Jak máte nastaven email seznam.cz?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Locked
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Zdravím, bohužel jsem tu moc nepochodil s hledáním. Tak mě prosím neukmenujte... Dá někdo řešení, jak nastavit v Ráfkovi email na seznamu? Zprávy mě chodí, ale nejsou poslat.

Díky.
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Já mám zaškrtnutý "Server odchozí pošty požaduje ověření", "Použít stejné uživ. jméno a heslo..." a v upřesnění mám SSL jenom pro příchozí. Jo a odchozí server mám "smtp.seznam.cz".
Nevim, jestli jsem pomohl, mě to takhle chodí.
Ponorka
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Ponorka »

připojil bych se s prosbou o pomoc. mám email na seznamu, kde mám navíc složky a nastavené fitry s přesměrováním do těchto složek, ale email klient v diamondu ty složky nezobrazí, čili mi zobrazí jen doručené, jak to nastavit aby mi zobrazoval i ty další složky doručených? děkuji
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SONY Z3Compact

Post by suckme »

Tak mám trochu času tak přispěju, taky svojí troškou do mlýna...napíšu sem své nastavení step-by-step ;)

Start>Programy>Messaging

Zde pokud máš už ten účet vytvořen klikni na menu a Options (popř. když se ti ten účet jakoby otevře, tak Menu>tools>Options). Zde klikni na název účtu Seznam a zde pak na Edit Account Setup...
  1. Zapiš e-mailovou adresu v plném znění, tedy ****@seznam.cz
  2. Napiš svoje jméno (nemusí se shodovat se jménem, které máš na seznamu), třeba Owner`s name
  3. pop3.seznam.cz
  4. vypiš uživatelské jméno a své heslo (bacha na VELKÁ a malá písmena), já jsem si i zaškrtl Save password
  5. smtp.seznam.cz => na této stránce zaškrtni (pokud nemáš) obě možnosti...
  6. dál už je jen tvé osobní nastavení, nastav
Tak takhle to mám nastavený já a odesílání i přijímání e-mailů funguje bez problémů...snad jsem tím pomohl a pokud ne, tak jsem se jen trochu znemožnil :grin:
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

2 Ponorka: S tim zřejmě nic nenaděláš, Outlook jen stáhne všechnu poštu(popř. novou poštu) ze schránky na Seznamu, možná to pujde vyřešit nějakým jiným programem pro správu emailů, ale neporadím přesně který, mě stačí Outlook.

2 Bigis: : A díval ses i SEM ?! Kromě nastavení datových služeb tam najdeš i nastavení e-mailů. U každého operátora je myslím jiný odchozí server, proto ti nejspíš blbne odesílání. Např. u Vodafone je to smtp.vodafonemail.cz
Příště přeju víc úspěchů v hledání :wink:
Ponorka
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Ponorka »

díky. tak to jsi mě nepotěšil, to znamená, abych zjistil novou poštu v těch mnou založených adresářích, že nemůžu použít email klienta, ale prostě na ppc zapnout operu a jít do schránky přes prohlížeč netu :evil:
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook

Post by Bruca »

nebo si zařídit e-mail někde, kde je i IMAP...
Nionell
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Asus P552W

Post by Nionell »

Pripojeni na email by ti melo fungovat bez problemu, akorat pri odesilani emailu potrebujes svuj smtp server od poskytovatele internetu(např. pokud se pripojujes doma a mas net od O2). Zalezi to na poskytovateli, v některých případech ti bude fungovat primo smtp.seznam.cz, jindy to poskytovatel nedovoli z duvodu ochrany asi a musis zazadat o smtp.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Jen doplním smtp servery našich operátorů
Vodafone: smtp.vodafonemail.cz
T-Mobile smtp.t-email.cz
O2: smtp.etmail.cz
Nionell
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Asus P552W

Post by Nionell »

jj, ale pokud se nepletu, je potřeba login a pass od poskytovatele:) Uzavřel bych to tim, at si kazdej zavola poskytovateli když mu nejde SMTP :P
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Tak už mi to jede.. Nějak jsem to pak nastavoval a nasteví se stáhlo samo z internetu.
Locked

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”