HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
mam takovej problem. mam kaisera, a u foceni, kdyz jakoby jen mam zaplej fotak, tak ten obraz se pohybuje trhane - jako kdybyste meli nocni rezim. nevim vubec jak to oddelat. pomuze nekdo prosim?
a druha otazka, jde nejak nastavit, abych mel kaisera ve skupine, abych ho videl jako ostatni PC pres wifi? nejak spojit pres wifi comp a kaisera, abych nemusel pripojovat kabel. diky
a druha otazka, jde nejak nastavit, abych mel kaisera ve skupine, abych ho videl jako ostatni PC pres wifi? nejak spojit pres wifi comp a kaisera, abych nemusel pripojovat kabel. diky
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
problem s fotakem se tady uz resil nekolikrat. Je to vlastnost toho SW - neumi nastavit prioritu casu a prioritizuje zaverku => potrebuje vic casu na expozici. Ale nasel sem mnou jiz jednou zminovany postup, ktery zaverku jakoby "zamkne" a pak se da fotit ostre i v hodne slabem osvetleni.
k druhe otazce - myslis synchronizaci? ta u WM6 pres wifi / sit neni mozna, pouze pres usb/BT.
k druhe otazce - myslis synchronizaci? ta u WM6 pres wifi / sit neni mozna, pouze pres usb/BT.
Nebylo by mozne trochu podrobneji popsat, jak je mozne zakazat komunikaci pres gprs a pripojeni pres PC bude fungovat? Snad by to nekomu usetrilo badani a zkouseni, mne tedy urcite. Dekuji za pomoc.AndyS wrote:Ano jde, pres ActiveSync se nasdili konektivita ziskana z PC a dokonce (pro me - mam phone kousek od headset zesilovace telefonu) umi zakazat datovou komunikaci pri pripojeni k PC = ani byte pres gprs/edge/3g
tonnyk wrote:Nebylo by mozne trochu podrobneji popsat, jak je mozne zakazat komunikaci pres gprs a pripojeni pres PC bude fungovat? Snad by to nekomu usetrilo badani a zkouseni, mne tedy urcite. Dekuji za pomoc.AndyS wrote:Ano jde, pres ActiveSync se nasdili konektivita ziskana z PC a dokonce (pro me - mam phone kousek od headset zesilovace telefonu) umi zakazat datovou komunikaci pri pripojeni k PC = ani byte pres gprs/edge/3g
Je to úplně jednoduché. Zapnete mód letadla (vypnete telefoní část), připojíte se k počítači přes aktiv sinc a mělo by to fungovat.
Tento návod není z mé hlavy ale z manuálu TOMTOM a mě to funguje.
Diky, hledal jsem zbytecne neco sloziteho..rimesev wrote:tonnyk wrote:Nebylo by mozne trochu podrobneji popsat, jak je mozne zakazat komunikaci pres gprs a pripojeni pres PC bude fungovat? Snad by to nekomu usetrilo badani a zkouseni, mne tedy urcite. Dekuji za pomoc.
Je to úplně jednoduché. Zapnete mód letadla (vypnete telefoní část), připojíte se k počítači přes aktiv sinc a mělo by to fungovat.
Tento návod není z mé hlavy ale z manuálu TOMTOM a mě to funguje.
Tak mam dalsi problem, nejde mi synchronizace s Outlookem, pise mi to (kdyz je outlook vyplej) ze Program ative synch zjistil problem v zarizeni (plocha), Suport code: 85010014
A kdyz mam pri synchronizaci oulook spustenej, tak to vyhodi hlasku: Nelze sychronizace s aplikaci Outlook, ktery prave pouzivate, protoze bud byl drive nainstalovany jiny profil, nebo je profil chranen neslem. Pouzijte pri spusteni spravny profil. Suport code: 8503001f
Nejak nevim o tom, ze bych pouzival vice profilu nebo ze bych mel Outlook nejak zaheslovanej, proste mam samej problem
A kdyz mam pri synchronizaci oulook spustenej, tak to vyhodi hlasku: Nelze sychronizace s aplikaci Outlook, ktery prave pouzivate, protoze bud byl drive nainstalovany jiny profil, nebo je profil chranen neslem. Pouzijte pri spusteni spravny profil. Suport code: 8503001f
Nejak nevim o tom, ze bych pouzival vice profilu nebo ze bych mel Outlook nejak zaheslovanej, proste mam samej problem
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
0x85010014
ActiveSync encountered a problem on the server.
