Nepotkal jste se někdo s něčím podobným také? Mně to nijak neovlivňuje, ale ostatní to poměrně logicky otravuje
Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
950 DS: Chrastění od mikrofonu
Můj telefon mi (dle vyjádření ostatních, s kým telefonuju) dělá přibližně jednou za minutu podibný rachot, jedni to popisují jako smrkání, další jako troubení, třetí to teď před chvílí označil za telefon položený do šuplíku s nádobím, se kterým někdo po dobu téměř sekundy intenzivní rachotí. Vypozoroval jsem, že to dělá pouze při telefonování přímo z ruky. Přes handsfree v autě ani přes drátovou bondovku to tenhle problém nedělá.
Nepotkal jste se někdo s něčím podobným také? Mně to nijak neovlivňuje, ale ostatní to poměrně logicky otravuje
. Díky!
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Re: Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
Netopí.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
-
alda2
- častý přispěvatel

- Zařízení: L950 single sim
950 DS: Chrastění od mikrofonu
Je jasné, že když telefonuji, tak u toho nesmrkám, nevařím, natož abych troubil na okolní auta ....Potvora wrote:Můj telefon mi (dle vyjádření ostatních, s kým telefonuju) dělá přibližně jednou za minutu podibný rachot, jedni to popisují jako smrkání, další jako troubení, třetí to teď před chvílí označil za telefon položený do šuplíku s nádobím, se kterým někdo po dobu téměř sekundy intenzivní rachotí. Vypozoroval jsem, že to dělá pouze při telefonování přímo z ruky. Přes handsfree v autě ani přes drátovou bondovku to tenhle problém nedělá.
Nepotkal jste se někdo s něčím podobným také? Mně to nijak neovlivňuje, ale ostatní to poměrně logicky otravuje. Díky!
Teď ale vážně. O tomto čtu poprvé. Pokud přijdeš na příčinu, tak dej vědět.
No popravde uz mam tento stav niekolko dni a nic sa nezmenilo. V notifikacnej liste je vsetko v poriadku ale na dlazdiciach svieti stale urcite mnozstvo neprecitanych mailov + ich popis pricom vsetky dane emaily som uz davno precital.marYan wrote:mal som ten ist problem. dlazdica mi stale ukazovala prijaty mail aj s popisom, aj ked bol dvno zmazany (kotroloval som to aj v PC v maily). skusil som restart, soft reset, odstranit a znovu pridat konto - nepomohlo nic (pisal som aj pripomienku v danej aplikacii pre MS). tak som sa na to vykaslal a na druhy den to uz bolo ok. Takze ti poradim, neries to do 24h sa to zrovna samo a snad to MS v dohladnej dobe updatom opraviedkis wrote:Od vcera sa mi prestali refreshovat dlazdice pre Outlook mail ucty. Ustavicne ukazuju pocty neprecitanych sprav a ich popis pricom maily som uz davno pozrel. Doteraz som problem s tymto nemal. Nejaky napad okrem restartovania ?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Mě se tohle stalo, když jsem přidal další účet. Pak je třeba připnout znovu dlaždici zvlášť pro každý účet, ta sloučená se neobnovuje. To samé na lockscreen.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Odober a pridaj dlaždicuedkis wrote:No popravde uz mam tento stav niekolko dni a nic sa nezmenilo. V notifikacnej liste je vsetko v poriadku ale na dlazdiciach svieti stale urcite mnozstvo neprecitanych mailov + ich popis pricom vsetky dane emaily som uz davno precital.marYan wrote: mal som ten ist problem. dlazdica mi stale ukazovala prijaty mail aj s popisom, aj ked bol dvno zmazany (kotroloval som to aj v PC v maily). skusil som restart, soft reset, odstranit a znovu pridat konto - nepomohlo nic (pisal som aj pripomienku v danej aplikacii pre MS). tak som sa na to vykaslal a na druhy den to uz bolo ok. Takze ti poradim, neries to do 24h sa to zrovna samo a snad to MS v dohladnej dobe updatom opravi
Sent from mTalk
Dost islo na nervy ked som si v obchode prezeral kniznicu mojich stiahnutych aplikacii tak pri rychlom prezerani hore dole to akoby nestihalo a spomalovalo to, cca pred 5.minutami bol update obchodu a obchod teraz slape ako delo, mam z toho radost ze vsetko sa postupne na dobre obracia, kazdy den nove aktualizacie, uz mi nie je az tak smutno za 925kou
-
alda2
- častý přispěvatel

já ty aktualizace ani nestíhám sledovat. Ani netuším, jak zjistit, co která aktualizace mění a vylepšuje.
Toto mi trosku chyba pretoze v iOS Appstore je pri kazdom update uvedeny changelog. Clovek ma aspon prehlad co opravili. Tu sa to da pozriet ale manualne pri kazdej appke v store ak sa nemylim.
Teď se mi zaktualizovala aplikace Ekvalizér. Důsledek je, že už nelze spustit. Ani po restartu telefonu. Hard Reset kvůli tomu fakt dělat nebudu. Čekám tedy na další update update...
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Huawei P10, Lumia 640LTE
Aktualizaci zvuku mam taky a OK.
-
alda2
- častý přispěvatel

Ekvalizér update - stejný problém u mě. Ještě jsem nezkoušel jak to funguje se sluchátky.
-
legoss
- přispěvatel

- Zařízení: Iphone 6s plus 128gb
Prišiel mi mail kde som mal ako prílohu 6fotiek cca 5mb/fotka. Telefón ich nevie stiahnuť, toci sa to dokola ale nestiahol ani jeden súbor. Čo s tým?
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Dnes jsem zakoupil L950 single sim. Mám tam verzi 01078.00017.15452.59025. Hlásí mi to, že telefon je aktuální a nic novějšího nenabídne. Je to v pořádku? Myslel jsem, že byly již nějaké aktualizace.
-
legoss
- přispěvatel

- Zařízení: Iphone 6s plus 128gb
už to stiahlo ale priserne dlho to trvalolegoss wrote:Prišiel mi mail kde som mal ako prílohu 6fotiek cca 5mb/fotka. Telefón ich nevie stiahnuť, toci sa to dokola ale nestiahol ani jeden súbor. Čo s tým?
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
To je revízia firmveru. O riadok vyššie máš verziu systému, najnovší je 10.0.10586.36robsol wrote:Dnes jsem zakoupil L950 single sim. Mám tam verzi 01078.00017.15452.59025. Hlásí mi to, že telefon je aktuální a nic novějšího nenabídne. Je to v pořádku? Myslel jsem, že byly již nějaké aktualizace.
-
robsol
- stálý přispěvatel

aha tak tam mám ale číslo buildu 10.0.10586.0
-
fijo666
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950XL DS - insider fast ring
ja mam tiez 10.0.10586.0 a som aj v Insider, aj developer preview. A stale mi neponuka update, co s tym? diky
-
robsol
- stálý přispěvatel

tak po několika HR se instaluje aktualizace 29
Vcera mi to taky naslo 29 a ted pres insider stahuju 36, tak jsem zvedavy