Opera + rapid

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
naxos
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

Opera + rapid

Post by naxos »

Ahoj,
jelikož jsem nenšel nikde žádný podobný dotaz s jeho řešením, tak se zeptám :) Při sefrování na "telefonu" přes operu, jsem si našel link na soubor uložený na rapidshare.com, který jsem otevřel a dal stahovat, ale opera mi vždycky stáhne soubor hned a má velikost cca 11,3kB .. Je to normální? Neumí stahovat opera z těchto serveru typu radpidshare nebo je chyba někde u mě? Popřípadě existuje nějaký downloader? :)

díky
(pokud se tento problém někde řešil tak se omlouvám za doble topic :-) )
kakos2006
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HD2 WP7

Opera + rapid

Post by kakos2006 »

používej prohlížeč IRIS BROWSER. zobrazuje korektně stránky a stahování z rapidu funguje: (vyzkoušeno)
naxos
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

Opera + rapid

Post by naxos »

No IRIS jsem zkoušel a moc mě nenadchnul... :/ neví spíš někdo řešení proč?? Zkoušel jsem to dneska zas, při ukládání souboru se mi i ukazuje velikost správná (např. cca 100MB a stejně se mi stáhne jenom pár kB.. )
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Opera + rapid

Post by All.Os »

Zkus jeste vestaveny IE. Na normalni surfovani pouzivam Operu, ale nekdy je potreba sahnout po IE, zejmena prave tehdy, kdyz chci neco nestandardniho stahnout.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Opera + rapid

Post by YAMATO »

No já nevim, sice Opera je vcelku dost problematický prohlížeč, ale párkrát jsem přes ní něco z Rapidu stahoval a vždy bez problému...
Post Reply

Return to “Aplikace”