Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Radku nemam,jelikoz se tim zabyva uz vetsi skupina lidi,ne jedinec.Mam problem ten,ze ty vsechno megalomansky co vlastnis vychvalujes a neumis byt objektivni,na ostatni hazis opovrzeni "a nokie a nic lepsiho neni" rekl Radek.
Na vsechno mas odpoved ,ze je to nesmysl a je to jinak apod., to rekl jak jinak velky Radek.
Tem lidem opravdu necvakaji jen tlacitka.
Nemusis psat ze Titan je nejlepsi,kvuli tomu jsem to sem nedaval.Neni nejlepsi.
To ty tvrdis s oblibou ve vsem co vlastnis,ze je nejlepsi.
Kdybych si od tebe precetl aspon jednou za zivot recenzi,ale objektivni.
Oblezam fora telefonu ,ktere mam tj Titan a svete div se i N9 vlastnim,dokonce v tech forech pisou i ti s Lumii 800,ze maji stejny problem s vrzanim.
Na vsechno mas odpoved ,ze je to nesmysl a je to jinak apod., to rekl jak jinak velky Radek.
Tem lidem opravdu necvakaji jen tlacitka.
Nemusis psat ze Titan je nejlepsi,kvuli tomu jsem to sem nedaval.Neni nejlepsi.
To ty tvrdis s oblibou ve vsem co vlastnis,ze je nejlepsi.
Kdybych si od tebe precetl aspon jednou za zivot recenzi,ale objektivni.
Oblezam fora telefonu ,ktere mam tj Titan a svete div se i N9 vlastnim,dokonce v tech forech pisou i ti s Lumii 800,ze maji stejny problem s vrzanim.
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Ono dosť záleží od používania, niektorí ľudia, najmä Američania, čo som mal možnosť vidieť, telefóny vôbec nešetria, ostatne načo, sú za babku dotované operátorom a za rok majú zase nový, takže ťažko povedať. Ja ten telefón nevlastním takže neviem objektívne posúdiť, ale keď sa k tomu človek chová fakt šetrne, celkom dosť nechápem ako to môže vlastne vŕzgať, veď zariadenie sa ani neotvára, baterka sa nedá meniť, sim karta sa zasúva do slotu, nejde mi to skrátka do hlavy, N800ku som síce v ruke nedržal, ale N9ka sa mi zdala byť dokonalá.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Nikdo z nás není dokonalý, všichni děláme chyby a občas mluvíme nepravdy, přeháníme, haníme... Jsme lidi.
Každý telefon má slabé místo (i hyperdrahý iPhone 4x), nicméně Titan i Lumia 800 jsou super telefony...
Každý telefon má slabé místo (i hyperdrahý iPhone 4x), nicméně Titan i Lumia 800 jsou super telefony...
-
htcjirka
- smartmaniak

Mam tu novy kryt na N9 jelikoz telefony opravuji a bohuzel ty boky jsou mekke a kryt se da lehce zdeformovat.Nekomu uz to vrze po trech tydnech,nekomu az po mesicich.Ty telefony zase tak na trhu dlouho nejsou.
Tohle neni poukaz na to, ze je Lumia800 spatna,ale ze neni taky buhvi jak odokonala,jako kazdy jiny telefon.A ze ani unibody neni zarukou nevrzani,jak ukazuje cas..
Tohle neni poukaz na to, ze je Lumia800 spatna,ale ze neni taky buhvi jak odokonala,jako kazdy jiny telefon.A ze ani unibody neni zarukou nevrzani,jak ukazuje cas..
Jirko, to je tak už roky, Nokia nikdy nevyrobila telefon, který by nevrzal nebo se mu neviklala baterka. Ať už to bylo u starých 5110, 6210, rozjeté vysouváky N80, miliony podobných jednoduchých bazmeků S40 až po různé velmi si podobné typy N, X, E... Nokia bohužel ještě nevyrobila telefon s kvalitní, pevnou konstrukcí a jak je vidět, stále v tom pokračuje, což ostatně naznačuje i neustálý pokles akcií a velmi pravděpodobný odprodej divize smartphonů Microsoftu (jak uvádí Eldar Murtazzin) a zaměření se na jednoduché, levné modely (viz nová A200). A až odpadnou i poslední davy nekriticky nadšených obdivovatelů této značky, skončí tam kam patří - zpátky u lesa a pily, maybe
BTW N9 opravdu vrže, zažil jsem na vlastní oči stejně jako u mnoha dalších uvedených modelů, které jsem vlastnil...
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
(Mně vrže Titan, ale raději jsem potichu
Ve spodní části se dá protichůdně hýbat zadním plechem a tělem telefonu... Na "osmistovce" přítelkyně zatím žádné problémy nesleduju. Zatím, neříkám, že to tak bude furt.)
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Petulinku, je to sice offtopic, ale Murtazinovi vyjde tak jedna ze sta jeho "předpovědí". nevím, že mu to lidi pořád žerou 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
OT: Zkusil jsem, zda nevrže HTC Radar (neměl by, je celý z jednoho kusu duralu) a najednou slyším vrzání. Odložil jsem ho a tisknul jsem ruku, jakobych v ní měl telefon. Vrzalo to stejně. Ha! To moje vetché klouby staříka vydávaly ten zvuk (= humor, odlehčení napětí v tomto tématu).

