Touch 3G - reklamacia / zamrzanie
Heh, tak to chci vidět, jaká bude jejich reakce.
-
Putcha
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia7
No tak tentokrat z toho asi nic nebude...
Dnes rano ked som si siel natocit fotakom jak nejde zapnut, tak zapnut siel :-/ akurat pisal ze neni baterka co je blbost lebo vcera o 17:00 som mal 76%a ked som ho chcel o 20:00 prebudidt tak nesiel...
Ja uz z toho telefonu prestavam chapat.
ale aj tak to idem znovu odniest na reklamaciu, ked mi neuveria ze nesiel zapnut tak nech mi vysvetlia jak moze zmiznut 75% baterky behom noci, este ked je telefon nefunkcny...
Dnes rano ked som si siel natocit fotakom jak nejde zapnut, tak zapnut siel :-/ akurat pisal ze neni baterka co je blbost lebo vcera o 17:00 som mal 76%a ked som ho chcel o 20:00 prebudidt tak nesiel...
Ja uz z toho telefonu prestavam chapat.
ale aj tak to idem znovu odniest na reklamaciu, ked mi neuveria ze nesiel zapnut tak nech mi vysvetlia jak moze zmiznut 75% baterky behom noci, este ked je telefon nefunkcny...
-
Putcha
- přispěvatel

Tak zas je to na reklamacke, popis reklamacie:
Samozrejme ma tipek v servise upozornil ze podla zakona nemam ziadne pravo na vratenie penazi, lebo v podstate ani jedna reklamacia nebola uznana, nic sa neopravovalo. Ze je len na rozhodnuti vspdata co s tym bude, ze oni to tu len prevezmu a preposielaju do CR do vspdata. Ze vyjadrenie vspdata je per nich zavezne (cize keby to tipek v servise mal nefunkcne a vspdata by zas napisali ze tomu nic neni, tak tomu nic nebude...)Zakaznik 4x reklamuje. Zakaznik ziada o vratenie penazi z dovodu - neodstranitelnej zavady. Kapacita baterky sa dlho drzi na urcitej hranici. Potom rychlo klesa. Samovolne sa vypina a neda sa zapnut - sposobene pravdepodobne znizenim kapacity baterky. Kapacita udavana zakaznikom bola 70% a za 10 hodin nesiel vobec zapnut - pri necinnom stave. Trebalo opatovne nabijat. V predchadzajucih reklamaciach nebola odstranena ziadna zavada, no podla zakaznika zavada stale pretrvava.
-
Putcha
- přispěvatel

Ja uz nechapem o co tomu servisu ide...
Podla nich je normalne ze restartom baterka skoci o 30% a ze cez noc pri necinnom stave len tak zmizne 70% baterky...
A to tento raz sa ani nezaoberali zavadou ze sa sam vypne a nejde zapnut... Som zvedavi jak mi toto odvovodni predajca ktory to tam poslal.

Aktualne som tam mal tento SW:
batti\
calplus\
clear_temp\
core_player\
htc_home\
pocket_scrobbler\
ppcpimbackup\
lingvosoft_dictionary\
qip\
resco_explorer\
resco_photo_viewer\
softkey_manager\
spacetime\
spb_wireless_monitor\
touch_calculator\
vnc_viewer\
automapa\
Jedine co bezalo na pozadi je: batti, wireless monitor, calplus a htc home plugin. Takze si myslim ze to nebude ziadnym SW ktory tam bol, lebo tato ista zostava mi bezi na Kaiserovi bez problemov.
Podla nich je normalne ze restartom baterka skoci o 30% a ze cez noc pri necinnom stave len tak zmizne 70% baterky...
A to tento raz sa ani nezaoberali zavadou ze sa sam vypne a nejde zapnut... Som zvedavi jak mi toto odvovodni predajca ktory to tam poslal.

Aktualne som tam mal tento SW:
batti\
calplus\
clear_temp\
core_player\
htc_home\
pocket_scrobbler\
ppcpimbackup\
lingvosoft_dictionary\
qip\
resco_explorer\
resco_photo_viewer\
softkey_manager\
spacetime\
spb_wireless_monitor\
touch_calculator\
vnc_viewer\
automapa\
Jedine co bezalo na pozadi je: batti, wireless monitor, calplus a htc home plugin. Takze si myslim ze to nebude ziadnym SW ktory tam bol, lebo tato ista zostava mi bezi na Kaiserovi bez problemov.
-
Putcha
- přispěvatel

Never-Ending Story sa chyli ku koncu.
Po pol roku reklamovania bude konecne reklamacia vybavena, ale s vysledkom ze predajca reklamaciu nevybavil v zakonnej lehote 30 dni.
Po pol roku reklamovania bude konecne reklamacia vybavena, ale s vysledkom ze predajca reklamaciu nevybavil v zakonnej lehote 30 dni.
Vasa reklamacia c. RMA XXXXXXX je vybavena dobropisom.
Vrátenie peňazí prebehne po odovzdaní kompletného príslušenstva a predložení dokladu o nákupe v predajni Shark Computers, v ktorej bol tovar zakúpený
-
Putcha
- přispěvatel

Tak uz mam peniazky doma a idem do D2 
Tak aspoň, že to dobře dopadlo 
-
Lo-ki
- nováček

- Zařízení: HTC Evo 3D, Xbox360 Ellite - Kinect
Hej mám asi 5 známých včetně mě a dělá nám to taky v intervalu tak 1x měsíčně což se dá přehlédnout...mám TD2
Ja mam take TD2 a taky mi telefon zamrza (nekdy 1x za tyden jindy 1x za 14dni). Chtel jsem ho dat na servis, ale kdyz jsem si precetl, ze se tady resil podobny problem a servis 4x nenasel zadnou zavadu a tel.vratil v puvodnim stavu, tak to asi nema cenu.
Doufam, ze se aspon o tomhle problemu vi a ze HTC vyda nejakou zaplatu na odstraneni.
Doufam, ze se aspon o tomhle problemu vi a ze HTC vyda nejakou zaplatu na odstraneni.