Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Chci se zeptat, jestli nemá někdo praktickou zkušenost s bezdrátovým nabíjením L930 ve flip pouzdru Nokia CP-637 a nabíječkou DT-903? Bude to fungovat nebo se musí pokaždé telefon vyndat z pouzdra? Díky
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Nemam sice co požaduješ ale mám flip pouzdro od "imak" a bezdratovou nabíječku z ebay a funguje to naprosto perfektně
vyndavat se nemusí
no to netusim co je NCS
ani ako sa da cokolvek kalibrovat
nebudem to asi sam riesit, ked sa to stane este raz, mali by mi dat novy kus.
-
Dragonerix
- smartguru

NCS - Nokia Care Suite
Uživatelsky přístupná aplikace, a při používání nepřijdeš o záruku.
Uživatelsky přístupná aplikace, a při používání nepřijdeš o záruku.
Poslední dobou se mi stálá, že mi černě "problikne" display při různých činostech. Většinou při bílém pozadí (fotky, internet a tak). Nesetkal se s tím někdo?
-
Dragonerix
- smartguru

Stávalo třeba při sledování filmů, po servise bez problémů. Výměna displeje pomohla.
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
To by odpovídalo... Že jsem do toho Denimu šel, ach jo... Jsem doufal, že mi napíšete, že to způsobuje nějaká app.-Pavel- wrote:Setkal, nastalo to u mě s nahráním Denimu. Už si toho nevšímám. Před Denimem, se to nikdy nestalo.
-
partykiller
- nováček

Tak nová černá 930 mě už pěkně hřeje do ruky. Po aktualizaci na Denim jsem si problikáváni displeje taky všiml. Jinak zatím jakožto zbehlik z BB10 musím konstatovat spokojenost. Rychlost ostřeni a fotky parádní, práce se systémem taky a opravdu pěkný kousek HW. Co mi vadí je nedostupnost bankovní aplikace, a těžko se orientuju při nových notifikacích, tohle ale je zvyk z BB, kde jakákoli prace s účty byla opravdu parádní. Chápu dobře ze dlaždice kalendáře zobrazí jen jednu událost? Můžete doporučit jinou aplikaci? Jo a nejsem schopny dat mp3 jako vyzvánění, peklo.. 
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Připoj telefon k PC a zkopíruj MP3 do telefonu do složky Ringtones a pokud by se MP3 náhodou neobjevila v seznamu vyzvánění, zkus před kopírováním do telefonu MP3 upravit, otevři vlastnosti MP3 a na kartě podrobnosti, napiš do žánru,, Ringtones"
Na ten žánr jsi prosím tě přišel jak ? Aby jsme nemystifikovali uživatele... 
-
Ujko
- častý přispěvatel

ještě v dobách prvních WP8 jsem také nemohl dát MP3 jako vyzvánění a na jednom zahraničním fóru jsem se dočetl toto a světe div se, MP3 na vyzvánění fungovaly, ale je možné že s WP 8.1 je to jinak, já používám pořád ty staré upravené
edit: to bylo v době, kdy ještě nebyla aktualizace firmwaru Amber
edit: to bylo v době, kdy ještě nebyla aktualizace firmwaru Amber
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Staci stahnout Ringtone maker a tam si mp3 nastavit nebo jak pisi presunout do slozky. Zadny problem. Jo. A displej, hlavne na zacatku po poklepani a najeti na tapetu to 2x problikne. Preinstaloval jsem to a nepomohlo to.
-
partykiller
- nováček

jj zkusim teda jinou mp3, do ringtones jsem presunul automaticky, ale v seznamu se neobjevila. diky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, zadne pojmenovani zanru uz dlouho neni potreba.Nejjednodussi je nakopirovani do jiz predem vytvorene slozky ringtones.
Co se tyce kalendare a zobrazeni vice udalosti pak napr. Chronos.
Co se tyce kalendare a zobrazeni vice udalosti pak napr. Chronos.
-
Ujko
- častý přispěvatel

htcjirka má pravdu, já jsem už dlouho s MP3 vyzváněním nelaboroval, vždy přetáhnu staré mp3 vyzvánění do nového telefonu a tím to pro mě končí, ještě vyzkouším ten Ringtone Maker na l730 u přítelkyně 
- jaroslavii
- smartguru

Jo, a stale mi vadi, a to maji asi vsechny modely, ze smajlici jsou jen carky tecky aj. Mohli by byt animovane jako to maji vsichni ostatni. Kdo vi co je treba..^3^ Od doby L820 co jsem ji mel toho malo zmenili. Aktivovali Equalizer pro poslech z reproduktoru, to jsem byl prekvapeny, po 4 letech. L930 ma jinak system jiste stejny jako L830.
- jaroslavii
- smartguru

To ano, ale ty jdou vidět jen na telefonech s Windows. Ty smajlíci s čárkama a tečkama jsou po poslání vidět na ost.jako normální anymované smajlíci. Prostě tohle je špatně už od začátku.
-
Dragonerix
- smartguru

Já bych řekl ze WP to má skvele zpracované, chyba je v ostatních systémech. Přeci když někomu napisu SMS a úmyslně tam vložím dvojtecku a velké D tedy :D tak chci aby se to tak zobrazilo a ne aby jiný systém k tomu podle sebe automaticky přiradil animovaného žlutého blbečka. Pokud budu chcit žlutého blbečka tak dám žlutého blbečka
Je to jen v úhlu pohledu ale já sem rad jak to je ;)
Je to jen v úhlu pohledu ale já sem rad jak to je ;)
- jaroslavii
- smartguru

Nesouhlasim. Je tam plno slozeni tecek carek D a jinych dalsich. A nikdo poradne nepozna co je co. Treba jiz zminene ^3^. Jinde kouknes na smajlika a hned vis kdo a co je.
-
Dragonerix
- smartguru

Takže vis co ^3^ vyjadřuje? A vis to podle originální myšlenky výrobce? A nebo podle nějakého systemu co vyrobil nejspíše student k nim priradil smiile co mu k tomu nejvíce sedí?
Hele tohle je mimo téma L930 jestli o tom chceš dále polemizovat založ nove téma a pokud už to nechceš dal řešit kup si jiný telefon ktery má žluťásky ;)
Hele tohle je mimo téma L930 jestli o tom chceš dále polemizovat založ nove téma a pokud už to nechceš dal řešit kup si jiný telefon ktery má žluťásky ;)