Aplikace a software - problémy, rady, návody

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Milan Pištělka » sob led 24, 2009 21:40

to tobi777:
zkuste flashnout novější radio 1.10.25.25.
Zdá se , že je citlivější.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » sob led 24, 2009 23:47

To by bylo super. Ale radši to dělat nebudu. Bojim se, že bych něco pokazil :???:

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Milan Pištělka » ned led 25, 2009 10:48

to Tobi777:
není se čeho bát. Tady je podrobný návod.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » pon led 26, 2009 6:50

Dobře..Vyzkoušim to po reklamaci, pokud nebudu spokojenej..

kadakos
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob led 31, 2009 13:45
Zařízení: HTC Touch HD

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od kadakos » sob led 31, 2009 13:55

Ahojte všem hlásím se jako nový vlastník Touch Hd.

Je to pro mě nový systém všeho , nemám předchozí zkušenosti s windows mobile.. a tak jsem se chtěl optat jestli je někde napsáno (např. jak do Hdčka nainstaluji třeba jen qip) jak říkám nemám předchozí skušenosti a jsem v tomto obou amatérem
nemám například tušení kde se dostanu do registrů , aby jsem si mohl vypnout automatické vypínanání dispeje při hovoru..

díky všem předem za odpověd a buďte na mě hodní :-)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od ziminix » sob led 31, 2009 14:05

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=11610
Prvně si pročti, co se zde na fóru píše, pak se nebudeš muset tolik ptát. A používej funkci Hledat.

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Kwazzy » pon úno 09, 2009 15:25

Jaksi nemuzu docilit, aby byl prioritni prohlizec Opera ... kdyz kliknu na odkaz v emailu tak se mi to porad soupne do IE. Nemate nekdo navod? V SKTools jsem to sice chtel nastavit tak, aby byla Opera ta hlavni, nedalo mi to ale jinou volbu nez IE. Kdo vi jak nastavit registry? Predem diky. :?:

tdr
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv dub 10, 2008 12:28

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od tdr » úte úno 10, 2009 22:28

Ahoj všichni, nahrál jsem si do HTC HD SPB SHELL a nelíbil se mi a když jsem ho odstranil, tak tam teď nemám nic. TOUCH 3D zmizel nebo ho SPB SHELL při své instalaci vymazal. Jak dostanu zpět TOUCH 3D? Nevím co mám dělat?
Díky za radu.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od ziminix » úte úno 10, 2009 22:39

Nastavení - Dnes a zaškrtni tam TouchFlo3D.

tdr
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv dub 10, 2008 12:28

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od tdr » stř úno 11, 2009 6:55

Díky, funguje to. Už jsem myslel, že ho budu muset nějak hard resetovat.
TDR

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Kwazzy » stř úno 11, 2009 7:14

Jaksi nemuzu docilit, aby byl prioritni prohlizec Opera ... kdyz kliknu na odkaz v emailu tak se mi to porad soupne do IE. Nemate nekdo navod? V SKTools jsem to sice chtel nastavit tak, aby byla Opera ta hlavni, nedalo mi to ale jinou volbu nez IE. Kdo vi jak nastavit registry? Predem diky. :?:

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od YAMATO » ned úno 15, 2009 19:26

hafush píše:Také jsem to dělal podle toho návodu na který odkazuje Lemmy a opravdu SSMaPa 0.2.3.0 nevidí a nenabízí programy z Program files. MUSÍ SE TO TAM CELÉ VEPSAT RUČNĚ. Pak,ale funguje spolehlivě. Dělal jsem hodiny,budík a kalendář a vše O.K.
Dělal jste to někdo na Diamondu? Mě to ze Storage zaboha nejde...

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Kwazzy » ned úno 15, 2009 20:48

Tak Opera je prioritni ... HR! :-(

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » pát úno 20, 2009 13:23

Nejde nějak v TF3D na HDčku v položce "Lidé" nějak měnit pořadí lidí co jsem si tam přidal? Nebo nějak aktualizovat položky z kontaktů (v kontaktech jsem upravil jméno, ale v "Lidech" bylo jméno pořád stejný)... :???: Nevěděl by někdo jak na to? Nebo aspoň jestli to jde..díky ;-)

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Yoda » pát úno 20, 2009 14:03

Tobbi: Pořadí měnit nejde - je o podle abecedy. A změna se projeví až po restartu TF3D.

Tobi777
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř lis 26, 2008 14:19
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: okolí Pardubic
Kontaktovat uživatele:

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Tobi777 » pát úno 20, 2009 14:24

Díky to mě nenapadlo :wink:

Uživatelský avatar
spermosh
smartstar
smartstar
Příspěvky: 811
Registrován: pon říj 13, 2008 10:48
Zařízení: HTC One X+
Bydliště: Praha 10

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od spermosh » pát úno 20, 2009 14:40

tohoto jsem si nevsiml, ja tf3d aplikaci nepouzivam, pres ssmapa jsem si tam nastavil jinou aplikaci

Yoda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 23, 2008 5:58
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Kladno

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Yoda » pát úno 20, 2009 15:29

Bohužel jak se řeší a zatím neúspěšně se to takto chová i v HOME screenu při obnově položek kalendáře a to je opruz každé ráno restartovat TF3D. Kdyby někdo znal lék...

Peter Kamenský
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv led 22, 2009 12:04
Zařízení: HTC Touch HD (Blackstone)

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od Peter Kamenský » pát úno 20, 2009 21:26

Nainstaloval som si MyStopwatch.Ako stopky prijemny program len neviem ako mam docielit aby merali cas aj ked vypnem pda tlacitkom.Proste chcem aby stopky merali aj ked bude pda necinne,ked nebude display cierny.Ked vypnem pda ani stopky nemeraju cas a to som si myslel ze je to proces ktory bezi v pozadi.

Uživatelský avatar
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 393
Registrován: pon pro 08, 2008 9:09
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Aplikace a software - problémy, rady, návody

Příspěvek od SirTom » pát úno 20, 2009 22:26

Yoda píše:Bohužel jak se řeší a zatím neúspěšně se to takto chová i v HOME screenu při obnově položek kalendáře a to je opruz každé ráno restartovat TF3D. Kdyby někdo znal lék...
zkus wikipedii xda, je to tam myslím řešeno. sám jsem ještě neměl čas to zjišťovat + testovat.

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host