-
JanHavlicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB
Je to těžce OT, ale třeba Nokia E71 skutečně nevrže a mám jí 3 roky
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
K tomu "OT" - kvalita výroby high-end modelů Nokie se mi moc líbí, proti tomu co dělá HTC (měl jsem od nich asi 6 telefonů) a Samsung.
Třeba E7 s HW klávesnicí je jeden z nejlépe vyrobených telefonů všech dob -> jediný zásadnější problém byl Symbian uvnitř, ale ne hardware:

A Lumia 800 právě kvalitou zpracování utíká zase konkurenci. Navíc ty telefony mají designový nápad, zde je to pořád to samé: http://www.htc.com/cz/product.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Třeba E7 s HW klávesnicí je jeden z nejlépe vyrobených telefonů všech dob -> jediný zásadnější problém byl Symbian uvnitř, ale ne hardware:

A Lumia 800 právě kvalitou zpracování utíká zase konkurenci. Navíc ty telefony mají designový nápad, zde je to pořád to samé: http://www.htc.com/cz/product.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Flynn
- smartmaniak

OT: Mně u HTC Radar nevadí, že "to je to samé", protože "to" mám poprvé (před tím jsem měl iPhone 2). Řemeslné i designové zpracování se mi líbí. A jak už tady jeden můj předřečník napsal, ty si budeš stále hájit to svoje. Kdybys měl Titana nebo Radar, byly by to podle tebe nejlepší telefony. Z lidského hlediska ti rozumím.
-
Radek Hulán
- smartstar

Flynne, nechovej se i ty jako vůl. Jirka a ty jste pomatenci, co lezou do fór telefonů co nemají a něco o nich žvatlají (Jirka asi neustále Googluje "Lumia 800 problem" a když na cokoliv natrefí, dává to sem). Proč, to nevím, jen mohu usuzovat na nějaký komplex. Obávám se, že skutečné majitele tento váš komplex nezajímá a jen zasírá tento thread.
-
Flynn
- smartmaniak

OT: A jiné zase nezajímá to, jakými nadávkami dokážeš častovat lidi kolem sebe.
-
htcjirka
- smartmaniak

Upozornuji na problémy všech značek,HTC nevyjímaje..Je to reakce na Tvé přehnané recenze nejen Lumie 800.Radek Hulán wrote:Flynne, nechovej se i ty jako vůl. Jirka a ty jste pomatenci, co lezou do fór telefonů co nemají a něco o nich žvatlají (Jirka asi neustále Googluje "Lumia 800 problem" a když na cokoliv natrefí, dává to sem). Proč, to nevím, jen mohu usuzovat na nějaký komplex. Obávám se, že skutečné majitele tento váš komplex nezajímá a jen zasírá tento thread.
Nechceš kecat do toho co člověk čte za články a jaká fóra?Radku neumíš být objektivní,to je tvůj problém,nesneseš kritiku na neco co vlastníš a hlavně ji ani nepřiznáš,ikdyž je oprávněná.A za rok najednou změníš kabát a názor,když si náhodou pořídíš jinou značku a tu původní najednou pomluvíš na svém blogu,najednou prozřeš a zapomeneš jak jsi ji před rokem vynášel do nebes a přeháněl v recenzích jaká je nejlepší na světě.
-
Radek Hulán
- smartstar

"Je to reakce na Tvé přehnané recenze nejen Lumie 800" -- aha, to jsem fakt poctěn, že je to přímá reakce na to, že já napíšu jednu (samozřejmě placenou) recenzi Lumia 800 ( http://smartmania.cz/recenze/nokia-lumi ... cenze-1686" onclick="window.open(this.href);return false; ) a ty věnuješ desítky hodin svého času (bezlatnému) hledání a Googlování, kde nějaký jeden uživatel trpí nějakou chybou a oblézáním fór telefonů, co nemáš...
Z mého pohledu akorát zasíráš fóra telefonů co neznáš a nevlastníš nesmysly.
Z mého pohledu akorát zasíráš fóra telefonů co neznáš a nevlastníš nesmysly.
-
htcjirka
- smartmaniak

