zvysenie kvality pozadia na today screen
Zdravim,
vedel by mi niekto poradit ako zvysit kvalitu obrazka na pozadi today screen? Obrazok ktory si nastavim ma omnoho nizsiu kvalitu ako by sa mi pacilo.
dakujem
vedel by mi niekto poradit ako zvysit kvalitu obrazka na pozadi today screen? Obrazok ktory si nastavim ma omnoho nizsiu kvalitu ako by sa mi pacilo.
dakujem
zkus si stahnout jiny obrazek, kvalitnejsi
Nie nie, ten wallpaper som si spravil ja a je v najvyssej kvalite, ked ho prezeram v htccku normalne cez galerku tak je kvalitny, ked to ale nastavim ako pozadie na today screen tak podstatne znekvalitnie..
Nastavuješ ho přes Nastavení->Dnes?
-
- redaktor
- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
2 ziminix: Trefil jsi do cernyho zimmi, mě to teda napadlo uz podle nazvu
2 Saaw::
Při nastavování pozadí přes Settings-->Today se kvalita tapety nezhorší, ale zprůhlední aby byl lépe čitelný obsah todayscreen. Stačí ale otevřít vybraný obrázek ve výchozím prohlížeči obrázků, volit Menu-->Set as today background , nastavit položku transparency na 0% a potvrdit. Obrázek se zobrazí na pozadí klasicky beze změny jasu.
2 Saaw::
Při nastavování pozadí přes Settings-->Today se kvalita tapety nezhorší, ale zprůhlední aby byl lépe čitelný obsah todayscreen. Stačí ale otevřít vybraný obrázek ve výchozím prohlížeči obrázků, volit Menu-->Set as today background , nastavit položku transparency na 0% a potvrdit. Obrázek se zobrazí na pozadí klasicky beze změny jasu.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Aneb jedna z 'vychytanych' veci na WM:-). Nepotkal jsem snad este nikoho, kdo by nemel pruhlednost na 100%. Opravdu nechapu, proc se tam to zpraseni pozadi bere jako defaultni hodnota.
Ano, to ako to popisal farokh funguje, ale iba na beznej win default theme, nie ked je zapnute touchflo 3d. pozadie touch flo je nad tym pozadim co som si zvolil ja. takze ja potrebujem zrusit uplne pozadie touch flo.
Přes tuhle utilitu by mělo jít změnit pozadí v TF: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost2731726
hm to nefici, asi to nie je robene pre moje rozlisenie. sa mi vsetko posunie do 2/3 displaya a posledna 1/3 zostane cierna..
ja by som potreboval len na zakladnom today screen ked mam touch flo na zalozke s domcekom aby sa nezobrazovalo touch flo pozadie.. v ostatnych zalozkach sa moze..
ja by som potreboval len na zakladnom today screen ked mam touch flo na zalozke s domcekom aby sa nezobrazovalo touch flo pozadie.. v ostatnych zalozkach sa moze..
A co nastavit si pozadí v TouchFlo (Settings, Wallpaper) na to tvoje? To nefunguje, nebo je výsledkem to zkažený?
ked nastavim pozadie cez touch flo tak je ten obrazok nekvalitny.
Na jinym fóru byl ještě k tý utilitě komentář:
Co to zkusit aplikovat jen na pozadí? Vypnout TF3D, nastavit lepší normální a zas zapnout? Nic moc víc už mě nenapadá...download that file, turn off TF3D in the settings - home section. Install the cab, soft reset and enable TF3D again.
ee nefici :(
Pokud chápu dobře co myslíš, tak už se něco podobného (stejného) řešilo tady.
Snad ještě pohledat na XDA jestli tam proti tomu něco nevymysleli, ale to je na dlouhé zimní večery
// Nejsme warez-forum, nemusíš dávat odkazy do
Snad ještě pohledat na XDA jestli tam proti tomu něco nevymysleli, ale to je na dlouhé zimní večery
// Nejsme warez-forum, nemusíš dávat odkazy do
Code: Select all
:wink: . Upraveno, Farokh.[/size][/color]