Nové oficiální ROM 1.66.x.x + nové radia
-
miškolc
- nováček

- Zařízení: HTC Vox & HTC HD2
Nová oficiální ROM 1.66.707.1
Zdar pánové, mám takový dotaz...
Pro provedení HSPL je nutné mít verzi SPL 1.42.0000. Otázka zní, jakou verzi bude mít ROM 1.66 pro náš region, respektive jestli na ofic. 1.66 půjde HSPL udělat, nebo to mám odblokovat dokud mám 1.48...dík
Pro provedení HSPL je nutné mít verzi SPL 1.42.0000. Otázka zní, jakou verzi bude mít ROM 1.66 pro náš region, respektive jestli na ofic. 1.66 půjde HSPL udělat, nebo to mám odblokovat dokud mám 1.48...dík
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
HSPL mužeš udělat na jakoukoli dostupnou ROMku.
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Je to problem nekterych programu. Osobne mam vypozorovano, ze je vydrz znatelne mensi pri pouzivani G-profile.Mr.Dome wrote:No s výdrží mám taky problém. Dnes jsem měl ráno 90%. Než jsem dojel do práce (cca. 15minut) padla baterka na 70 a kolem 11:30 konec. :(
-
Vegan
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Pokud na asiskou romku fleshnes evropske radio (2.07.51.05) tak by problem nastat nemel. Tzn nemel by byt zadny vyrazny problem snad jen podpora CentralEurope fontu.bluee wrote:Čau, pánové, flashnul jsem novou ROMku (1.66.707.1 Asia) a nacpal tam nový radio (2.07.51.05). Vyplatí se mi v něčem flashovat znovu, až bude vydána 1.66. ROMka pro náš region? Bude se v něčem zásadním lišit od té asijské? Díky za info.
SPL je vazano na region ve kterme se mobil prodava nikoli na verzi Romky s tou nema nic spolecneho pokud se bavime o officialnich romkach pro nas region. Tzn. Pri pouziti officialnich Romek v CR jedno jakou verzi by si mel myti SPL 1.42.0000 XE v bootloaderumiškolc wrote:Zdar pánové, mám takový dotaz...
takze... vyzera to tak, ze problem s aplikaciou fm radio je vyrieseny. zvuk sa mi zatial neseka. na tuto rom a radio 2.07 neinstalujte keep_audio_booster_running.cab 
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Dnes v noci vydal Miri verzi 2.0. Všechno OK i fotky, alespoň u mně.
- honefr
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Dobrý den, mám dotaz ohledně češtiny na http://www.sunnynoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;.
Chtěl bych skusit novou ROMku ale pokud by se mi nelíbila zda se můžu vrátit k původní a z http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; nahrát češtinu. Čeština je full nebo 14 ti denní trial
Abych si nehrál s ROMkama a pak koukal že jsem navždy přišel o češtinu by bylo smutné.
P.S. Ohledně flešování ROM atd. jsem totální nováček a nikdy jsem to nedělal, už dlouho se o to zajmám ale nemohl jsem se k tomu dokopat, teď když je na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; původní ROM i s češtinou tak mám jistotu zadních koleček se vždy vrátit do původního.
+ mohli by jste mi už teda ňákou doporučit prosím?
Chtěl bych skusit novou ROMku ale pokud by se mi nelíbila zda se můžu vrátit k původní a z http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; nahrát češtinu. Čeština je full nebo 14 ti denní trial
Abych si nehrál s ROMkama a pak koukal že jsem navždy přišel o češtinu by bylo smutné.
P.S. Ohledně flešování ROM atd. jsem totální nováček a nikdy jsem to nedělal, už dlouho se o to zajmám ale nemohl jsem se k tomu dokopat, teď když je na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; původní ROM i s češtinou tak mám jistotu zadních koleček se vždy vrátit do původního.
+ mohli by jste mi už teda ňákou doporučit prosím?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Počeštěnou ROM osobně doporučuji jen lidem totálně neznajícím angličtinu. Jediným přínosem CZ jsou bugy a zpomalení systému, naštěstí u HD2 neznatelnému. 
-
Milan Pištělka
- smartguru

Všechny tyto taskmanagery umístěné v taskbaru mají nějakou mouchu, takže jsem je postupně opustil. Teď používám AEButton Plus, který kromě mapování tlačítek umí i taskmanager a jsem s ním spokojen.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tento AEBTaskManager není zlý, až na jednu věc, když jsem při něm měl puštěnou Operu mini, tak mi dělal toto viz zde dole: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 9&start=15 Respektive to dělá prakticky každý TaskManager neovládaný jen z Dnes. Dělá to i na HD2?
-
Milan Pištělka
- smartguru

