Problém s Wi-Fi

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
Casher
nováček
nováček

Problém s Wi-Fi

Post by Casher »

pánové, potrebuji poradit. Kdyz sem se dneska chtel pripojit k wifi tak se mi desire na chvilku sekl a od te doby mi wifi v nastaveni pise "chyba" a ja s tim nic nemuzu udelat...kdyz chci wifi zapnout tak to vubec nereaguje a porad tam je napsany chyba. Uz jsme zkousel vytahnout aji baterku, hard reset a porad nic...mam HTC Desire verze systemu 2.2...aktualizovany. Nevite co s tim mam delat? Predem diky za rady
octávák
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Problém s Wi-Fi

Post by octávák »

Ahoj,
nejsem moc zkušený, tak bych poprosil o radu, jak nainstalovat ten CAB... Ten se instaluje předpokládám do Desire, ale nenašel jsem způsob jak na to. Díky za radu
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Problém s Wi-Fi

Post by Daidalos »

Ruslan se asi spletl, .cab jsou jen na Win. P.
Mimochodem mám obdobné problémy na školní wifi. Jsem připojen vše v pohodě, ale občas třeba market napíše že není připojen nebo něco podobné a pokuď to zkusím znovu už to jde. Nehledě na pomalost při nízkém signálu což ale asi není chyba Desire.
Údajně se ale Desire nepřipojí na Nkový wifiny. Ani na ad-hoc sítě.
postcd
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia 5200

Problém s Wi-Fi

Post by postcd »

jenda89 wrote:zdravím,mám obdobný problém,na domácí wifi se mi ukazuje "získávání IP adresy ze sítě internet" a po chvíli "připojení se nezdařilo"
Ano, tento problém se mi dnes podařilo vyřešit, tady je návod co mi fungoval http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=81&t=3889" onclick="window.open(this.href);return false;
Podle mě je to tím typem zabezpečení WIFI které nějak ta Android verze neumí zpracovat automaticky. nvm
Post Reply

Return to “HTC Desire”