Today plugin na záložky

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Už jsem viděl pár screenů, na kterých bylo nahoře na today pár záložek a na každé byla jiná sada pluginů. Už dlouho to hledám, ale nemůžu to najít.
A SecondToday moc nechci, nevypadá tak efektivně...
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Today plugin na záložky

Post by tslany »

UltimateLaunch nebo SPB Pocket Plus vyzkoušej, umí to i Wisbar Advanced Desktop ale to je spíš na tu grafiku
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Díky, bohužel stále nemůžu přijít na to, jak tam dostat pluginy.
Na jednu záložku bych chtěl Samsung Today 2 (poskytuje většinu důležitých věcí) a na druhou výpis kalendáře, úkolů, svátky a podobně a podsebe se mi to bohužel i na wide display nevleze...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

http://www.ultimatelaunch.de/

Na Today se nastavi pouze UltimateLaunch a potom v nastaveni UltimateLaunche (do nastaveni se dostanes pres tap'n hold na zalozce na today obrazovce - fuj to je postup :lol: ) si nastavis zalozky, co na nich ma byt, pripadne jen plugin jako zalozku, nebo jen zastupce jako zalozka (3 moznost je kombinace, kdy mas pristup jeste o uroven nize a vice moznosti)
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Už jsme se konečně dostal do nastavení, pochopil jak funguje, nastavil a funguje dobře, jen mi nenabízí standartní pluginy pro kalendář a úkoly... Takže se asi budu muset poohlédnout po alternativách

Díky za rady
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Today plugin na záložky

Post by Sir Andrew »

Přesně pro tento používám komerční SPB Pocket Plus 4.
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Začal jsme uvažovat o SPB Diary (k výpisu kalendáře apodob.) (Mimochodem Pocket Plus jsem zkusil ale moc mě nenadchl. Nevím, co na tom všichni vidí). Nainstaloval jsem trialovku a nastavil do UltimateLaunch. Ale jakmile přepnu v SPB např. z kalendáře na úkoly, zobrazí se strašně dlouhý posuvník, přestože není potřeba. Nevíte jak se toho zbavit?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

Posuvniky jdou upravit v registrech (pokud myslime to same), najed si HKLM/Software/Microsoft/Today/Items/*dany plugin*/Type a hodnota 5 (standartne 4)

Jinak pluginy, ktere nejdou (kalendar, napriklad), tak stejna cesta a nastav tam 4 :wink:

Mas v UL nastavenou pevnou vysku, nebo dynamickou? (osobne mam pevnou vysku)
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Nejsem si jist, jetli myslím to samé. Zobrazí se posuvník i když není potřeba, viz screenshot...
Attachments
td.jpg
td.jpg (11.55 KiB) Viewed 5544 times
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

Myslime, zkus to :wink: Nastav type=5 nejprve pro UltimateLaunch a pote (kdyz to nezbarere) i pro ten nejaky kalendar. + nejlepe pevnou vysku pro UL (v nastaveni UL, fixed height, vyzkouset)

Problem ale je, kdyz to skutecne bude delsi :???:

// Zapomnel jsem - nejprve vypni Ultimatelaunch v nastaveni WM (takova drobnost :lol: sry, nejspis by to zatuhlo)
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Dky, už to jede. Jen jsem před tím musel udělat HR - nevím proč, přestly mi fungovat HW tlačítka... Ale teď to jede a to je hlavní...
Můžu se zeptat, co jsem vlastně upravil? (ať se registrech Wm aspoň trochu orientuju).
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

Proč mám skoro pocit, že děláš HR každý týden :lol:

Vím já? :lol: Prostě to funguje. WM má několik typů a zrovna typ 5 je nějaký "neotravující" bez lišt, když se schová pod okraj obrazovky, tak nepřekáží, prostě takový, že o aktivovaném pluginu typu 5 nemusíš ani vědět a může být spuštěný (když máš nad ním další pluginy)
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Poslední OT:
HR teď dělám moc často - Omnii mám necelých 14 dní a tak musím všechno hned vyzkoušet... Ale až ji naláduju důležitými daty, tak budu asi opatrnější.
Dělal jsem už asi 4 HR - to když jsem zkoušel TouchFlo - to nešlo pořádně odinstalovat (opravdu je to rozhraní na dvě věci), potom mi nějaká aplikace udělala bordel v automatické změně taktu, nefungovaly HW klávesy a na ten úlně poslední si nemůžu vzpomenout...
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Today plugin na záložky

Post by radospol »

heh a preco si nerobis pravidelne zalohu,nemusel by si hard resetovat.
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Nechci zakládat nové téma. Dnes jsem zmenil skin (černá už se mi nelíbí), ale UltimateLaunch začal blbnout - je pomalý, špatně vykresluje a občas se hryzne. Zálohu a přeinstalaci jsme zkoušel ale nepomohlo. A do HR už se mi nechce...
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Nechci zakládat nové téma. Dnes jsem zmenil skin (černá už se mi nelíbí), ale UltimateLaunch začal blbnout - je pomalý, špatně vykresluje a občas se hryzne. Zálohu a přeinstalaci jsme zkoušel ale nepomohlo. A do HR už se mi nechce... Nesetkali jste se už s tím?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

A když to změníš zpět, tak je to ok? Jinak je dost možné, že je tam tapeta s větším rozlišením. Mě osobně se také trhá, ještě jsem neviděl plynulé efekty, ale stejně mám nastaveno asi 50ms posuv (když dám 0, tak to vypadá divně). Když zavřu PocketPlayer a hned i NetFront, tak se dlouho uvolňuje RAM a také mám stejné příznaky, ale jindy moc ne...
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

I po navrácení zpět se to chová stejně...
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Today plugin na záložky

Post by IkE Blaster »

Tak jen pro jistotu, odeber všechny pluginy kromě UL z nastavení > today a v nastavení UL nech jen 100% funkční pluginy.
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Today plugin na záložky

Post by yaqwsx »

Bádal jsme a zjistil jsem, že to dělá SPB Diary. Reinstalace nepomohla. Původně jsme si myslel, že je to úmysl - úmyslné zpomalení 5 dnů před vypršením trial verze, ale označil sjme jeden úkol jako splněný a beželo to plynule... pár hodin...
Jaké jsou možné alternativy k SPB Diary? Není to špatné, ale nevím, čekal jsem od toho trochu něco jiného (nmeptejte se co, je to pocit, který neumím vysvětlit) Je vůbec nějaká free?
Post Reply

Return to “Témátka a skiny”