Google Nexus 7: Všeobecná diskuze
- monohauser
- nováček

- Zařízení: nexus 7, iPhone 5
Zdravím,včera sem si ho koupil u Vodafone a zatím se sním jen seznamují. Hned po vybalení mně sklamalo to nepříjemné vrzání zadního krytu nad nápisem nexus a to nemusím ani nějak extra silně zmáčknout tablet! Dělá to i někomu z vás? Děkuji vám za odpověď.
-
tonylee5566
- nováček

- Zařízení: samsung netes s3
Sledoval jsem s rostoucím zájmem o Google Nexus 7
-
Jindřich Lukeš
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Pánové, jak je na tom váš Nexus s rovnoměrností posvícení? Zejména pokud zobrazíte na celém displeji jednu barvu (např. černou). Já se celkem potýkám s problémy u horního okraje, kde jsou viditelně více podsvícená místa...
-
Martin Pavlović
- redaktor

- Zařízení: Motorola Moto G, Nexus 7 2012
U mě displej naprosto bez problému.
-
speci
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Google Nexus 7, Cube U30GT
Tak já bohužel také problém s horním okrajem na černé barvě, je to docela otravné u filmů, tak je radši roztahuji na celou obrazovku. Původně jsem ho chtěl reklamovat, ale stejně na tomhle tabletu až tolik na filmy nekoukám.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
Google Nexus 7 a VoIp
Ako vieme Nexus nemá GSM modul a nejde z neho volať. Preto ma napadlo stiahnut si aplikaciu Bria. Hladam, ale kvalitneho poskytovatela Voip sluzby, ktory by mi poskytol odchadzajúce i prichadzajúce hovory. Poradite?
Ahoj,chtěl bych se zeptat,chodím s GOOGLE NEXUS 7 na různé chaty,není problém s psaním textu,ale nezobrazje se mi nabídka web kamer.Nenašel jsem adobe flash player,vicemeně našel,ale adobe ho stáhla už,se nedá nahráz,poradíte,jak na to? Abych ho mohl využívat včetně webky.