Acer M900 se prodává ve Velké Británii, jak to bude v ČR?
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Pokud je opravdu na skladě, tak je to záležitost 2 pracovních dnů - jeden den expedice, druhý doručení.
-
Liutenant_CZE
- nováček

- Zařízení: Nokia
Toto neplatí ani u nás, pokud mají moc objednávek a nebo se jim nechce (s tím se setkávám bohužel často, např. dle emailu prodejce expedovaný fotoaparát ani po 4 dnech nedorazil a podle pošty ani nebyl odeslán na mou adresu; obchodník se pak omlouval, ale slevu nedá
) a v tomto případě už vůbec ne. Zboží totiž přijde ze zahraničí (poštovné je 16,90€). Pro ČR je kontakt ve Francii. Telefonní číslo a stránky jsou české, ale ceny jsou v Eurech.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Já jsem u Expansys už párkrát objednával a musím říct,že to v pohodě nikdy nebylo... Naposledy Palm Pré. Po objednávce a zaplacení PayPal mi přišel email že je naskladněno (a skutečně na webu bylo ještě pár kousků volných) a čekal jsem... A večer mi přišel email,že doba dodání cca 5 dní... Po několika emailech jsem dostal nejasnou odpověď,že termín bude skutečně 22/10 a mojí objednávku ihned odešlou. No a 23/10 se doba dodání opět prodloužila a už na 6 dní... Pokud zruším objednávku tak dopadnu jako kamarád který dopadl ještě hůř,čekal 14 dní a když zrušil objednávku tak mu peníze přišli za 4 měsíce !
Upozorňuji,že tohle není jediný případ kdy prostě Expansys upřednostnil jiné zájemce a blbé čecháčky odsunul na druhou kolej... Tohle není jen moje špatná zkušenost...
Jen pro zasmání. Kamarád který to s Expansys ještě jednou zkusil a objednal Pré stejně jako já,po objednávce napsal email do Expansys, "že to s nini ještě jednou zkusí a že nikdy neříkej nikdy"...,tak jemu přišlo Pré za dva dny !
Takže tohle je moje,bohužel dost negativní zkušenost s Expansys...
Bohužel mám negativní zkušenost i s Clove.co.uk... Moje objednávka na Acer S200 dopadla úplně stejně jako u Expansys...na skaldě 5 kusů a ráno objednáno a večer už najednou na mojí objednávce bylo něco úplně jiného a odsunutí na 7 dní... Tak jsem objednávku zrušil... Prostě tak se chovají k nám,z Východní Evropy...
Upozorňuji,že tohle není jediný případ kdy prostě Expansys upřednostnil jiné zájemce a blbé čecháčky odsunul na druhou kolej... Tohle není jen moje špatná zkušenost...
Jen pro zasmání. Kamarád který to s Expansys ještě jednou zkusil a objednal Pré stejně jako já,po objednávce napsal email do Expansys, "že to s nini ještě jednou zkusí a že nikdy neříkej nikdy"...,tak jemu přišlo Pré za dva dny !
Takže tohle je moje,bohužel dost negativní zkušenost s Expansys...
Bohužel mám negativní zkušenost i s Clove.co.uk... Moje objednávka na Acer S200 dopadla úplně stejně jako u Expansys...na skaldě 5 kusů a ráno objednáno a večer už najednou na mojí objednávce bylo něco úplně jiného a odsunutí na 7 dní... Tak jsem objednávku zrušil... Prostě tak se chovají k nám,z Východní Evropy...
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Ja žiju v anglii aobědnaval jsem telefon expansys..a naprosta spokojenost....dostal jsem ho druhy den...
-
Liutenant_CZE
- nováček

