Jaký zvolit prohlížeč?
- LordKaspr
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola Moto G
Jaký zvolit prohlížeč?
Dobrý den, omlouvám se pokud vytvářím duplicitní téma (v tom případě prosím smazat), ale nic podobného tu není. Potřebuji poradit, jaký zvolit internetový prohlížeč pro HTC Wizard. Defaultní IE mi zezobrazuje některé stránky a práce s ním není nijak extrémně komfortní. Vyzkoušel jsem i novou betu Opery, ta je skutečně pohodlná a při jejím používání jsem měl problémy jen s minimem stránek. Na mém PPC ale hlásí často nedostatek paměti (při více otevřených panelech).
Existuje prohlížeč s dobrým poměrem výkon/náročnost na systém? Mám zkušenosti jen s IE a Operou a nerad bych používal metodu pokus-omyl. Pokud máte dobrý tip, tak sem s ním.
Moje PPC: HTC Wizard, WM 6.1, cca 23 MB RAM volných po startu
Budu rád když se najde něco s cenou okolo (do) 15 USD. Děkuji
Existuje prohlížeč s dobrým poměrem výkon/náročnost na systém? Mám zkušenosti jen s IE a Operou a nerad bych používal metodu pokus-omyl. Pokud máte dobrý tip, tak sem s ním.
Moje PPC: HTC Wizard, WM 6.1, cca 23 MB RAM volných po startu
Budu rád když se najde něco s cenou okolo (do) 15 USD. Děkuji
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
Jaký zvolit prohlížeč?
Zkus NetFront jistě budeš spokojený....a je free.
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Jaký zvolit prohlížeč?
Takhe těžko radit. Každý telefon a každý rozměr displejů může mít různou podporu a různé vykreslování různých prohlížečů.
Ale určitě zkus Iris Browser, NetFront a SkyFire a Operu ;)
Ale určitě zkus Iris Browser, NetFront a SkyFire a Operu ;)
Jaký zvolit prohlížeč?
Opera mini - je bezproblémová, jediná slabinaje absence všech služeb Ajaxu (především java script)
- LordKaspr
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola Moto G
Jaký zvolit prohlížeč?
@permar: Zkusil jsem verzi 3.5 ale spokojen jsem nebyl. Vadí mi hlavně minimální možnosti nastavení, průměrná stránka se nahrává dlouho (ve srovnání s defaultním IE) a ani scrolování nebylo bezproblémové. Hlavně mě vadí absence jakéhokoli ukazatele, z jaké části je stránka stažená.
@yaqwsx: A stačí ji spustit pod klasickým java emulátorem? Někde jsem četl, že s českými WM nepracuje. Mám Jeodek Build 20070425.1.1
@yaqwsx: A stačí ji spustit pod klasickým java emulátorem? Někde jsem četl, že s českými WM nepracuje. Mám Jeodek Build 20070425.1.1
Jaký zvolit prohlížeč?
Opra mini mi jela zatím ve všech emulátorech, co jsem používal. Však zkus a uvidíš. A na Omnii mám stále origo CZ ROM a Opera mini jede.
Jaký zvolit prohlížeč?
Já používám Iris Browser a sem tam Operu Mobile. NetFront ale také není špatný.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Jaký zvolit prohlížeč?
osobně používám poze NetFront, jsem s ním (kromě absence scrollbaru) spokojen
Jaký zvolit prohlížeč?
NetFront není free, je to 60 denní trial.permar wrote:Zkus NetFront jistě budeš spokojený....a je free.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Jaký zvolit prohlížeč?
je free, resp. neznám nikoho, komu vydrží PDA 2 měsíce bez HR 
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Jaký zvolit prohlížeč?
Třeba mě bez problémů, ale většinou stejně testuju rom a vždycky jsem se vrátil ke své.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Jaký zvolit prohlížeč?
NetFront taky doporučuju, je to opravdu 60ti denní trial, pak ale stačí odinstalovat, na stránách vývojaře vyplnit ve formuláři jméno a pár udaju a stahnout znova funkcni NetFront na dalších 60 dní...takze bez problémů.
Muj uni jede uz víc než dva mesice bez potřeby HR nebo flashe lepší ROM.
Muj uni jede uz víc než dva mesice bez potřeby HR nebo flashe lepší ROM.
Jaký zvolit prohlížeč?
