufam, ze to druhy :grin:

EDIT: Tak s tim focenim je to presne jak jsem se obaval... :???:
Wexx
nováček
nováček

Post by Wexx »

S tim autofokusem je to jako u Xperie. Tapneš na displeji na místo na které se má zostřit a pak fotíš. To mi zas tak hrozné nepřijde.

Jinak pánové jste se teda hezky předvedli. Z obrázků je evidentní, že jde o tvorbu z XDA devs a autor vám to tu ještě napsal a vy jako vždycky spekulujete, jestli je to fake nebo ne.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

A nešlo by to nějakou drobností přeprogramovat aby to zaměřovalo třeba pomocí tapnutí prstem ale fotilo by to třeba tlačítkem pro přijetí hovoru ?

I když to mi vlastně ani tolik nevadí, spíš mě štve že nejsou po stranách ani tlačítka na zesílení hudby (nebo posunutí k další pisničce). To je blbej ústup designu... stejně jako u iphonu, ten má stylově 1 kulatý tlačítko ale když chcete přepnout song, tak ho musíte tahat z kapsy.

edit : Aha tak on má na straně nějaký divný proužek, že by hlasitost ? :tlem:
Pavelos
nováček
nováček

Post by Pavelos »

Podle videa z theunwired.net se zmackne tlacitko na displeji a obrazek ve prostredku se nejprve zameri a pak hned (asi 1 vterinova prodleva) vyfoti. Takze ne jako u xperie...
Doufam, ze to zmeni v nektery z dalsich ROM, aby to slo aspon nastavit nebo tak neco.
Wexx
nováček
nováček

Post by Wexx »

Aha, tak nějaké preview říkalo, že je to jako u Xperie. Jestli to půjde změnit, to nikdo neví dokud to někdo neudělá (hardware je sice stejnej ale foťák jedinej ne.

Jinak si teda myslim, že kdo tady nadává na velikost tohohle návrhu zařízení, ten ho trošku nepochopil. Myslím, že se spíš zase vrací staré dobré téma HTC Universal II / HTC Omni. Proč asi tolik lidí používalo Uniho a dodnes používá (jsem jeden z nich), když je to tak velká obluda?

Jinak si teda nejsem jist, že by v HTC takovéhle zařízení teď chystali... Můžou být svázáni smlouvou o Xperii, tak jako je to v případě koncepce Palm Treo, kterou sami taky prodávat nemůžou.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

To máš pravdu, Uni ja klasika, ale dnes se nenosí použitelnost a ergonomie, ale design, efekt a velikost (to částečně uznávám), takže s nástupcem Universala jsem skeptický :-(.
O kvalitách Uniho hovoří i "účast" - tolik Kaiserů ani Diamondů po 4-5 letech mezi lidem nebude, jak je to teď u Univa :-).
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Loooool, tak to snad i já bych vymyslel lepší render, dyť ta klávesnice je širší než celý HD a navíc má tak cca. 3 mm :-D
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Iphone je nejpředraženější "módní" mobil a je na milimetr velkej jako Touch HD. Tak to mocnepřehánějte s tim jak se nosí teďka malá velikost... :tlem:
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

s tou HW klávesou je to škaredé ;)
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10

Post by Chrono Leggionaire »

nechápu, že má někdo tendenci neustále dávat slovo "iPhone" do většiny svých příspěvků, byť je to povětšinou úplně mimo mísu. Já vím, že je to fenomén doby a většině z vás nedá spát, ale mohli byste se trošku krotit.. Přece jen je toto forum primárně o WM...aspoň zatím.
Skijumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 8520

Post by Skijumper »

HTC trochu přehání... Chrlíme chrlíme, ROMky neladíme...
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Ehrh, tak při čtení této diskuse jsem se opravdu pobavil :-D. Fanoušek udělá nereálný návrh: Polovina příspěvků řeší, zda je to fake či není, čtvrtina spekuluje, zda to bude větší a zbývající čtvrtina je úplně nebo částečně OT.

Je velmi pravděpodobné, že HTC udělá verzi s plnohodnotnou klávesnicí, ale ještě pravděpodobnější je fakt, že nebude vypadat jako HD.
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Wolfenzi »

Tak já tenhle topic beru jako obyčejnou diskuzi o Touchi HD na všechny otázky. Žádnej obecnej topic tu neni tak se vykecávám vždy v tom nejnovějším. Fake to je samozřejmě a dokonce myslim že klávesnici přidá až u nějakého dalšího modelu, kterej bude umět i další věci navíc.
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

Chrono Leggionaire wrote:nechápu, že má někdo tendenci neustále dávat slovo "iPhone" do většiny svých příspěvků, byť je to povětšinou úplně mimo mísu. Já vím, že je to fenomén doby a většině z vás nedá spát, ale mohli byste se trošku krotit.. Přece jen je toto forum primárně o WM...aspoň zatím.
vieš niekto si nevie dať 2 a 2 dokopy a pre takých je tu otupujúca masová reklama typu US pre blbcov ;)
Pavelos
nováček
nováček

Post by Pavelos »

To wolfenzi: Neco navic? Dovedu si predstavit snad uz jenom DVB-T (pominu-li lepsi procesor, pameti, graf. cip...), jenze potom uz by vazne nebylo co vymyslet :grin:

To RDT: Ja si myslim, ze podobny tema ani nemuze vest k necemu jinemu nez k OT. Svym zpusobem je samo o sobe OT :wink:
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

No ještě tomu něco chybí... např. hw tlačítka pro ovládání, IR pro DO, USB Host, a jedna speciální funkce jen pro high-end mobily - dioda pro fotoaparát :-).
fbio
nováček
nováček

Dioda

Post by fbio »

Je fakt že při této cenové kategorii by mi tam ta dioda chyběla. Momentálně je to jediná věc, která mi vadí na Diamondovi.
Post Reply

Return to “Aplikace”