Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
yemnee
nováček
nováček
Zařízení: L930

Post by yemnee »

Chci se zeptat, jestli nemá někdo praktickou zkušenost s bezdrátovým nabíjením L930 ve flip pouzdru Nokia CP-637 a nabíječkou DT-903? Bude to fungovat nebo se musí pokaždé telefon vyndat z pouzdra? Díky
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Nemam sice co požaduješ ale mám flip pouzdro od "imak" a bezdratovou nabíječku z ebay a funguje to naprosto perfektně :) vyndavat se nemusí
VERCETI
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Post by VERCETI »

no to netusim co je NCS :) ani ako sa da cokolvek kalibrovat :) nebudem to asi sam riesit, ked sa to stane este raz, mali by mi dat novy kus.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

NCS - Nokia Care Suite

Uživatelsky přístupná aplikace, a při používání nepřijdeš o záruku.
mZ80
nováček
nováček

Post by mZ80 »

Poslední dobou se mi stálá, že mi černě "problikne" display při různých činostech. Většinou při bílém pozadí (fotky, internet a tak). Nesetkal se s tím někdo?
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Stávalo třeba při sledování filmů, po servise bez problémů. Výměna displeje pomohla.
mZ80
nováček
nováček

Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Post by mZ80 »

-Pavel- wrote:Setkal, nastalo to u mě s nahráním Denimu. Už si toho nevšímám. Před Denimem, se to nikdy nestalo.
To by odpovídalo... Že jsem do toho Denimu šel, ach jo... Jsem doufal, že mi napíšete, že to způsobuje nějaká app.
partykiller
nováček
nováček

Post by partykiller »

Tak nová černá 930 mě už pěkně hřeje do ruky. Po aktualizaci na Denim jsem si problikáváni displeje taky všiml. Jinak zatím jakožto zbehlik z BB10 musím konstatovat spokojenost. Rychlost ostřeni a fotky parádní, práce se systémem taky a opravdu pěkný kousek HW. Co mi vadí je nedostupnost bankovní aplikace, a těžko se orientuju při nových notifikacích, tohle ale je zvyk z BB, kde jakákoli prace s účty byla opravdu parádní. Chápu dobře ze dlaždice kalendáře zobrazí jen jednu událost? Můžete doporučit jinou aplikaci? Jo a nejsem schopny dat mp3 jako vyzvánění, peklo.. :)
Ujko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play

Post by Ujko »

Připoj telefon k PC a zkopíruj MP3 do telefonu do složky Ringtones a pokud by se MP3 náhodou neobjevila v seznamu vyzvánění, zkus před kopírováním do telefonu MP3 upravit, otevři vlastnosti MP3 a na kartě podrobnosti, napiš do žánru,, Ringtones"
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

Na ten žánr jsi prosím tě přišel jak ? Aby jsme nemystifikovali uživatele... ;-)
Ujko
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Ujko »

ještě v dobách prvních WP8 jsem také nemohl dát MP3 jako vyzvánění a na jednom zahraničním fóru jsem se dočetl toto a světe div se, MP3 na vyzvánění fungovaly, ale je možné že s WP 8.1 je to jinak, já používám pořád ty staré upravené

edit: to bylo v době, kdy ještě nebyla aktualizace firmwaru Amber
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Staci stahnout Ringtone maker a tam si mp3 nastavit nebo jak pisi presunout do slozky. Zadny problem. Jo. A displej, hlavne na zacatku po poklepani a najeti na tapetu to 2x problikne. Preinstaloval jsem to a nepomohlo to.
partykiller
nováček
nováček

Post by partykiller »

jj zkusim teda jinou mp3, do ringtones jsem presunul automaticky, ale v seznamu se neobjevila. diky
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Presne tak, zadne pojmenovani zanru uz dlouho neni potreba.Nejjednodussi je nakopirovani do jiz predem vytvorene slozky ringtones.
Co se tyce kalendare a zobrazeni vice udalosti pak napr. Chronos.
Ujko
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Ujko »

htcjirka má pravdu, já jsem už dlouho s MP3 vyzváněním nelaboroval, vždy přetáhnu staré mp3 vyzvánění do nového telefonu a tím to pro mě končí, ještě vyzkouším ten Ringtone Maker na l730 u přítelkyně :)
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Jo, a stale mi vadi, a to maji asi vsechny modely, ze smajlici jsou jen carky tecky aj. Mohli by byt animovane jako to maji vsichni ostatni. Kdo vi co je treba..^3^ Od doby L820 co jsem ji mel toho malo zmenili. Aktivovali Equalizer pro poslech z reproduktoru, to jsem byl prekvapeny, po 4 letech. L930 ma jinak system jiste stejny jako L830.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

To ano, ale ty jdou vidět jen na telefonech s Windows. Ty smajlíci s čárkama a tečkama jsou po poslání vidět na ost.jako normální anymované smajlíci. Prostě tohle je špatně už od začátku.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Já bych řekl ze WP to má skvele zpracované, chyba je v ostatních systémech. Přeci když někomu napisu SMS a úmyslně tam vložím dvojtecku a velké D tedy :D tak chci aby se to tak zobrazilo a ne aby jiný systém k tomu podle sebe automaticky přiradil animovaného žlutého blbečka. Pokud budu chcit žlutého blbečka tak dám žlutého blbečka :tlem:

Je to jen v úhlu pohledu ale já sem rad jak to je ;)
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Nesouhlasim. Je tam plno slozeni tecek carek D a jinych dalsich. A nikdo poradne nepozna co je co. Treba jiz zminene ^3^. Jinde kouknes na smajlika a hned vis kdo a co je.
Dragonerix
smartguru
smartguru

Post by Dragonerix »

Takže vis co ^3^ vyjadřuje? A vis to podle originální myšlenky výrobce? A nebo podle nějakého systemu co vyrobil nejspíše student k nim priradil smiile co mu k tomu nejvíce sedí?

Hele tohle je mimo téma L930 jestli o tom chceš dále polemizovat založ nove téma a pokud už to nechceš dal řešit kup si jiný telefon ktery má žluťásky ;)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”