Vypinani displaye pri telefonovani
Je jeste nejaka jina rada jak tomu zabranit krome tech dvou uprav registru uvedenych na smartwiki? Ta prvni hodnota nastavena na 0 uz byla, tu druhou polozku Sleep vubec v registrech nemam. Mam ROM 1.93.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Vypinani dipleye pri telefonovani
Nasinstaluj si Advanced Configuration Tool 3.3 + .NET Compact Framework a tam vypni obě možnosti - mělo by to fungovat (mně to fungovalo, ale nepoužívám to).
Tohle téma je zralé na lock.
Tohle téma je zralé na lock.
Mam, nicmene tuhle upravu tam nemam. Uz jsem to nekde dokonce cetl, mozna i nekde tady, ze to nekteri upravili v ACT a nekteri si stezuji, ze tam zadnou takovou polozku nemaji.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

Mám ROM 1.93 a mám NEJNOVĚJŠÍ ACT 3.3 a vše funguje. Ještě jednou mrkni, jestli máš nejnovější verzi.
Verze 3.3.0.0
ROM 1.93.113.2
Kde presne tu polozku mas, at to jeste jednou pro jistotu zkontroluju.
----
Tak ted jsem si projel seznam funkci na webu autora http://www.touchxperience z ktrereho mam i ACT v posledni verzi stazene, a zjistil jsem, ze tech polozek mi chybi relativne dost.
ROM 1.93.113.2
Kde presne tu polozku mas, at to jeste jednou pro jistotu zkontroluju.
----
Tak ted jsem si projel seznam funkci na webu autora http://www.touchxperience z ktrereho mam i ACT v posledni verzi stazene, a zjistil jsem, ze tech polozek mi chybi relativne dost.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

Ty máš bězného Touch Diamonda? Jazyková verze 113.2 je pro tento "kraj" zvláštní...