První neoficiální Windows Phone 7 ROM pro HTC HD2 je tady!

Diskuze věnovaná portaci systému Windows Phone na HTC HD2
yapo
nováček
nováček

Post by yapo »

lidičky kdo by pomohl co dělat když se mi pokaždé mobil odpojí od usb portu když chci přehrát jakoukoli Radio rom a nebo jinou romku díky za každou radu... vždy mi to napíše že nebyl rozpoznán díky moc
Alt@ir
nováček
nováček
Zařízení: hd2

Post by Alt@ir »

Nevíte někdo co znamená možnost "Always bbc myself" v nastavneí hotmailu na WP7??
Hologos
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Hologos »

Nechce se mi to překládat, tak snad to pochopíte z toho.. :)
  • Always Bcc Myself lets you choose to have a copy of any message you send be sent to yourself as well.
  • The Always Bcc Myself option is very handy if you want to have a copy of every email you send saved in your Sent folder on your Mac. If you don’t use it, then an email you send from your iPhone won’t exist at all on you computer. But by sending yourself a copy of the message, you can then get it on your Mac and move it to your “Sent” folder there, so you can refer to it later.
Radek33
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800

Post by Radek33 »

STOCKu, já ti to vysvětlím. Máš samozřejmě pravdu, že by podpora zařízení mohla být delší dobu. Teď vlastním HTC 7 Trophy a to má stejné parametry jako HD2. Klidně by mohl Microsoft vydat ofiko romku i na HD2. Plně souhlas. Na druhou stranu to je obchodní taktika, proč jinak by si někdo kupoval Trophy když si může flashnout HD2. Je to svi...., ale je to tak.
Každopádně majitelé HD2 a jiných HTC se staršími WM se dělí do dvou základních skupin (pár lidí s HD2 znám). Ti první jako ty a tvoji příbuzní s telefonem nic nedělají a nadávají jaký je to hrozný krám. A mají svým způsobem pravdu. Ti další jsou nadšenci a mobil si upraví. Já jsem měl hoooodně WM mobilů a u žádného nezůstaly nadstavby jako Touch Flo, Sense, X panely apod. Vždy jsem to okamžitě vyčistil. Měl jsem na telefonu čistý WM 6.5 a později WM 6.5.3. Asi bys zíral jak se systém zrychlí a zejména u X2 jsem nemusel ten krám několikrát denně restartovat.
Problémem u WM zařízení nikdy nebyly wokna, ale ty nadstavby. A WP7 je logický tah Microsoftu aby se zbavil všech možných nadstaveb a sysém fungoval jak má. Já jsem vystřídal Windows mobil, Android i Apple. WP7 je bez konkurence a až dodají slibované úpravy nebude co řešit.

Pardooooon, až teď jsem si všiml, že jsem odepisoval na názor z první stránky.
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPad 2 3G 64 GB white

Post by Faramir »

Asi jsem unikát, ale já s WM nikdy neměl problém a to je používám už bezmála 10 let. Teď mám na HD2 Miriho ROM extra light se SPB Mobile Shell, ale ani se Sense jsem nikdy neměl problém, ani s žádným jiným PDA/smartphonem. A to s tím dělám psí kusy, používám hodně programů (a většina jich zatím na WP7 chybí, snad se brzy objeví). Před HD2 jsem obvykle restartoval PDA tak jednou za 14 dní, HD2 mi před flashem na WP7 běželo 4 měsíce bez restartu a bez jediného problému. Teď už na něm mám zpět WM (na WP7 mám HTC Trophy :-) ) a pochybuji, že budu muset restartovat dříve než za několik měsíců (pokud se teda neobjeví nějaká zajímavá ROM, kterou bych chtěl vyzkoušet :-) ). Prostě s WM jsem nikdy neměl žádný problém, maximální spokojenost (ostatně kdyby ne, nepoužíval bych je tak dlouho, že :-) ).
gill88
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