A wide range of issues could cause this error. See Knowledge Library article 41810 for complete troubleshooting.
8503001f
jsem nenašel, sorry, ale mrknul bych se na odpojený AS, jestli tam není nějaký profil, který tam nemá být, popřípadě bych jej smazal
ActiveSync encountered a problem on the server.
A wide range of issues could cause this error. See Knowledge Library article 41810 for complete troubleshooting.
8503001f
jsem nenašel, sorry, ale mrknul bych se na odpojený AS, jestli tam není nějaký profil, který tam nemá být, popřípadě bych jej smazal
p.a.ť.o ja te miluju 
Stacilo v AS odebrat zarizeni a po zapojeni Kaisra uz bylo vse v naprostem poradku.
Diiiiky moc
EDIT: Kua a dalsi problem....kontakty v Pda uz sice mam, ale kdyz nekomu zavolat, tak mi to za cislo prida M nebo H a cislo se vytaci z tim a tudit se nikam nedovolam ..... v seznamu to cislo mam napsane normalne ale pridava to pismena za cislem podle toho jestly je to mobil nebo cislo na pevnou ....
Nevite jak to odstranit ?
Stacilo v AS odebrat zarizeni a po zapojeni Kaisra uz bylo vse v naprostem poradku.
Diiiiky moc
EDIT: Kua a dalsi problem....kontakty v Pda uz sice mam, ale kdyz nekomu zavolat, tak mi to za cislo prida M nebo H a cislo se vytaci z tim a tudit se nikam nedovolam ..... v seznamu to cislo mam napsane normalne ale pridava to pismena za cislem podle toho jestly je to mobil nebo cislo na pevnou ....
Nevite jak to odstranit ?
Budík nabudí
ZDravím tak mi nastal problém, nebudí mě budík v Kaisru. Když si jej nastavím, dám zamknout klávesnici, tak nezačne vůbec zvonit. Dneska jsem ho měl nastavený na 6,30 a když jsem se po hodině zaspání probudil a zmáčkl on tlačítko abych se podívla na display teprve začal zvonit a ukazoval čas 6,30...
Nechápu v čem je chyba. jestli si výrobce myslí že abychom mohli použít budík musíme se napřed ráno probudit a probudit i kaisra (ze stand by režimu) a pak až začne zvonit... tak to trošku nedomyslel.
Prosím poraďte. (nepomohl soft ani hard reset)
Nechápu v čem je chyba. jestli si výrobce myslí že abychom mohli použít budík musíme se napřed ráno probudit a probudit i kaisra (ze stand by režimu) a pak až začne zvonit... tak to trošku nedomyslel.
Prosím poraďte. (nepomohl soft ani hard reset)
Ja jsem zkousel ten "budik" co je v Kaisru nainstalovanej a zbudil me v pohode ze STAND-by rezimu. Jenom jsem jeste nezjistil, jak do nej dostat jine typy zvoneni.
Edit: tak uz vim proc nemuzu volat, nevim proc, ale outlook mi smazal vsechny + pred cislem ... Nevite nekdo jak je tam dostat vsechny najednou, bud v PDA nebo klidne v outloku ?
PS: Muzou se menit karty pri zapnutem Kaisrovi ?
Edit: tak uz vim proc nemuzu volat, nevim proc, ale outlook mi smazal vsechny + pred cislem ... Nevite nekdo jak je tam dostat vsechny najednou, bud v PDA nebo klidne v outloku ?
Krota wrote:Ja jsem zkousel ten "budik" co je v Kaisru nainstalovanej a zbudil me v pohode ze STAND-by rezimu. Jenom jsem jeste nezjistil, jak do nej dostat jine typy zvoneni.
Nevím jak je to možné, už se mi to s tím nezvoněním stalo dvakrát. Obávám se aby to nebyla chyba customizace vodafonu
ano opravdu podporuje mam sandisk 6gb microSDHC a funguje naprosto bez problemu - 4gb karty nema cenu kupovat pri cenach 6gb...SavicCZ wrote:Mam dotaz, zda opravdu Kaiser podporuje mikro SDHC karty. V recenzi zde je psané že ano, ale nikde jinde (u operatoru) jsem to uvedene nevidel. Mohl by jste mi to nekdo potvrdit na 100%.