Zaseknutie HTC Hermes
Zaseknutie HTC Hermes
Ahojte všetci maniaci PDA,Mam takyto preblem vlastnim HTC Hermes alebo taktiež sato vola Orange SPV m3100,a stala sami taka vec,mal som tam windows mobile 6.0 tak som si našiel na fote XDA romku na tento telefon konkretne windows mobile 6.1 CZ nahral som ju normalne pekne miju nahralo do 100% dalo samo restart a po restarte mi nabehne len uvodna obrazovka HTC logo a napisana aka romka toje a ta take veci ale dalej to nejde len svieti ta uvodna obrazovka,neviete mi poradit čo teraz ,pda mi nejde nič spustit proste len to stoji natej uvodnej obrazovke skusal som aj Hard Reset ale nič aj ked vyberiem baterku a založim a zapnem pda zase nabehne lenn potu uvodnu obrazovku atoje všetko čo stym teraz?Neda sato dako prepalit na inu verziu aby to šlo normalne aleo poradte mi prosim,neodpalilo mito PDA?ja už neviem čomam robit som novačik vo window mobile,ked som skusal original rom tak normalne mi dalo upgrade dal som ale vo boot loadery mi nabehlo ten riadok akože xcelo ahravat ale išlo len po 1 % a resetlo mi pda takže nič sa nestalo zase je len ta uvodna obrazovka HTC čo stym????????

Zaseknutie HTC Hermes
Urcite si daval "HARD" reset (podrzane obe kontextove tlacidla a tlacidlo zapinania na boku), alebo iba to mini tlacitko naspodu telefonu vpravo od IRDA? Lebo podobny problem robil Hermes aj mne, vynatie baterky nepomohlo, ale po hard resete nabehol.
Zaseknutie HTC Hermes
Ahoj Xsara Hard Reset som robyl normalne ako si napisal takto som to robyl,: slačil som oba tie gombiky pod displayom čo maju symbol pomlčky a este ako som ich držal som stylusom stlačil reset nabehol mi display a otazka či xcem naozaj vratit tovarenska nastavenia stlačil som qwerty klavesnicu a pismeno r napisalo pres space to reboot tak som dal space bar a nič nabehol dipslay a zase stoji tam kde predtym tak čo to je??????

-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Zaseknutie HTC Hermes
Čau,no mněl jsem podobnej problém při dávání novejch romek,ale stávalo se mi to až když se mi nějak telfon pos---
a musel sem dát soft reset.Po naběhnutí se to vždycky seklo a buď se to nerozseklo a nebo naskočil telefon,ale choval se jako bych dal hard reset.Tak jako tak mi vždycky hard reset pomoh.Zkus tohle: http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... deProblems .Jakej máš bootloader(Ok na boku + power tlačítko na druhym boku + soft reset zároveň) .Pak jsem ještě četl jak tam hodit novou rom bez pomoci te RUU ulity.Ale je to velice obtížné a bral bych to spíš jako poslední možnost....
a musel sem dát soft reset.Po naběhnutí se to vždycky seklo a buď se to nerozseklo a nebo naskočil telefon,ale choval se jako bych dal hard reset.Tak jako tak mi vždycky hard reset pomoh.Zkus tohle: http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... deProblems .Jakej máš bootloader(Ok na boku + power tlačítko na druhym boku + soft reset zároveň) .Pak jsem ještě četl jak tam hodit novou rom bez pomoci te RUU ulity.Ale je to velice obtížné a bral bych to spíš jako poslední možnost....
Zaseknutie HTC Hermes
Já bych to zkusil znovu flashnout.Pokud chceš českou rom,tak tam dej tuto http://rapidshare.com/files/149935493/A ... 0.rar.html Mám ji taky a funguje ok.Já musel udělat CID unlock aby šla flashnout.Měl jsem nějakou blbou verzi bootloaderu.Jinak já flashuju přes paměťovku.Zdá se mi to pohodlnější a výrazně jednodušší.
Zaseknutie HTC Hermes
Ahoj TOM tak tu česku romku som tam mal aj som ju naposledy nahral ta a zamrzol mi idem to skusit stym soft resetom čoto spravy ak mie tak mam asi tehličku na stol ako okrasu lebo ja uz neviem čo dalej skusal som asi 20 rom a nič ani jedna sa nechytila ale dakujem zatial za rady musim to posklusat

Zaseknutie HTC Hermes
Chalani jasom stoho jelen stoho xda po anglicky vysvetlite mito niekto alebo mi napiste ako nato tu mate moje icq čislo 279-167-700 alebo moj meil [email protected] ja to fakt ani neviem ako urobit budem vam vdačny......

