V aplikaci Phone je ve spodní nabídce (po volbě 3 teček) volba Settings a v ní je to jediný přepínač.grafic wrote:Katraris: Poradíš prosím, kde přesně? Search nic nenajde a v Settings -System-Phone to taky nevidím:(
Windows 10 Mobile: Release preview
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Windows 10 Mobile Technical Preview
tak b10149 super, až na jednu věc (samozřejmě se s tím musí počítat, že něco nepůjde jak má
) ... jak to máte s klávesnicí v režimu na šířku??? Mně se třeba objeví pouze na výšku, ale na šířku ne (mám Lumii 1320). Jak jste na tom ostatní s klávesnicí v landscape mode???
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
A poslední dotaz: Kde najdu historii volání? Před chvíli jsem jeden hovor nezvedl od cizího čísla, ale prostě v aplikaci Phone není vůbec nic... A teď nemůžu tedy zavolat ani zpět.
grafic: smaž dlaždici s telefonem, jdi do seznamu aplikací a připni si na hlavní plochu dlaždici telefonu znovu.
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
První volba aplikace telefonu je History, má ikonu hodin s šipkou proti směru hodinových ručiček.grafic wrote:A poslední dotaz: Kde najdu historii volání? Před chvíli jsem jeden hovor nezvedl od cizího čísla, ale prostě v aplikaci Phone není vůbec nic... A teď nemůžu tedy zavolat ani zpět.
-
grafic
- přispěvatel

Dík, já tam vůbec neměl ty taby:) Mezi tím jsem udělal factory reset a tohle už je fixnutý:) Jen zase bojuju s přidáním @hotmail účtu, páč při přidávání to chce SMS/hovor ověření, ale když se vrátím s platným kódem do obrazovky, kde přidávám account, tak to začne celý znovu... Takže jsem zacyklen:)
Si přidej jiný emailový úšet a nech si kod poslat na něj
Já to tak řeším, protože na SMS není vůbec spoleh.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Zmizli mi ikony z Outlook kalendára alarm a photos mam c čisté dlaždice [SMILING FACE WITH SMILING EYES] dobra haluz
Mne sa samé poprehadzovali a onenote a fotky sa prekryvali každú chvíľku tam bliklo niečo iné tak som sa vrátil na 8.1
Zdravím vás,... používá nékdo na Windows 10 z posledním buildem program na zálohu kontaktů,sms a mms...contacts+message backup...sice to vypadá,že nainstalovaný je,ale nějak ho nemohu najít...koukal jsem snad všude...telefon mám po HR s obnovou ze zálohy(Hlavně kvůli sms)...nenašel jsem to ani v minulém buildu...
...?
SMS se obnovují i bez zálohy z hotmail účtu
Contacts+message backup nájdeš v nastaveniach neinštaluje sa medzi programy
...Díky za odpověďi...
...Petulinek: No aha...takže to znamená,že když po HR neudělám obnovu tak o sms nepříjdu...?
...INRP: No...to vím,ale tam jsem to nenašel...
...Petulinek: No aha...takže to znamená,že když po HR neudělám obnovu tak o sms nepříjdu...?
...INRP: No...to vím,ale tam jsem to nenašel...
-
grafic
- přispěvatel

Hele, máte taky to oranžový záhlaví v některých aplikacích (Outlook kalendář a pošta, Messenger atd). Mě to hrozně irituje, jelikož jinak mám téma laděný do modra...
Jojo je to známá chyba tohoto buildu
Jake zahlavi? V mesengri mi tiež pribudol nejaký podobný farebný prvok a to mam 8.1
Mozes urobiť screenshot?
Mozes urobiť screenshot?
- Antuch
- přispěvatel

- Zařízení: Asus Zenfone 5
já to oranžové mám taky...nejdřív jsem myslel, že to je oranžovým motivem, co jsem měl nastavený...pak jsem dal motiv jiný a oranž zůstal:-)
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
aj ja mam v messengeri oranz :D
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
horní lišta - oranžové = připojuji, pak zezelená na online, spodní lišta zůstane oranžová
Ja tam nič také nemám, kde to je ? :D