Všeobecná diskuze o Windows Phone 7 Mango
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Diskuze o Windows Phone 7 Mango
Vyhledávač bing, který je integrovaný pod tlačítkem "search" při vyhledávání vyhledává i obrázky. Teď jsi nejsem na 100% jistý, ale podle mě to na současné verzi Windows Phone neumí.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Mango je RTM.
http://www.wpcentral.com/mango-has-been ... turers-rtm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wpcentral.com/mango-has-been ... turers-rtm" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Říkám si, že MS to má v jistém ohledu mnohem horší než Apple. I když je RTM verze systému hotová už teď, tak ji musí vzít operátoři a výrobci mobilů na vlastní testy; naproti tomu Apple testuje jenom se svým hardwarem a to je pro něj nesrovnatelně snažší. Ale zas si říkám, že jestli půjde tentokrát všechno dobře, tak na přelomu září a října (nevěřím začátku záři) bude Mango globálně. To zas není tak zlé. 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Cliff Simpkins potvrdil na http://windowsteamblog.com" onclick="window.open(this.href);return false;, že se chystá pro vývojáře aktualizovaný build WP7... Takže jsem sám zvědavý...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Mám Omnii 7 a na ní odemčené Mango s Live ID nastaveném na UK. Co by se stalo, kdybych tam změnil to Live ID na české (z Xboxu)? Přijdu o aplikace? Nebo jen nebudu moci z Marketplace stahovat další?
pokud se nepletu LiveID nezměníš na telefonu tak lehce, musíš provést hard restart a tím přijdeš o aplikace. Ale možná by to tu mohl ještě potvrdit někdo kdo si je jistý nebo to už zkoušel.
jinak pokud to deláš proto že máš cesky developersky ucet a chces mango "legalne" tak ti to nepomůže. Není pro české vývojáře k dispozici pokud vím.
jinak pokud to deláš proto že máš cesky developersky ucet a chces mango "legalne" tak ti to nepomůže. Není pro české vývojáře k dispozici pokud vím.
- morro
- smartguru

Radek Hulán: Když ten účet převedeš na CZ "místo" přijdeš o možnost nákupu aplikací. To aspoň do doby než bude český Marketplace. Je to moje vlastní zkušenost, protože před pár měsíci jsem to udělal se svým Live ID a pak jsem se "divil" proč mi nejde Marketplace. Momentálně na jenom zařízení provozuju to české Live ID a mohu dodat, že některé aplikace jdou stáhnout (např: Facebook, Youtube, Angry Birds,..), takže pomalu ten Marketplace začíná jít Česku. Ceny jsou už v "Kč" a zobrazují se i české možnosti filtrace (hry, app, zábava, životní styl, ....). Phone má české Live ID, ale nastaveno je na USA (lokálně, ...)
-
Radek Hulán
- smartstar

Osobně si myslím, že se změnou Live ID se stávající aplikace smažou, protože jsou na toto ID vázené. Ale nechci to testovat v praxi 
- morro
- smartguru

Mě se nesmazali, jen tehdá mi zmizala možnost aktualizace dané aplikace.
Pozor morro, jsou dva pohledy - jeden je změna nastavení Live ID na jinou zemi o kterém mluvíš ty. A druhá je nastavení zcela jiného Live ID v telefonu o čemž mluví RH!
- morro
- smartguru

Nastavení v telefonu Live ID ? tam se snad nastavuje něco jiného ne ? (region+launguage), Live ID se pouze spáruje se zařízením. Proto je důležité jak je založené Live ID na webu a Xbox Live.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Diskuze o Windows Phone 7 Mango
Ad Fixie: legalni beta Mango je i pro CR. Sam jsem dneska instaloval v domeni, ze to je neco jineho nez je momentalne v obehu na netu
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Sent from my OMNIA7 using Board Express
-
milennium
- smartstar

Takže, je to tady http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/ ... Začala distribuce buildu 7712 pro vývojáře. Právě stahuju balíček "Beta 2 refresh"...
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Takže k aktualizaci 7712 - normálně mi naskočila hláška v telefonu o update, stahuji přes Zune. Není třeba vracet zálohu zpět (oficiální instalace beta2 Mango přes MS Connect)
-
milennium
- smartstar

p.a.Ť.o - No není to krása ?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

No, aby ne
Už se třesu na novinky...
- morro
- smartguru

Mi povídejte xD, právě updatuji Mozarta pak je na řadě HDčko. To je dneska pěkný den xD. Thanks so much Microsoft.
-
Radek Hulán
- smartstar

Jak to vypadá s unlockem z beta1 po aktualizaci na 7712?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Zůstal odemčený, ale nejdou instalovat homebrew aplikace- zřejmě nějaká úprava v kódu.
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
na mem LG normalne instalovat dou i po updatu na 7712 =)