Zaseknutie HTC Hermes
Zkus ju.Uvidíš.Pokud ti to mrzne už při flashování,tak si myslím že budeš mít asi nějaký problém v hardwaru.Jakou máš verzi bootloaderu.?A zkus to flashnout přes SD kartu.Já si taky ze začátku užil svoje.Nakonec se z něj opravdu stala cihla.Ale naštěstí jsem se domluvil z bývalým majitelem a ten mi vrátil peníze a já sehnal druhý plně funkční.
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Pro Tom: Hele jak se flashuje přes sd kartu jo a co je to za tu romku, jak se jmenuje a nemáš nějaký odkaz s přesnějším info...? Jo a neměl si náhodou bootloader 1.04 ? Protože ten hlásí tu chybu CID,a ten přesně mam i já,ale hodil jsem si tam nějakej "hacknutej" s hard spl.
Jo pro chfsk: počkej ještě třeba se ještě ozve "Matux"(:-D) a pomůže....a ani nezkoušej záruku jestli ji ještě máš.Vyhoděj tě okamžitě když jim řekneš že sis dával novou ROM.
Jo pro chfsk: počkej ještě třeba se ještě ozve "Matux"(:-D) a pomůže....a ani nezkoušej záruku jestli ji ještě máš.Vyhoděj tě okamžitě když jim řekneš že sis dával novou ROM.
Zaseknutie HTC Hermes
Co potřebuješ vědět?Já anglicky neumím a překládám si z xda na google.Není to nic moc,ale spoustu věcí jsem se dozvěděl.Nebo hafo návodů najdeš i tady na fóru nebo na ce4you.
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
No já taky anglicky zrovna nemluvim ale většina věcí co umim mi na xda stačí.Chtěl bych vedě co je ta česká rom zač.Verze WM jaký obsahuje programy atd...
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Připadně nějaký odkaz z info o ní jo a jestli nemaš ještě nějakej návod jak flashovat z karty docela by mně to zajímalo.........jo a ješte se koukni co jsem psal v tom před před přispěvku o tom bootloaderu...
Zaseknutie HTC Hermes
Ahoj Tom6 no ak sa nemylim podla toho čo piše jeto verzia piše tam takto Herm100 a podtym SPL-1.11 a ako sa to fleshuje cez tu pametovku to si este zabudol dodat 
Zaseknutie HTC Hermes
Diadalos:Romka je to tato. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423026 Je to 6.1.Mám ji od začátku.První dělala paseku a po opětovném flashnutí je ok.Flashování přes sd je jednoduché.Naformátuj v počítači přes čtečku kartu na FAT32,na ní nakopíruj soubor RUU_signed.nbh z adresáře s romkou,přejmenuj ho na Hermimg.nbh,vlož kartu do tytna,klasický trojklik-tj tlačítko ok+power+reset dolů stylusem.Měla by ti naběhnout trikolóra s verzí bootloaderu a pak bílá obrazovka s nějakým psaním.Ptá se to jestli chceš provést flash a potvrzení se dělá tlačítkem power.Pak začne flashování.Po dokončení je potřeba udělat soft reset.
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
No jelikož nemám čtečku karet tak to padá...
Jo a tu českou rom sem už viděl,ale nějak mně nevzrušovala,já mam Valerian kterej je taky od čecha ,ale Česky neni.
Pro chfsk:dej si tam hard spl : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=296722 třeba to pomůže.
Píšou,že chyba bootloaderu 1,11 je nějaký že nemůžeš downgradovat rom.Že máš zvolit SSPL.Moc jsem to nepochopil...
Jo a tu českou rom sem už viděl,ale nějak mně nevzrušovala,já mam Valerian kterej je taky od čecha ,ale Česky neni.
Pro chfsk:dej si tam hard spl : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=296722 třeba to pomůže.
Píšou,že chyba bootloaderu 1,11 je nějaký že nemůžeš downgradovat rom.Že máš zvolit SSPL.Moc jsem to nepochopil...
Zaseknutie HTC Hermes
Tak Tom6 idem to hnes aj skusit ale ak to nepojde som pekne asi v riti a mam po pda..
Zaseknutie HTC Hermes
S tím cid unlock vám moc neporadím.Taky jsem jen začátečník a na toto jsem někde stáhl program a sám ani nevím jak se mi to podařilo.Něco jsem se dočetl i tady na fóru.Musíš hledat.Verzi bootloaderu jsem měl 2.30 a s ní nebyla kompatibilní žádná neofiko romka.Jinak moc programů v ní není,já toho moc nepotřebuju a ani tomu moc nerozumím,ale je docela rychlá.Já pořizoval tytna kvůli navigaci ne kvůli tomu abych byl nějaký velký smartmaniak. 
Zaseknutie HTC Hermes
Diadalos:Pokud nemáš čtečku,tak jedině u někoho kdo má.Bez Fat 32 ti to nepůjde.
Chfs:Přeju ti ať to zvládneš a fuguje ti to.
Chfs:Přeju ti ať to zvládneš a fuguje ti to.
-
Daidalos
- smartstar

