[app] Navigon - navigace
[app] Navigon - navigace
Tezko prijit s necim novym. Navigon je proverenej. CoPilot taky neni uplne spatny a relativne levny a Drive+ vetsine lidi staci.
Ja jsem s Navigonem spokojenej, takze bych ani Sygic neporizoval. Nicmene jsou tu veci, ktere Navigon stale nema: live traffic a razeni do pruhu (CZ). V US bych bez razeni do pruhu snad jeste krouzil dnes ;)
Ja jsem s Navigonem spokojenej, takze bych ani Sygic neporizoval. Nicmene jsou tu veci, ktere Navigon stale nema: live traffic a razeni do pruhu (CZ). V US bych bez razeni do pruhu snad jeste krouzil dnes ;)
Re: [app] Navigon - navigace
Navigon je asi nejlepší navigace na WP8. Dokonce jsem kdysi psal na jejich twitterový účet ohledně podpory live traffic v ČR. Odepsali, že o tom ví, mrzí je to, ale nejsou schopni říci, kdy u nás bude funkční. Je to o to větší škoda, že všude jinde (včetně Polska) to funguje....
[app] Navigon - navigace
Supééér, to tedy netrvalo dlouho a jsou tady i po vydání Fresh Maps na "velké" navigace. 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
[app] Navigon - navigace
Diky za info
Tentokrát jsem to ani nehlidal.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Zdravim, funguje vam nekomu vyhledavani nejakeho mista pres google? Nebo vam to taky napise "This service is not supported by Google"?
[app] Navigon - navigace
Jj, je to pár dní, co jsem si toho taky všiml... Docela otrava, tuto fci jsem dost používal. V zásadě jsem vůbec nehledal přes POI, ale jen přes toto...
- Daff_Cz
- smartguru

A myslite, ze to je jen bug navigace nebo je to nejaka blokace od googlu?
Asi už je to trvalá blokace od Google [CRYING FACE]
- Daff_Cz
- smartguru

Dnes aktualizace, co jsem si vsiml, tak ze misto google hledani je tam bing hledani. Narychlo jsem to zkousel a je to naprd... To uz tam radeji meli hodit Here..
Souhlas...
[app] Navigon - navigace
Jedina pozitivni vec toho updatu je, ze lze vypnout to otravny upozorneni pri startu aplikace.
[app] Navigon - navigace
Už je to tam 
[app] Navigon - navigace
Já měl asi za 3 min staženo
Tedy mám jen okolní státy, ostatní není potřeba
-
htcjirka
- smartmaniak

[app] Navigon - navigace
Jj také,stahoval jsem to během soboty.
[app] Navigon - navigace
htcjirka:
"Windows Phone 8 - Nejrychlejší a nejstabilnější OS na trhu" je myslene naozaj, alebo ironicky?
el_lama:
- ked si spominal ze nokia here drive neumoznuje zadat prejazdny bod + som precital toto vlakno tam moje nadsenie z nokia navigacie trochu ochladlo (aj ked by bolo divne to iste ocakavat od aplikacie zadarmo (hoci mozno platenej v cene mobilu) a aplikacie platenej)
- live traffic v akejkolvek navigacii si vyzaduju datove pripojenie predpokladam? plati to same aj pre radenie do pruhov?
ak mi ide o dobru, kvalitnu navigaciu, potom rozmyslam, ci navigon, alebo sygic (ale ten nie je v lumiach)
"Windows Phone 8 - Nejrychlejší a nejstabilnější OS na trhu" je myslene naozaj, alebo ironicky?
el_lama:
- ked si spominal ze nokia here drive neumoznuje zadat prejazdny bod + som precital toto vlakno tam moje nadsenie z nokia navigacie trochu ochladlo (aj ked by bolo divne to iste ocakavat od aplikacie zadarmo (hoci mozno platenej v cene mobilu) a aplikacie platenej)
- live traffic v akejkolvek navigacii si vyzaduju datove pripojenie predpokladam? plati to same aj pre radenie do pruhov?
ak mi ide o dobru, kvalitnu navigaciu, potom rozmyslam, ci navigon, alebo sygic (ale ten nie je v lumiach)
[app] Navigon - navigace
- here je opravdu jen basic navigace, na neco staci, na neco uz ne
- live traffic v cz a ani v sk nefunguje viz. http://www.navigon.com/portal/uk/karten ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sygic na WP neni, muzes zkusit CoPilot GPS (thread tu na to je a je to celkem obstojne a levnejsi nez Navigon), maj tam trial a jeden set map je vzdy zadarmo (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... c44b49a20c" onclick="window.open(this.href);return false;)
WP8 je samozrejme nejlepsi, hehe ;)
- live traffic v cz a ani v sk nefunguje viz. http://www.navigon.com/portal/uk/karten ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sygic na WP neni, muzes zkusit CoPilot GPS (thread tu na to je a je to celkem obstojne a levnejsi nez Navigon), maj tam trial a jeden set map je vzdy zadarmo (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... c44b49a20c" onclick="window.open(this.href);return false;)
WP8 je samozrejme nejlepsi, hehe ;)
Navigon Europe teď za Kč 1200,-
[app] Navigon - navigace
To je furt, ne? Za 600 by to bylo lepší...☺
-
htcjirka
- smartmaniak

[app] Navigon - navigace
Kdepak, to je zase sleva.Predtim byl za cca 2000tis.
[app] Navigon - navigace
Před pár dny jsem ho viděl za 1500,-, protože o ní sám uvažuji... Jak je to s těmi FreshMaps? Ty se kupují už mimo Store - tedy přímo u Navigonu? Koukal jsem, že jsou za 99EUR, což je docela dost. A není tam k výběru zařízení WP. Jak to je?