Osobne pouzivam Operu mini na obcasne prohlizeni www stranek, co nejde na opere, jde na Iris Browseru, nejvic se mi na nem libi moznost namapovani HW tlacitek, tudiz lehce pristupny zoom. S NetFrontem jsem spokojeny nebyl, spatne zobrazoval stranky (a vetsinou nesmyslne zalamoval texty). S rychlosti nacitani stranek jsem nenasel Opere Mini konkurenci
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Jaký zvolit prohlížeč?
To není trial, ale časově omezená beta a vždy obnovují verzi 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Jaký zvolit prohlížeč?
2 4n's:
V NetFrontu totiž stačí v Menu-->View-->Virtual Canvas nastavit vetsi rozlišení a už by se nezalamovaly radky zbytecne...
Zoom je individualni vec, ja ho nepouzivam ani na PC ani na PDA (mozna diky pomerne velkym displayum u obou). A pokud chci surfovat pres pomale pripojeni gprs, tak nastavim n NF mod RapidRender... Scroll bary mi na vsech prohlizecich vadily. U NF se pohybuju po strance tahem stylusu nebo šipkama klavesnice nebo dvojklepnutím si zobrazím náhled celé stranky a presunu se tapnutím na urcene misto.
2 IkE: No me vzdycky kdyz vyprší 60 dnů naskočí po spuštění hláška cituji:" Trial period has expired, thank you for using NetFront"
Ale neco na tom bude, protoze nikde v menu neni moznost zadani koupeneho serialu a hlavní je, že vyrobce ho porad nabizi zdarma k reinstalaci. Ale nenašel jsem na nem zadny bugy, jaky byvaji obvykle u betaverzí SW.
V NetFrontu totiž stačí v Menu-->View-->Virtual Canvas nastavit vetsi rozlišení a už by se nezalamovaly radky zbytecne...
Zoom je individualni vec, ja ho nepouzivam ani na PC ani na PDA (mozna diky pomerne velkym displayum u obou). A pokud chci surfovat pres pomale pripojeni gprs, tak nastavim n NF mod RapidRender... Scroll bary mi na vsech prohlizecich vadily. U NF se pohybuju po strance tahem stylusu nebo šipkama klavesnice nebo dvojklepnutím si zobrazím náhled celé stranky a presunu se tapnutím na urcene misto.
2 IkE: No me vzdycky kdyz vyprší 60 dnů naskočí po spuštění hláška cituji:" Trial period has expired, thank you for using NetFront"
Ale neco na tom bude, protoze nikde v menu neni moznost zadani koupeneho serialu a hlavní je, že vyrobce ho porad nabizi zdarma k reinstalaci. Ale nenašel jsem na nem zadny bugy, jaky byvaji obvykle u betaverzí SW.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Jaký zvolit prohlížeč?
Ohledně těch bugů,předchozí verze měla problém se zaseknutím a výtuh,v novější verzi to nějak nepozoruji.Ale problémy oproti starší verzi nepozoruji.Spíš neuvědomuji.Jinak nevím o lepším,ale každý má jiné nároky. 
Jaký zvolit prohlížeč?
To jsem si taky myslel, jenze ono to porad zalamuje na sirku meho displeje...farokh wrote:2 4n's:
Zoom ja pouzivat musim, na QVGA to bez zoomu nejde...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Jaký zvolit prohlížeč?
Ještě nastav :
Menu-->View-->Browsing mode-->Full Browsing
Menu-->View-->Display mode-->Normal
Menu-->View-->Browsing mode-->Full Browsing
Menu-->View-->Display mode-->Normal
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Jaký zvolit prohlížeč?
Ahoj všem. Stáhnul jsem si opera mini 4.2 pakovanou v raru. Píše se tam, že je to soubor JAR, ale po otevření to vypadá jako CAB. Potřeboval bych to převést na klasický JAR, protože mi to JAVA nechce vzít
Pro ty, kteří by měli dotaz proč, odpovídám - s touto operou mám nejlepší zkušenosti a nemíním přecházet. Děkuji předem.
JZB
JZB
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Jaký zvolit prohlížeč?
Bud jsi sáhnul oficiální vydání (via opera.com web) a to pak je na 100% JAR (nebo JAD, ale je tam tuším volba i přímo stáhnout JAR), nebo máš nějakou modifikovanou verzi i s emulátorem a poté to může být CAB...