Jak máte nastaven email seznam.cz?
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Zdravím, bohužel jsem tu moc nepochodil s hledáním. Tak mě prosím neukmenujte... Dá někdo řešení, jak nastavit v Ráfkovi email na seznamu? Zprávy mě chodí, ale nejsou poslat.
Díky.
Díky.
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
připojil bych se s prosbou o pomoc. mám email na seznamu, kde mám navíc složky a nastavené fitry s přesměrováním do těchto složek, ale email klient v diamondu ty složky nezobrazí, čili mi zobrazí jen doručené, jak to nastavit aby mi zobrazoval i ty další složky doručených? děkuji
Tak mám trochu času tak přispěju, taky svojí troškou do mlýna...napíšu sem své nastavení step-by-step ;)
Start>Programy>Messaging
Zde pokud máš už ten účet vytvořen klikni na menu a Options (popř. když se ti ten účet jakoby otevře, tak Menu>tools>Options). Zde klikni na název účtu Seznam a zde pak na Edit Account Setup...

Start>Programy>Messaging
Zde pokud máš už ten účet vytvořen klikni na menu a Options (popř. když se ti ten účet jakoby otevře, tak Menu>tools>Options). Zde klikni na název účtu Seznam a zde pak na Edit Account Setup...
- Zapiš e-mailovou adresu v plném znění, tedy ****@seznam.cz
- Napiš svoje jméno (nemusí se shodovat se jménem, které máš na seznamu), třeba Owner`s name
- pop3.seznam.cz
- vypiš uživatelské jméno a své heslo (bacha na VELKÁ a malá písmena), já jsem si i zaškrtl Save password
- smtp.seznam.cz => na této stránce zaškrtni (pokud nemáš) obě možnosti...
- dál už je jen tvé osobní nastavení, nastav
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
2 Ponorka: S tim zřejmě nic nenaděláš, Outlook jen stáhne všechnu poštu(popř. novou poštu) ze schránky na Seznamu, možná to pujde vyřešit nějakým jiným programem pro správu emailů, ale neporadím přesně který, mě stačí Outlook.
2 Bigis: : A díval ses i SEM ?! Kromě nastavení datových služeb tam najdeš i nastavení e-mailů. U každého operátora je myslím jiný odchozí server, proto ti nejspíš blbne odesílání. Např. u Vodafone je to smtp.vodafonemail.cz
Příště přeju víc úspěchů v hledání
2 Bigis: : A díval ses i SEM ?! Kromě nastavení datových služeb tam najdeš i nastavení e-mailů. U každého operátora je myslím jiný odchozí server, proto ti nejspíš blbne odesílání. Např. u Vodafone je to smtp.vodafonemail.cz
Příště přeju víc úspěchů v hledání
díky. tak to jsi mě nepotěšil, to znamená, abych zjistil novou poštu v těch mnou založených adresářích, že nemůžu použít email klienta, ale prostě na ppc zapnout operu a jít do schránky přes prohlížeč netu 
- Bruca
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
nebo si zařídit e-mail někde, kde je i IMAP...
Pripojeni na email by ti melo fungovat bez problemu, akorat pri odesilani emailu potrebujes svuj smtp server od poskytovatele internetu(např. pokud se pripojujes doma a mas net od O2). Zalezi to na poskytovateli, v některých případech ti bude fungovat primo smtp.seznam.cz, jindy to poskytovatel nedovoli z duvodu ochrany asi a musis zazadat o smtp.
Jen doplním smtp servery našich operátorů
Vodafone: smtp.vodafonemail.cz
T-Mobile smtp.t-email.cz
O2: smtp.etmail.cz
Vodafone: smtp.vodafonemail.cz
T-Mobile smtp.t-email.cz
O2: smtp.etmail.cz
jj, ale pokud se nepletu, je potřeba login a pass od poskytovatele:) Uzavřel bych to tim, at si kazdej zavola poskytovateli když mu nejde SMTP 
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Tak už mi to jede.. Nějak jsem to pak nastavoval a nasteví se stáhlo samo z internetu.