Ipaq 614c - zacatecnicke dotazy
-
pretender12
- přispěvatel

Dotykova klavesnice
Ahoj je mozne aby dotykova klavesnice nenaskakovala hned jak kliknu na prikazovy radek v opere nebo IE? mame prece pevnou klavesnici a i kdyz je to stylusem rychlejsi tak bych rad vedel jak to stopnout.
Add a 'Disconnect' button (and Timer) to the Connection List for GPRS
To add a Disconnect button:
To add a Disconnect button and a timer display showing how long GRPS is in use for the session:
To disable both the Disconnect button and the timer:
Zdroj: http://wiki.modaco.com/index.php/Window ... try_Tweaks
Cili, pak ti staci kliknout na ikonku E (nebo G) a budes tam mit i tlacitko Disconnect
To add a Disconnect button:
Code: Select all
HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 8 (DWORD decimal)To add a Disconnect button and a timer display showing how long GRPS is in use for the session:
HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 16 (DWORD decimal)To disable both the Disconnect button and the timer:
HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 0 (DWORD decimal)Cili, pak ti staci kliknout na ikonku E (nebo G) a budes tam mit i tlacitko Disconnect
Koukni o prispevek vis, je tam link na wiki.modacom.comwakkee wrote:Vie mi niekto poradit kde sa daju zmenit prednastavene dve horne klavesy, kde je standardne messages a hp shortcut na ine funkcie? Raz sa mi to podarilo najst, ale nie som si isty ci cez standardne funkcie alebo som mal nejaky iny program.
Ale osobne jsem to nezkousel.
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c
nahrávání hovorů
Ahoj všem, jednou už jsem tu někde psal, že jsem PDA amater
... našel jsem na netu navod na nahravani hovorů, je to dost nepraktické, nevíte někdo o nějakým softíku zdarma a nebo nejde nahrávat telefonní hovory jinak než přes kameru?
Diky moc
Diky moc
zdravim vsetkych,
chcem sa spytat - funguje ten WinCE plugin pre Totalcommander aj na Vistach? Mne to vypisuje, ze chyba nejaka kniznica, predpokladam, ze je to nieco z Active sync, tie ale nie su urcene pre Visty - chodi to teda niekomu na Vistach? Vdaka.
Resp., neviete, co za kniznica mu asi chyba (nevypise aka), mozno by stacilo ju len nakopirovat do systemu, nech je stastny
chcem sa spytat - funguje ten WinCE plugin pre Totalcommander aj na Vistach? Mne to vypisuje, ze chyba nejaka kniznica, predpokladam, ze je to nieco z Active sync, tie ale nie su urcene pre Visty - chodi to teda niekomu na Vistach? Vdaka.
Resp., neviete, co za kniznica mu asi chyba (nevypise aka), mozno by stacilo ju len nakopirovat do systemu, nech je stastny
Tak o WM5 Storage jsem nevedel a musim uznat, ze je to spicova utilita...ale teda nevim, na jakym zarizeni si meril ty rychlosti? Ja na svy 614c teda pri zapisu nevytahnu vic jak 380kB/s, pricemz mi to nejvic osciluje kolem 350-360kB/s. Kartou to asi nebude, je to 60x microSD znacky Patriot...
Jo a malej dotaz, cim to deaktivujes? Me to po stisku tlacitka deactivate sice vypne onen mass storage rezim, v zarizeni zas vidim SD storage, ale pres activesync mi to nejede a musim udelat SR, aby se zas PDA synchronizovalo...
Jo a malej dotaz, cim to deaktivujes? Me to po stisku tlacitka deactivate sice vypne onen mass storage rezim, v zarizeni zas vidim SD storage, ale pres activesync mi to nejede a musim udelat SR, aby se zas PDA synchronizovalo...