magnet u stylusu
magnet u stylusu
řeklbych, že mám urvanej magnet u stylusu, nejdřívk šel stylusu zasunout jen do půlky a za chvíli celej, ale řekl bych, že je magnet někade zastrčenej nahoře, protože teď stylus není magnetem drženej,zkoušel jsem to vyklepat,ale nedaří se
má někdo nějaký řešení?
rozdělávat to nechci páč to je furt v záruce
má někdo nějaký řešení?
rozdělávat to nechci páč to je furt v záruce
magnet u stylusu
Jestli to máš v záruce, zaslal bych to do servisu, ať ti to opraví (pokud to opravdu nejde vyklepat).
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
magnet u stylusu
neviem ako to je riesene v mda,ale v origo diamonde ked dam dole kryt,tak pekne vidim magnet ci je tam...v mda-cku to neni vidno???
magnet u stylusu
Ked das dole kryt, je zboku vidiet stylu. Akurat spicka (kde je magnet) je uz schovana. Ale skus pozriet, mozno ho budes vediet "vypacit" zboku.
A este mi napadlo, skus nahradnym stylusom pritiahnut ten magnet alrbo take nieco.
A este mi napadlo, skus nahradnym stylusom pritiahnut ten magnet alrbo take nieco.
magnet u stylusu
Ja mam hlavne magnet ve stylusu
Cela ta kovova cast je magneticka...
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
magnet u stylusu
Magnety jsou v Diamondu dva - jeden je ve stylusu (přesně v místě, kde je i v telefonu) a jeden nalepený v úložišti stylusu v telefonu. Dokonce jsou i polarizací otočené tak, aby se stylus sám otočil do správné polohy - můžete si to klidně vyzkoušet.
Pokud se nějak uvolnil ten ve stylusu, použij nový stylus - náhradní. Pokud se odlepil ten v telefonu, je to trošku problém a u Compactu bych spíš doporučil opravdu reklamaci - u Diamondu je bez problému přístupný.
Pokud se nějak uvolnil ten ve stylusu, použij nový stylus - náhradní. Pokud se odlepil ten v telefonu, je to trošku problém a u Compactu bych spíš doporučil opravdu reklamaci - u Diamondu je bez problému přístupný.
magnet u stylusu
jj, ve stylusu je oki jen v MDA je v hajzliu,jen co mě štve, že při reklamaci budu měsís bez telefonu :(
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
magnet u stylusu
To jo, ale sám to asi těžko dokážeš opravit.
magnet u stylusu
Ajajajaj.. Mám stejný problém :(...
magnet u stylusu
počkám nějaký čas s reklamací, mezitím se víc ošoupou kryty 
magnet u stylusu
Me to delali na Raphaelovi na pockani (45 minut)
magnet u stylusu
a kde? já to mám od \t mobilu a pochybuju, že mi ty paka něco takovýho udělají