Diamond: Vylepšený správce USB připojení z HTC Touch Pro

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Diamond: Vylepšený správce USB připojení z HTC Touch Pro

Post by Lukáš Mano »

Velice jsem si oblíbil funkci, která se zobrazí na obrazovce po připojení HTC Touch Pro do USB portu v počítači. Zobrazí se vám tři možnosti: ActiveSync, USB Mass Storage (microSD karta je k dispozici jako další disk, u Diamondu se použije Internal Storage) a Sdílení Připojení k internetu. Tato funkce si pamatuje poslední navolenou možnost, a po dalším připojení k počítači, není třeba vybírat žádnou ze tři možností. Bohužel tato funkce není obsažena v HTC Diamond, ale lze ji lehce doinstalovat pomocí přiloženého CAB souboru.

Image

Zdroj: Xda-developers
Attachments
HTCUSBToPCPopUp.zip
HTCUSBToPCPopUp
(54.67 KiB) Downloaded 224 times
peto01
nováček
nováček

Post by peto01 »

tak tato funkcia keby fiči na kaiserovi tak by ma už nic nestvalo
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Tak první 2 funkce můžeš na Kaiserovi nahradit programem WM5storage nebo Softick Card Export.
peto01
nováček
nováček

Post by peto01 »

no ja to mam nahradene softstickom ale mat to rovno v zakladnej vybave by bolo omnoho lepsie
Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE

Post by Spinner »

Ahoj, já mám u Diamonda první dvě nabídky standardně. Zkoušel jsem nainstalovat to, co je tady ke stažení a bohužel i když instalace dopadla dobře a třetí položka se mi v nabídce objevila. Byla bez popisu a pravděpodobně, ale to jsem již nezkoušel i nefunkční. Tak jsem to zase odinstaloval a počkám, zda se neobjeví nějaká verze bez této chyby.
zipiik
nováček
nováček

Post by zipiik »

predpokladam, ze mas diamonda v cestine. chyba je v tom, ze ceska lokalizace diamonda nepocita se 3. nabidkou, proto tlacitko bez popisu.

reseni jsou 2:
- pokud existuje lokalizace pro touch pro, vzit z ni soubor \windows\HTCUSBToPCPopUp.exe.<cislo>.mui a prenest do diamonda
- jednomu holandanovi jsem pred chvili pripravil lokalizaci tak, ze mi zaslal soubor ze sveho diamonda a ja mu doplnil lokalizaci 3. nabidky a tvari se, ze to funguje. bohuzel nemuzu vzit cesky soubor ze sveho diamonda, protoze nemam nainstalovanou ceskou lokalizaci a priznam se, ze provadet kvuli tomu hard-reset se mi nechce
Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE

Post by Spinner »

Díky za tip. Skutečně mám CZ. Vyzkouším Tvé postupy a uvidím.
zipiik
nováček
nováček

Post by zipiik »

Pridavam aktualni verzi aplikace. Vzhledem k rostoucimu poctu lokalizaci jsem rozdelil aplikaci do dvou instalacnich archivu - vetsi soubor obsahuje plnou aplikaci v anglickem jazyce (WWE) a druhy soubor dohraje dalsi jazyky (i18n) - zatim obsahuje holandstinu, italstinu, nemcinu a cestinu.
Attachments
HTCUSBToPCPopUp_2_0_18172128_1.WWE.cab
(101.67 KiB) Downloaded 129 times
HTCUSBToPCPopUp_2_0_18172128_1.i18n.cab
(24.92 KiB) Downloaded 141 times
Lakva
nováček
nováček

Post by Lakva »

Nebylo by něco takového na Polaris (Touch Cruise)?
Softick ani WM5torage mi tam nejdou - po připojení se zase ihned odpojí a čau.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”