Stacil me tvůj přehnaný jásot na super hudební výstup,který jsem si vyzkoušel na vlastní uši přímo s Lumii800 a jednalo se opět jak je u Tebe zvykem jen o euforický jásot než o skutečné a pravdivé hodnocení.Nikdo nic nemusí googlit,stačí číst různé odborné weby,které samy upozornují članky na titulcích na různé problémy a že Lumia je často v titulcích nemůžu.Chápu,že to Tvé Ego špatně snáší.
-
Radek Hulán
- smartstar

Jiříku, ano to bylo vtipné, ty jsi hodnotil zvukový výstup Lumia 800 aniž jsi ji byť viděl, natož slyšel. Běž s tím svým komplexem někam jinam.
-
htcjirka
- smartmaniak

Poprvé nehodnotil,dával jsem odkaz na jiná fóra a titulky uznávaných odborných webů,kde se daná problematika ohledně šumu řešila a sám jsem jej jak jsem za týden slíbil zhodnotil i sám,kdy se mě Lumia do ruky dostala,rychle zapomínáš a když jsi v uzkých rád věci překrucuješ.
-
Flynn
- smartmaniak

OT: 2 RH: Ty bys měl především (a také zadarmo) navštívit nějaké stránky, zabývající se slušným chováním. Svoje argumenty, když docházejí, měníš za vulgární slovník, hodný čeledína na statku. Nesetkal jsem se poprvé s tebou až tady, kam přijdu a kde se mluví o telekomunikacích, narážím na tebe, což by nebylo až tak hrozné, ale mnohdy to není bezprostředně od tebe, ale o tobě - technická debata se změní na vyjadřování názorů na tebe. To je zarážející, protože ty názory nejsou pozitivní. Jeden čas jsem si říkal: co proti němu pořád mají? Vždyť se zdá být kultivovaným. Od té doby, co ses tady do mě sprostě obul, mám ale názor jiný a už se jim nedivím. Pokračoval jsi i poté, co jsem tě jemně upozornil, že by ses ke mně měl chovat jinak, vzhledem k tomu, že bych mohl být tvým tátou...
Čekám, že si jednou pořídíš nový iPhone a to pro tebe bude zase to nejlepší (proč by také nemělo, že?). Vše ostatní zavrhneš. To už vím nejen já. A tak se ti musím, i když jen útrpně, smát.
Čekám, že si jednou pořídíš nový iPhone a to pro tebe bude zase to nejlepší (proč by také nemělo, že?). Vše ostatní zavrhneš. To už vím nejen já. A tak se ti musím, i když jen útrpně, smát.
-
Radek Hulán
- smartstar

"Čekám, že si jednou pořídíš nový iPhone a to pro tebe bude zase to nejlepší" -- možná to tak někdy bude, proč ne? Věci se mění, první generace iPhone byl naprostý odpad, "programoval" se v Javascriptu, dnešní není až tak hrozná (vlastně nejhorší věc na iPhone 4s jsou dnes iTunes), WP7.5 ale nabízí víc -> Word, Excel, Facebook integrace, Xbox Live, úžasný People Hub, atd. Ale důležité je, že spousty lidí (jako ty teď) si budou zase z mého názoru doslova sedat na zadek a dělat mé "rozbory" a vlastně tím říkat jen jednu věc -> oni jsou netolerantní, zaslepení, bezvýznamní, zato můj názor má moc a sílu ;)
Jirka je zakomplexovaná osoba, co zde opravdu hodnotil a pomlouval zvuk Lumia 800, kterou neměl, přede mnou, co ji právě poslouchal. A opravdu si myslí, že je to košer. To, že mu někdo u toho freneticky plácá ručičkama jen říká, že ani on to nemá v hlavě v pořádku. Nakonec většina lidí má IQ < 120 ;)
Jirka je zakomplexovaná osoba, co zde opravdu hodnotil a pomlouval zvuk Lumia 800, kterou neměl, přede mnou, co ji právě poslouchal. A opravdu si myslí, že je to košer. To, že mu někdo u toho freneticky plácá ručičkama jen říká, že ani on to nemá v hlavě v pořádku. Nakonec většina lidí má IQ < 120 ;)