Post by gill88 »

když spustim ten chevronringtone vyhledam soubor wma dam build tak se mi to ukonči:-(
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Faramir »

Soubor "ChevronWP7.Ringtones.xap" se ti nevytvoří? Spouštíš to s oprávněním správce? Máš to rozbalené v samostatné složce?
gill88
nováček
nováček

Post by gill88 »

JO XAP INSTALER A JESTE NAKE DLL MAM JE VSECHNY V JEDNE SLOŽCE.xap mam už i v telefonu ale nic.
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Faramir »

Pokud máš ChevronWP7.Ringtones.xap nainstalovaný v telefonu, musíš si ještě vybrat zvonění, případně alarm/alert zkopírovat do složky Windows.
gill88
nováček
nováček

Post by gill88 »

když v telefonu dam chevronet ring... napise mi to canoot find file ringtones.xml in the application xap package.dam ok a pise mi to ringtones added a nic.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 18, 2011 11:12) --

jo a ten spravce souboru mi nikde nechce stahnout
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Faramir »

Zkus si přidat tohle, jestli ti to půjde. Je tam soubor Alert 01.wma (ten patří do adresáře Windows) a 01 INFLAGRANTI - The Final Countdown (Europe)_001.wma, v seznamu zvonění je na prvním místě.
http://uloz.to/7458307/chevronwp7.ringtones.xap" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: Správce souborů je zde:
http://www.uloz.to/7421580/touchxplorer-xap" onclick="window.open(this.href);return false;
gill88
nováček
nováček

Post by gill88 »

dobra prace
dekuji
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Faramir »

Znamena to, ze zvuky ode me ti funguji? V tom pripade ti totiz musi fungovat i tve. Jen se zeptam, davas tam WMA? Jiny format to nebere...
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

To jsou mi divy... člověk je pomalu rád, že má WP7 a že jdou Windows live služby. A vy musíte řešit nesmysly v podobě změny vyzvánění. Bohužel se musí také počítat s tím, že nebude tolik romek jako s androidem. Vytvářet WP7 ROM je mnohem těžší než pro android. Chce to čas.
vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by vaseks0001 »

No nebude tolik Romek bo to nebude vubec potreba. Staci udelat romku kde budou opravene bugy a wp7 bude odemklej a to je vse. Je to velka vyhod oproti androidu. Budou Jen treba 3 romky ktere budou fungovat na 99%
gill88
nováček
nováček

Post by gill88 »

no proste ten program chevronet ring....dam tam soubor wma zmacknu ten build a samo se to ukonči.nevim mam mit jeste neco zaple?jinak hoši 3 dny jsem to instaloval.to nic ale nejhorsi jsou ty kontakty co tam nemam.
yapo
nováček
nováček

Post by yapo »

kucí vyzkoušel jsem všechny USB porty v noťasu a nejde mi mobil otevřít tím Chewronem poradíte někdo ??? pokaždé to hlásí chybu ať to dám do jakéhokoli portu díky moc
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Faramir »

Yapo: pred odemknutim je nutne vypnout Skype a doporucene vypnout antivir a firewall. A samozrejme musi byt nastavene partnerstvi se Zune.
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Post by gulii »

Tak mne už přestala bavit ta mizerná výdrž baterie. Pročetl jsem XDA a zjistil, že za to může radio 2.15. Stačí downgradovat na verzi 2.14 a výdrž by se měla pohybovat za hranicí WM. Já jdu vyzkoušet.
yapo
nováček
nováček

Post by yapo »

lidičky mám dotaz po vrácení se na ROM Energy mám na paměťové kartě jen 200mb a jinak jsem měl 16Gb. Mohu s tím něco udělat ??? Přečetl jsem celé forum o WP7 ale ani se mi karta nerozdělila jako u některých tak opravdu nevím co dělat. Díky za každou radu. Asi budu muset koupit novou co ??? :cry:
Post Reply

Return to “Windows Phone na HD2”