Ipaq 614c - zacatecnicke dotazy

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Gorgos
nováček
nováček

Post by Gorgos »

Tak to s tim zoomem jsem overil,a fakt to je tak jak pise Diamant.Ale jeste mem problem s tim odpojovanim. 2x cervene tlacitko nefunguje,porad mi to u signalu ukazuje misto antenky E. A existuje nejake pocitadlo projetych mega a kilobajtu?
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

To je zajímavý, že to nefunguje, zkus 3x nebo podržet. Já to používám na MIO A501 (WM 5), na bráchovým HTC TyTN II (WM 6) to taky tak funguje. Tak jsem předpokládal, že to je ve "woknech"
Gorgos
nováček
nováček

Post by Gorgos »

Takze zadny mackani ani drzeni nepomaha,tak jsem to vyresil pouzitim Battery Status-u.Ten ma navic hafo jinejch funkci ktery vyuziju.Diky za tipy.
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

Dotykova klavesnice

Post by pretender12 »

Ahoj je mozne aby dotykova klavesnice nenaskakovala hned jak kliknu na prikazovy radek v opere nebo IE? mame prece pevnou klavesnici a i kdyz je to stylusem rychlejsi tak bych rad vedel jak to stopnout.
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Gorgos: Teoreticky pokud nepřenášíš data nic neplatíš, ale třeba eurotel k tomu míval nějakou sazbu za hodinu připojení. Jak je to teď netuším, to by sis musel najít v ceníku podle tvýho operátora. Jinak data určitě vypneš ve wireless manageru - menu - disconnect celluar data.
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

Add a 'Disconnect' button (and Timer) to the Connection List for GPRS

To add a Disconnect button:

Code: Select all

HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 8 (DWORD decimal)

To add a Disconnect button and a timer display showing how long GRPS is in use for the session:

HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 16 (DWORD decimal)

To disable both the Disconnect button and the timer:

HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 0 (DWORD decimal)
Zdroj: http://wiki.modaco.com/index.php/Window ... try_Tweaks

Cili, pak ti staci kliknout na ikonku E (nebo G) a budes tam mit i tlacitko Disconnect ;-)
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c

Post by wakkee »

Vie mi niekto poradit kde sa daju zmenit prednastavene dve horne klavesy, kde je standardne messages a hp shortcut na ine funkcie? Raz sa mi to podarilo najst, ale nie som si isty ci cez standardne funkcie alebo som mal nejaky iny program.
smidliboy
přispěvatel
přispěvatel

Post by smidliboy »

wakkee wrote:Vie mi niekto poradit kde sa daju zmenit prednastavene dve horne klavesy, kde je standardne messages a hp shortcut na ine funkcie? Raz sa mi to podarilo najst, ale nie som si isty ci cez standardne funkcie alebo som mal nejaky iny program.
Koukni o prispevek vis, je tam link na wiki.modacom.com :wink:
Ale osobne jsem to nezkousel.
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c

Post by wakkee »

Super, vdaka :) Funguje to, uz tam mam contacts namiesto hp shortcuts ;)
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Zařízení: HP 614c

Post by DonJuanKarlos »

Mám jeden začátečnický dotaz: Jak připojím 614c k pc pomocí wifi ? (abych mohl poslat soubory atd.) :lol: díky moc
Inarus
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 1320, Dell Inspiron 11 3147

Post by Inarus »

Nevite nekdo prosim jestli ma USB host?
P.S. Zitra mi prijde. Na megaochod.cz za 10018kc.Nadhera...
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

USB host myslím nemá.
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

USB host nema urcite kdysi to do Pda hodne daval tusim Dell ale nevim proc tuto funkci nemaji pocket PC. Jinak tu funkkci najdes spise u tech UMPC
mutoid
nováček
nováček

nahrávání hovorů

Post by mutoid »

Ahoj všem, jednou už jsem tu někde psal, že jsem PDA amater :) ... našel jsem na netu navod na nahravani hovorů, je to dost nepraktické, nevíte někdo o nějakým softíku zdarma a nebo nejde nahrávat telefonní hovory jinak než přes kameru?

Diky moc
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP ipaq 614c

Post by Ganimed »

no ja pouzivam program Audio Notes Touch je docela jednoduchy a da se ovladat prsty, jinak bezi na pozadi a nahrava vsechno jakykoliv hovor da se pouzit i jako diktafon
Attachments
notes1.jpg
notes1.jpg (26.12 KiB) Viewed 6124 times
notes.jpg
notes.jpg (36.51 KiB) Viewed 6122 times
Fstring
nováček
nováček

Post by Fstring »

zdravim vsetkych,

chcem sa spytat - funguje ten WinCE plugin pre Totalcommander aj na Vistach? Mne to vypisuje, ze chyba nejaka kniznica, predpokladam, ze je to nieco z Active sync, tie ale nie su urcene pre Visty - chodi to teda niekomu na Vistach? Vdaka.

Resp., neviete, co za kniznica mu asi chyba (nevypise aka), mozno by stacilo ju len nakopirovat do systemu, nech je stastny :)
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

TC nepoužívam, ale plugin PocketPC Panel vo FAR Managerovi funguje pod Vistami bez problémov - ten používam, a dosť často :-)
Fstring
nováček
nováček

Post by Fstring »

som zvyknuty na TC,
ale asi vyskusam ten FAR manager, ved nakoniec je to jedno, vdaka. :-)
elcrys
smartguru
smartguru
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Post by elcrys »

Taky jsem používal plugin do Total Commanderu, ale zjistil jsem, že je lepší používat program WM5torage 1.8. Zařízení se pak hlásí jako flash disk a není třeba mít ani ActiveSync nainstalován. Taky rychlost přenosu souborů je vyšší - okolo 500 kB/s při zápisu a 1 MB/s při čtení.
xkovi
nováček
nováček

Post by xkovi »

Tak o WM5 Storage jsem nevedel a musim uznat, ze je to spicova utilita...ale teda nevim, na jakym zarizeni si meril ty rychlosti? Ja na svy 614c teda pri zapisu nevytahnu vic jak 380kB/s, pricemz mi to nejvic osciluje kolem 350-360kB/s. Kartou to asi nebude, je to 60x microSD znacky Patriot...
Jo a malej dotaz, cim to deaktivujes? Me to po stisku tlacitka deactivate sice vypne onen mass storage rezim, v zarizeni zas vidim SD storage, ale pres activesync mi to nejede a musim udelat SR, aby se zas PDA synchronizovalo...
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”