Vadný display?

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
drazad
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch PRO

Vadný display?

Post by drazad »

Dobře, a ještě co ten zničený konektor? Bude ještě fungovat nebo je to předem ztracené? Pokud bych kabel zhora přitlačil na kontakty, bude to dostatečné?
drazad
nováček
nováček

Vadný display?

Post by drazad »

Ještě jeden dotaz. Pokud je vadný LCD a nejde ani digitizer tak je vadné oboje nebo může být digitizér v pořádku ale přes LCD to prostě neprojde? A dál pokud by bylo vadné oboje tak když koupím samostatně LCD a samostatně digitizér tak jak to slepím dohromady? Je na těh dílech už nějaká lepící vrstva nebo se musí něco použít?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Vadný display?

Post by htcjirka »

Doporucuji ti to koupit jako celek,nebudes aspon muset nic lepit,dale nebudes muset resit pajenou varianta versus konektor (spojeni digitizeru) apod.
drazad
nováček
nováček

Vadný display?

Post by drazad »

Také jsem si myslel ale jako celek je to dražší a tak jsem si ještě říkal že pokud je digitizer v pořádku, což nevím ale teoreticky by mohl, tak by mě stačil pouze LCD za 800 no a až zjistím, věřím že ne, že je fuč i digitizer tak si ještě koupím při nejhorším ten. Někde jsem se ale dočetl že ta clik verze má lepší, citlivější digitizér. Tak nevím, je to těžké rozhodnutí. Myslíš si že by mohl ten můj digizér být v pořádku?
Post Reply

Return to “HTC HD2”