Jo, jo, zálohy není nikdy dost.
Když už nové radio, tak bych tam dal 2.07.51.05.02. Jeví se jako nejlepší.
Když už nové radio, tak bych tam dal 2.07.51.05.02. Jeví se jako nejlepší.
[quote="mara_n"]Tak jsem flashnul novou ROM 1.66 + radio 2.07 a musím říct, že žádný posun k lepšímu nepozoruji...[quote]
Omlouvám se a opravuji. Po dalším dni testování je vše ok. Teď vydrží při mém standardním používání 2 dny
Takhle jsem si to představoval a víc se snad ani čekat nedalo.
Omlouvám se a opravuji. Po dalším dni testování je vše ok. Teď vydrží při mém standardním používání 2 dny
Takhle jsem si to představoval a víc se snad ani čekat nedalo.
Jak mam naistalovat to radio 2.07.51.05.02.V tom raru je LEOIMG.nbh
-
Milan Pištělka
- smartguru

Leoimg.nbh se nakopíruje do rootu karty,
stroj se úplně vypne,
drží se volumedown a krátce stiskne PowerON,
pak se dělá co se říká na displeji a pak už to je.
stroj se úplně vypne,
drží se volumedown a krátce stiskne PowerON,
pak se dělá co se říká na displeji a pak už to je.
Dik, jdu na to
Edit: Flashnuti se zdarilo, Update Complete a UPDATE SUCCESS.Ale nejak to nechce pkracovat, ani vypnout nejde.Co s tim?
Edit 2: Tak jsem vyndal baterku a je to
Jeste jeden dotaz, da se v Miriho verzi v registrech pocestit Sense a jak?Dik
Edit: Flashnuti se zdarilo, Update Complete a UPDATE SUCCESS.Ale nejak to nechce pkracovat, ani vypnout nejde.Co s tim?
Edit 2: Tak jsem vyndal baterku a je to
Jeste jeden dotaz, da se v Miriho verzi v registrech pocestit Sense a jak?Dik
-
Milan Pištělka
- smartguru

To se baterka nemusí vyndávat, stačí stisknout červené resetovací tlačítko.
Počeštit se dá. Nejlépe pomocí utilitky BsBTweak.
Počeštit se dá. Nejlépe pomocí utilitky BsBTweak.
Jeden dotaz. Když udělám zálohu v 1.48 pomocí SPB Backup a přejdu na 1.66, budu ji moci použít a nebo musím vše instalovat znova? Na starém PDA a i na P1i jsem zálohy na vyšší ROM používal a většinou to bylo ok....
-
Milan Pištělka
- smartguru

SPBBackup záloha se při přechodu na vyšší verzi ROM dá použít, ale nikdy to není na sto procent. Jistější je vše nainstalovat tzv. dočista dočista.
Díky, takže stejné jako dříve, zkusit zálohu, pokud něco bude zlobit, tak HR a instalovat.
Prosím HELP.
Mám ROM 1.48, v bootloaderu SPL 1.42., provedl jsem i HR, ale HSPL do Lea nemůžu dostat.
Po naskočení bootloaderu dole na displeji píše USB.
Po chvíli se ale objeví chybová hláška že jsem překročil čas a nezbývá než reset a znovu...
HSPL staženo z "http://www.wmmania.cz/content.php?id=1310" a postupuji dle návodu
Kde dělám chybu?? Už jsem pročetl co se dalo, ale tento problém jsem nenašel.
Tak problém dělaly VISTY s centrem synchronizace!!!! Ve Win XP vše proběhlo hladce.
Mám ROM 1.48, v bootloaderu SPL 1.42., provedl jsem i HR, ale HSPL do Lea nemůžu dostat.
Po naskočení bootloaderu dole na displeji píše USB.
Po chvíli se ale objeví chybová hláška že jsem překročil čas a nezbývá než reset a znovu...
HSPL staženo z "http://www.wmmania.cz/content.php?id=1310" a postupuji dle návodu
Kde dělám chybu?? Už jsem pročetl co se dalo, ale tento problém jsem nenašel.
Tak problém dělaly VISTY s centrem synchronizace!!!! Ve Win XP vše proběhlo hladce.