Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
To bude asi individualne a co komu vadi...uvidime ale dost sa tesim
-
markcosta
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zdravim vsetkych majitelov tohto mobilo tabletu, po 4 dnoch pouzivania a skusania v celku spokojnost niekedy ale zariadenie trochu primrza asi preto ze mam animovane pozadie a bezi na pozadi skype a icq, friendcaster a neviem co este. Chcem sa opytat nemate niekto skusenost s aplikaciou facebook nainstaloval som si ju ale pada skusa l som 13 verzii vsetky padali (nutene ukoncenie) pocas prihlasovania nakoniec som sa rozhodol vyskusat social hub ten tiez padol tak pouzivam zatial friend caster ale nepaci sa mi. Daku radu prosim? Factory nastavenia som 2x skusal nic nepomohlo. Jailbreak by som nerad robil zatial... Help pls
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Jailbreak radsi nedelej :d
Jinak ja zadny problem podobneho tyupu nemam, mozna zkusit aktualizovat ROM, nevim jakou mas, ale na zadne ROM jsem nic podobneho nepozoroval, pokud se vse ostani chova korektne je to nejaka kolize mezi tebou nainstalovanym soiftware, takze pokud udelas factory reset a neistalujes nic dalsiho tak by to melo chodit, pokud ne ........, tak nedokazu poradit
Jinak ja zadny problem podobneho tyupu nemam, mozna zkusit aktualizovat ROM, nevim jakou mas, ale na zadne ROM jsem nic podobneho nepozoroval, pokud se vse ostani chova korektne je to nejaka kolize mezi tebou nainstalovanym soiftware, takze pokud udelas factory reset a neistalujes nic dalsiho tak by to melo chodit, pokud ne ........, tak nedokazu poradit
Mám nastavený na upozornění a sms poměrně výrazný zvuk abych to nepřeslechl, ale .. kterým tlačítkem můžu potlačit ten zvuk v okamžiku zvonění aby přestal ??? Zatím jsem nepřišel na to, jak. 
-
markcosta
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Problem s facebookm vyrieseny konflikt vznikal koly tomu ze som bol prihlaseny cez book a prihlasoval som sa na rovnakuu wifi cez phone divne ze dva booky mozu byt lognute...
Zdravicko,
jsem konečně majitel Noteho. Nainstaloval jsem skype a mám tam velké smajlíky, ale po nějaké době se mně zmneší? Máte s tim taky někdo podobnou zkušenost..
jsem konečně majitel Noteho. Nainstaloval jsem skype a mám tam velké smajlíky, ale po nějaké době se mně zmneší? Máte s tim taky někdo podobnou zkušenost..
-
smolpachol
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Někde tu někdo psal, že v NOTEsu funguje karta 64GB.
Máte to někdo odzkoušené? A jaká je to karta?
Máte to někdo odzkoušené? A jaká je to karta?
-
Pipa
- smartguru

tady si to muzes zkusit prelouskat
http://forum.xda-developers.com/showthr ... light=64gb
http://forum.xda-developers.com/showthr ... light=64gb
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Viděl jsem i video na youtube jak je to funkční
-
smolpachol
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
-
sotrava
- častý přispěvatel

No furt je to min než tady
Třeba tady to a to je jenom klasická Sdxc
http://m.alza.cz/pameti/pametove-karty/ ... 852030.htm
A ještě video, je síce jenom galaxy s2 ale nevidím důvod proc by nešlo na našich strojích
http://www.youtube.com/watch?v=yYUg14u_ ... ata_player
Třeba tady to a to je jenom klasická Sdxc
http://m.alza.cz/pameti/pametove-karty/ ... 852030.htm
A ještě video, je síce jenom galaxy s2 ale nevidím důvod proc by nešlo na našich strojích
http://www.youtube.com/watch?v=yYUg14u_ ... ata_player
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Máte už niekto nový firmware ? .ja mám product code VDC a stále nič... už ma to pekne štve, lebo som schválne kupoval telefón na hotovosť nie u žiadneho operátora kvôli rýchlejším aktualizáciam a teraz toto. No čo treba skúšať každý deň snáď sa čoskoro dočkám...
-
sotrava
- častý přispěvatel

Já osobne jsem nečekal na update a nahrál jsem si custom rom a tam je poslední fw
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Nepises to uz po nekolikate? VDC je asi jeden z tech horsich CSC, myslim ,ze je to Vodafone CZ, Na Samsung tabu co mam doma jsem s tim stejnym CSC nemel ani jeden update.chuckymichal wrote:Máte už niekto nový firmware ? .ja mám product code VDC a stále nič... už ma to pekne štve, lebo som schválne kupoval telefón na hotovosť nie u žiadneho operátora kvôli rýchlejším aktualizáciam a teraz toto. No čo treba skúšať každý deň snáď sa čoskoro dočkám...
ma uz nekajek ceskej csc update?
tez jsem koupil g.note u mobilpohotovost brno,maji tel. jen origos pro cesko a csc bylo VDC! tak jsem to zmenil na xez a take zadna nova nabidka fw.nejlepsi csc je pro nemecko,ale zadny z techto tam nemam:DBT,DTM,DUT,EPC,MAN,MBC,VD2,VIA,XEG.
-
Pipa
- smartguru

Myslím, ze pokud ofiko update bude zajimavej az prechod na ICS, tyhle dilci updaty samozrejme resi drobne nedostatky, ale v zasade se da fungovat bez problemu i se starsi ROM
pokud chcete vyrazne vylepseni chce to zkusit nejakou custom ROM a ne cekat na ofiko update
to Carlyno: a ktery tam mas?
pokud chcete vyrazne vylepseni chce to zkusit nejakou custom ROM a ne cekat na ofiko update
to Carlyno: a ktery tam mas?
- kome
- stálý přispěvatel

Tak s posledním updatem Note zrychlil. Takže i tyhle maly updaty maj smysl. A u ICS se muze cekani taky pekne protahnout. Ja sam uz custom rom neflashuji, vetsinou byl prinost jen v graficke uprave,ale ze by byla lepsi stabilita nebo vykon bych nerekl. Ted uz jen root , dinstalace balastu ,jinej lanucher a uprava DPI
XSK,XEZ,XEH,XEF,XEE,WIN,VUT,VOM,VOD,VIP,VIM,VGR,VDH,VDF,VDC,TWO,TSR,TRA,TPH,TOP,TMU,TMT,TMS,SMO,SIM,SEB,ROM,PHE,PAN,ORS,ORA,OMN,O2U,NEE,MTL,MSR,MOB,MKO,KOR,ITV,HAT,GBL,FTM,EUR,DNF,CYV,CYO,CRO,COS,COA,CNX,BOG,BGL,AUT,ATO,ATL,AMN,jinak co je co,zde:http://www.samfirmware.com/samsunglettercode.htm 
- kome
- stálý přispěvatel

Myslim ,ze pokud flashnes rom treba s DBT kodem ,tak se ti potom v telefonu objevi a muzes ho zmenit