Hlavne by konecne meli rozvazat smlouvu s Qualshmejdem... v rychlosti a spotrebe jim natrhava pr... nejen Samsung ale ted uz i nVidia... doufam ze pribudou dalsi, treba Marvell mel neco v planu...Standa wrote:No, já myslím, že HTC si musí nejdřív vyřešit vcelku zásadní problémy s foťákem, displejem apod., do klávesnice by se raději pouštět neměla
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 19, 2010 16:13) --
Mozna proto, ze stavajici majitele jsou sticha, protoze jim ted zbyva jen tise doufat v nejake zlepsovani popr. ze svuj WP7 telefon jeste prodaji za nejakou rozumnou cenu a muzou si pak za to koupit neco, co bude jiste lepsi volbou. Mimojine ubohy argument "kdyz to nemas, tak to nemuzes kritizovat" zname uz od jablecnych uzivatelu. Ver tomu nebo ne, ale chyby muzes videt na systemu, i kdyz si jen ctes recenze, divas se na screeny a videa. Ja jsem mel tedka WP7 "na hrani" resp. abych ho nejak nastavil, poladil, nainstaloval nejake dulezite programy a v podstate jsem ho vratil vice-mene v puvodnim stavu. Chapu, ze je jeste brzo nadavat na chybejici moznosti, ktere casem pribudou, ale jde o to prostredi (to se v zakladu samozrejme nezmeni)... smyslem jeden velky Facebook v grafice casopisu o golfu/tenisu apod., ktery si musite prohlizet kukatkem... proste UPLNE PRESNE, jak jsem si system predstavil z "pouhych" recenzi, screenu a videi. Jestli je nekdo, kdo umi vymyslet neco revolucne pokrokoveho, pak MS je nekdo, kdo umi vymyslet neco revolucne zpatecnickeho... ten Balmer byl do MS snad nastrcen konkurenci ne?RejPal wrote:Je tady sice volná diskuze, ale proč se vždy k tématu vyjadřují nejvíce lidé, kteří si zakoupili zařízení s jiným systémem?
PS: Dost uz trapnych argumentu typu "kdyz to nemas, tak to nemuzes kritizovat"! Ano, predstavy ziskane z informaci nebo z realneho pouzivani se mohou nekdy hodne lysit, ale to neplati o vsem a neplati to pro kazdeho! ...protoze kazdy mame jinak vykonnou mozkovnu :o)
PS2: Na BB mi nesahej...! novy system BB 6 je velmi povedeny! Precti si o nem nejake podrobne recenze, prohledni hromadu screenu & videi a potom vynasej rozsudky...