Nastavení QuickMenu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Nastavení QuickMenu

Post by YAMATO »

Chtěl bych QuickMenu, ale TaskManager aby zůstal standardní vestavěný v pravém horním rohu (Diamond), který mi vyhovuje lépe. Jde to nějak? Případně existuje nějaký komplexnější návod?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Mozna sem tak docela nepochopil na co se ptas, ale vzdyt QuickMenu ti akorat dela start-nabidku jako na stolním poči. A to klasicky v levem rohu,nevim jestli ma i nejakou funkci taskmanageru, pouzival sem ho jenom chvilku, ale nejlepsi taskManager je imho WkTask. Nebo nevim co ted mas na mysli, kdyztak upresni.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Ano, je tam i TaskManager, který mi tam ale nesedí, ale nahradí ten vestavěný a nevím, zda to jde vrátit...tj. vím, že jde vypnout ten v QM, ale nevím, jak vrátit ten defaultní. Ale ten WkTask bych mohl ozkoušet, zda by s tím chodil...

Jinak QM zdaleka nedělá jen nabídku, je tam dost dalších funkcí.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

urcite s tim chodí, protoze ja tyto dva programy nejakou dobu dohromady vyouzival, pak sem se na quickMenu vybodnul kvuli zbytecnemu ubirani RAM.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

No já mám teď taky jiný starosti, další HR atd., spíš mě to zajímalo do budoucnosti...ale nějak si začínám tyhle věci rozmýšlet, jestli to vše vůbec stojí za ty problémy.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

jj, vim co mas na mysli.
Jestli mam rict svuj nazor, tak QuickMenu patri k programum, ktery nejsou az tak zázračný a navic musi bezet porad na pozadi, takze bych se na nej na tvem miste vybodl, muze mit taky svou ucast na tvem problemu se systemem.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

To určitě ne, ty problémy začaly už před tím, spíš jsem teď, když mě ten HR nemine, zkoušel víc věcí, když je to vlastně jedno co provedou...

Na první pohled vypadá QM dobře, ale když se to tak vezme, tak až zas tak moc nepřináší. Ale je fakt, že kdyby to tak bylo řešeno rovnou, tak by to bylo dobré.
Post Reply

Return to “Aplikace”