Zaseknutie HTC Hermes
Tohle by mohlo pomoct :
Problém 2: prilepené na obrazovke Windows Mobile
1. Pokúste sa soft reset s perom a čakajte 5 minút na Windows Mobile obrazovke, aby ste zistili, či OS topánky
2. Ak všetko dostanete sa rovnakým systémom Windows Mobile displej, batériu po určitú dobu (asi 20 minút by malo stačiť), a dať to znovu.
3. Opäť platí, že ak všetko dostanete sa rovnakým systémom Windows Mobile obrazovky urobiť tvrdý reset.
4. Ak nerieši problém urobiť tvrdý reset, ale stlačte medzerník, aby po reštarte. Miesto toho urobiť soft reset stylusom, keď sa prístroj spýta, stlačiť medzerník.
5. Skontrolujte, či by ste mohli mať problém NO GSM (môže byť ťažké zistiť, či máte červené pozadia ako originálne Vodafone dělá)
Nasledujúce pracoval pre mňa (sirjohnnyboy), keď som bola prilepené na zavádzač systému (pri inštalácii novej ROM-prilepené na 3%)
* Sledoval som prvú sadu smery problém 4 (pomocou príkazu set 16 0) je však telefón nestala OS funkčné, namiesto toho, aby šiel problém 2 (prilepené na Windows Mobile obrazovky).
* I nasleduje návode k problému 2, a skončil s problémom 4 znova. Za to, že som sa rozhodla skúsiť nainštalovať inú ROM a vidieť, že keď pracoval.
* Snažil som sa inštalovať Schaps_WM6Pro_WWE_4.00_Full (nasleduje všetkých smeroch) a celú vec pracoval ako kúzlo. I teraz má internet a Skype-Yippee!
Mal som už rekonštruované rádia a SIM a CID unlocked, a myslím, že problém bol, že prvý WM6 ROM som sa snažil použiť (3DES.3.5) jednoducho nie je kompatibilný s mojím telefónom.
P.S:Přeloženo přes google takže nevim jestli to odpovídá skutečné anglické verzi.Nečetl jsem to.
Problém 2: prilepené na obrazovke Windows Mobile
1. Pokúste sa soft reset s perom a čakajte 5 minút na Windows Mobile obrazovke, aby ste zistili, či OS topánky
2. Ak všetko dostanete sa rovnakým systémom Windows Mobile displej, batériu po určitú dobu (asi 20 minút by malo stačiť), a dať to znovu.
3. Opäť platí, že ak všetko dostanete sa rovnakým systémom Windows Mobile obrazovky urobiť tvrdý reset.
4. Ak nerieši problém urobiť tvrdý reset, ale stlačte medzerník, aby po reštarte. Miesto toho urobiť soft reset stylusom, keď sa prístroj spýta, stlačiť medzerník.
5. Skontrolujte, či by ste mohli mať problém NO GSM (môže byť ťažké zistiť, či máte červené pozadia ako originálne Vodafone dělá)
Nasledujúce pracoval pre mňa (sirjohnnyboy), keď som bola prilepené na zavádzač systému (pri inštalácii novej ROM-prilepené na 3%)
* Sledoval som prvú sadu smery problém 4 (pomocou príkazu set 16 0) je však telefón nestala OS funkčné, namiesto toho, aby šiel problém 2 (prilepené na Windows Mobile obrazovky).
* I nasleduje návode k problému 2, a skončil s problémom 4 znova. Za to, že som sa rozhodla skúsiť nainštalovať inú ROM a vidieť, že keď pracoval.
* Snažil som sa inštalovať Schaps_WM6Pro_WWE_4.00_Full (nasleduje všetkých smeroch) a celú vec pracoval ako kúzlo. I teraz má internet a Skype-Yippee!
Mal som už rekonštruované rádia a SIM a CID unlocked, a myslím, že problém bol, že prvý WM6 ROM som sa snažil použiť (3DES.3.5) jednoducho nie je kompatibilný s mojím telefónom.
P.S:Přeloženo přes google takže nevim jestli to odpovídá skutečné anglické verzi.Nečetl jsem to.
Zaseknutie HTC Hermes
Ahoj Tom6 tak idem to skusit stou pametovkou len musim počkat kym dojde kamarat z redukciou na kartu lebo ja sokm ju predal aj z telefonom načo mybola ta redukcia ked som všetko robyl cez kabel ale hadam pojde no ak nie tak potom v pondelok do servisu a uvidim čo povedia.......................este raz dakujem vam všetkym