Touch PRO - mazání sms z sim karty

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
Petr 3
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Touch PRO - mazání sms z sim karty

Post by Petr 3 »

Mám problém, nemohu smazat sms uložené na sim. V příchozích sms je příznak sim, když je smažu, tak mám stále hlášku že je sim plná a po resetu Pro čka jsou sms opět v přijatých. Na kartu se ukládají sms natvrdo z jednoho kontrolního zařízejí ( blbej nápad výrobce ), ale na jiných přístrojích smazat jdou ( Nokie - zprávy sim - vymazat )
Dělám něco špatně, nebo je to geniální vlastnost woken?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Nejsem si teď jistý, ale není v Touchi Pro někde v Programech schovaný SIM manager, který umí pracovat z kontakty a SMS zprávami na SIM... mrkni.
Petr 3
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Petr 3 »

To jo, správce sim tam je, ale nic o sms jsem tam neviděl, jen práce s kontakty. Je ho škoda, pokud to nejde, je pro mně nepoužitelný, denně mi přijde cca. 50 takových sms, po dvacáté se zablokuje príjem a vyndávat sim do jiného bobilu kvůli vymazájí je úchylnost.
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

V HTC opravdu taková aplikace není - pouze na kontakty. V E-TENech ale taková aplikace je.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

E-TEN SIM Manager 2 Download

Post by Jiří Hrma »

A nemáš možnost vložit si SIM kartu do obyčejného telefonu a v něm ty sms smazat?

Případně, tady sem na FTP našel SIM Manager 2 z E-TENu, tak ho zkus nainstalovat, třeba to pak přes něj půjde (nemám vyzkoušeno).

Code: Select all

http://www.eten-users.eu/download/X%20Series/X500/Preinstallation/PREI_SIMMANAGER.MUI.CAB
User: eten
Pass: etendown
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”