Klidně bych čekal i 3 týdny, pokud bych věděl, že zboží opravdu dostanu. Není mi však jasné, proč je tak drahé poštovné. Když si kámoš objednával hru za asi 9 liber z Anglie, tak platil poštovné 2 libry (stejně jako v rámci ČR u naší pošty)milennium wrote:Já jsem u Expansys už párkrát objednával a musím říct,že to v pohodě nikdy nebylo... Naposledy Palm Pré. Po objednávce a zaplacení PayPal mi přišel email že je naskladněno (a skutečně na webu bylo ještě pár kousků volných) a čekal jsem... A večer mi přišel email,že doba dodání cca 5 dní... Po několika emailech jsem dostal nejasnou odpověď,že termín bude skutečně 22/10 a mojí objednávku ihned odešlou. No a 23/10 se doba dodání opět prodloužila a už na 6 dní... Pokud zruším objednávku tak dopadnu jako kamarád který dopadl ještě hůř,čekal 14 dní a když zrušil objednávku tak mu peníze přišli za 4 měsíce !
.
.
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
milennium: Tak priste misto paypalu na expansysu plat primo kartou, tam se platba strhava az v den, kdy zasilku skutecne odesilaji. Mam to otestovany, dokud se mi v trackingu nezobrazilo shipped, nic si nestrhli.
Viz terms and conditions: 3.4 Customers using a credit card, your card will not be debited until the day we ship your goods.
Viz terms and conditions: 3.4 Customers using a credit card, your card will not be debited until the day we ship your goods.
Vcera jsem objednaval, tak pocitam ze v pondeli se o tom dozvedi, platil jsem kartou tak doufam ze dorazi brzy, jde to pres DHL pisou doruceni max 2 pracovni dni, tzn. zalezi na nich jak budou expedovat...
Asi vám to tu trochu pokazím, ale stejnak mi to nedá...
Když Acer, tak proč už ne neoTouch (F1)? Kdo překousne absenci HW klavky, tak získá ve všech ohledech lepší zařízení.
Navíc cena se pohybuje kolem 10-11ti tisíc...
Když Acer, tak proč už ne neoTouch (F1)? Kdo překousne absenci HW klavky, tak získá ve všech ohledech lepší zařízení.
Navíc cena se pohybuje kolem 10-11ti tisíc...
Prave ze neprekousnu tu klavesnici a predevsim cenu...
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Ano, pavliicek, máš pravdu... Příště neplatit PayPal...
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Mně přišel Acer F900 druhý den po objednání (Expansys UK), ale nejvíce problémů vzniká asi tím, že si Expansys vymýšlí dodací lhůty, pokud zboží není zrovna na skladě.
Ja sem objednaval a bylo skladem 1-5ks dneska rano kdyz jsem kouknul uz byla dodaci lhuta 5dni..v objednavce mam napsano ze to pujde rovnou ze skladu..takze doufam ze sem si ho rezervoval ja, coz by ten udalostem odpovidalo..
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 25, 2009 16:05) --
Upresneni...
vcera kdyz jsem objednaval : Dostupnost: 1-5 nyní skladem
Dnes rano : Dostupnost: Obvykle méně než 5 dnů
takze sem se snad trefil
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 25, 2009 16:05) --
Upresneni...
vcera kdyz jsem objednaval : Dostupnost: 1-5 nyní skladem
Dnes rano : Dostupnost: Obvykle méně než 5 dnů
takze sem se snad trefil
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
BTW.... v anglii ted stavkuje pošta..ja taky čekam na zasilky...a porad nic..takže pokud někdo obědnava z anglie a je to spožděné......stavka pošty....
Nastesti evropsky sklad 
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 25, 2009 18:31) --
A DHL ne posta
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 28, 2009 18:04) --
Tak Expansys.cz ukoncil prodej Aceru m900 Tempo...ve vetsine shopu zdrazil...na cenu kolem 380Euro co jsem se dival...doufam ze mi jeste dorazi, dnes me ujistovali ze zitra prijde muj kus k nim na sklad a budou mi ho odesilat, tak doufam ze nelzou a Acer dorazi...tak mi drzte palce
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 25, 2009 18:31) --
A DHL ne posta
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 28, 2009 18:04) --
Tak Expansys.cz ukoncil prodej Aceru m900 Tempo...ve vetsine shopu zdrazil...na cenu kolem 380Euro co jsem se dival...doufam ze mi jeste dorazi, dnes me ujistovali ze zitra prijde muj kus k nim na sklad a budou mi ho odesilat, tak doufam ze nelzou a Acer dorazi...tak mi drzte palce
-
Liutenant_CZE
- nováček

Taky jsem si to myslel http://www.expansys.cz/d.aspx?i=179201" onclick="window.open(this.href);return false;, ale mrkni sem
http://www.expansys.cz/d.aspx?i=189896" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz mam tyden objednano tak snad dorazi ;)
Ahoj,uvažuji o koupi Aceru F900 a chci se Tě optat,jakým stylem se to platí z toho expansysu.uk.Tedy jestli v "librách" či "Kč"
Má to totiž zajímavou cenu oproti výbavě.Mám doma navigaci "Mio"se stejným gps čipem a nebaví mě to pořád tahat sebou a ještě telefon.Myslím,že bych koupí tohoto (pda) zabil dvě mouchy jednou ranou.
Ta cena je teď aktuálně asi 6000,- i s poštovným a to je super.
Díky za odpověď.
Má to totiž zajímavou cenu oproti výbavě.Mám doma navigaci "Mio"se stejným gps čipem a nebaví mě to pořád tahat sebou a ještě telefon.Myslím,že bych koupí tohoto (pda) zabil dvě mouchy jednou ranou.
Ta cena je teď aktuálně asi 6000,- i s poštovným a to je super.
Díky za odpověď.
-
Liutenant_CZE
- nováček

Nebyla tam dřív i možnost platit přes Paypal? Teď to tam nikde nevidím a cena mobilu se pořád mění (tak +-10€). Je to podivné. A na UK stránkách je to levnější o 600 Kč 
2 jamo.r ...jak se plati se tu uz jednou probiralo...nic mene...objednas> zadas udaje> budes pozadan o verifikaci indentity a pravosti karty > a pak cekas jako ja ted 
-
Liutenant_CZE
- nováček

A peníze si už strhli?