Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Mě to šlo i u Droidu i u iOS a myslim že u WP to jde taky.Přes wifi ti normálně net jde?Kdyžtak zkus mobil vypnout a zapnout.
jj, wifi mi normálně funguje, proto jsem si taky net do mobilu pořizovala až teď, vždy jsem byla jen na wifi...tel jsem zkoušela vypnout a zapnout už asi 3x:-D holt asi budu muset zajít na prodejnu, ať mi to tam koukaj nastavit:-)
Jak radil operátor, aplikace se jmenuje Přístupový bod, je přímo od Nokie, ale myslím, že jí tam standardně máš, je v menu v Nastavení...
No ja neviem ako v CR... Ale u nas - Orange, O2 i Telekom(T-mobile) vlozim do telefonu SIM a mam nacitany profil... Lumia s T-mobileom a Orangeom to iste...Tereza1 wrote:o2 by to taky mělo nastavit přes sms, JENŽE u těchto CHYTRÝCH telefonů se to musí nastavit ručně:-D proč to dělat jednoduše, když to jde složitě no...každopádně děkuji za ochotu:-)
Tady taky 
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Zrovna jsem přístupový bod včera aktualizoval, sice nevím na co, ale mám to tam. 
-
borixeus
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820
Já měl taky problémy s internetem. L820 byla původně od T-Mobile, pak se přecházelo k O2. Jako APN jsem nastavil "internet" a net chvilku šel, chvilku ne... a občas jsem zaznamenal i vypadávání hovorů.. U o2 poradili samozřejmě prd a SMS, co poslali nefungovala. Netuším, čím to bylo, ale nakonec pomohl až HR. Od té doby bez problémů. A ještě jeden bonus, před HR jsem měl problém i s výdrží baterie - přes noc zmizlo klidně i 40%, často jsem musel dobíjet i během dne. Po HR za stejného používání a stejnými aplikacemi vydrží mobil při celkem velkém vytížení 2 dny a přes noc sebere max. 2-3%.
- jaroslavii
- smartguru

Jo. Me vydrzela baterka necely den pri bezne cinnosti, po nainstalovani GDR3 vydrzi den a pul.
Já mám L820 GRD2 + Amber , brand T-mobile a v neděli jsem mobil nabil a ohlásil se update od Nokie a výdrž při stejném použivání se po update zvedla o +-20-30% !!!!!!! Což hledím na to jak puk ale opravdu je to tak.
A nemůže to být také tím, že po update se provedl restart?
- jaroslavii
- smartguru

myslím, že ne. GRD 3 výdrž baterie zlepšil. Potvrdilo to několik lidí. 
Já GDR3 ještě nemám , ani tu vývojářskou jsem neinstaloval 
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Asi to nepatří zrovna sem,ale muzete mi poradit nějaký lepší internetový prohlížeč než je explorer?Nějak mi zlobi zvlášť na stránce seznamu.Děkuju.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
UC Browser.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, jestli ti zlobí IE na stránce seznamu, bude na nich zlobit jakýkoliv jiný browser (možná krom nokia xpress), protože všechny browsery na WP používají vykreslovaí jádro IE. Můžeš zkusit ještě Maxthon..
každopádně je to zvláštní, páč znám několik lidí co jedou na seznamu a nijak si nikdo nestěžoval
každopádně je to zvláštní, páč znám několik lidí co jedou na seznamu a nijak si nikdo nestěžoval
No poslední dobou bohužel Seznam opravdu zlobí... Dělá to jen Seznam.
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Je to chyba seznamu. Ta chyba je podle mě v možnosti přesouvání oken s jednotlivými zpravodajstvími. Jako první jsem měl asi jako každý novinky.cz které se přesunuly někam až za sport.cz a nejde to vrátit
Přesně to samé mně to dělá taky. Navíc se to potom uloží a mám to přeházené i na notebooku v prohlížeči. Naštěstí na seznam přes telefon moc nechodím, tak to tolik nevadí 
- jaroslavii
- smartguru

Jo, taky se mi to prehazuje. Nevim proc, ale myslim, ze je to chyba Seznamu, na jinych strankach to nedela.:-o
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Jak můžete někdo ten shit novinky.cz vůbec číst?