Nový komunikátor ASUS P552w, tvrdá konkurence pro HTC Touch!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Nový komunikátor ASUS P552w, tvrdá konkurence pro HTC Touch!

Post by Lukáš Mano »

Na serveru Phone Mag se objevila zpráva o novém komunikátoru od firmy Asus, který nese označení P552w. Jedná se o velmi dobře vybavené zařízení; disponuje rychlým procesorem Marvell Tavor taktovaným na 624 MHz, 2 MPx fotoaparátem, poradí si i se sítěmi třetí generace (HSDPA až 3.6Mbps) a o navigaci se bude starat velmi citlivý čip SiRF Star III.

Image

Předinstalované programy: Google Maps, Anytime Launcher, ASUS Today, Multi-Home, EziMusic a EziPhoto

Technická specifikace:
Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Rozměry 102 x 60.5 x 14.5 mm
Váha 105g s baterií
Procesor Marvell Tavor taktovaný na 624 MHz
Displej 2.8″ TFT, Touch Screen 65K barev, QVGA 240 x 320 pixels
Pameť 256MB Flash + 128MB DDR
HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/GSM
Konektivita Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 (včetně EDR a A2DP), pouze USB 1.1
Fotoaparat 2.0 MPx + auto-focus
Baterie 1100mAh Li-Ion
GPS SiRF StarIII
Micro SDHC slot na pam. karty

Image
mir3c
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SPV M3100 (HTC TyTN)- HERMES

Post by mir3c »

nevies sa aspon ci to bude este tohto roku dostupne aj u nas na slovensku?a problizna cena? vyzera to perfektne si myslim :D
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Vzhledově se mi moc líbí. Vajíčka mám rád :grin:.

HW je na tom zjevně mnohem lépe, než Touch. Touch je ale dnes už starý, takže bych to jako "konkurenci" moc nebral. A Touch Pro nebo Diamond jsou už zase jiná, vyšší, kategorie.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

A co treba E-Ten X600? Mam silnej pocit ze ma hodne podobnou specifikaci (az na to ze ma jenom 64MB RAM ale tak myslim ze to nevadi kdyz je to QVGA hlavne ze ma rychlej procesor) jak tohle a je za 6500,- s DPH ;) Pro stourali je k dispozici i vylepsena uzivatelska ROMka ;)
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Mně přijde absolutně hnusnej... :twisted:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

mno jo je to takovy vajicko... chtelo by to trochu "hranatosti" ale ne zas moc aby to nevypalo jak ty tatranky ktere jsou ted tak popularni :lol: to je tezky kdyz na design se tedka tak kasle :-(
RDT
VIP
VIP

Post by RDT »

Kašle? Teď? Cože? :-D

Vždyť teprve v poslední době se na něj především klade důraz. Diamond je v reálu opravdu nádherný, Touch Pro stejně tak... Před pěti lety nemyslitelné, že by zařízení mohlo vypadat i jinak než šedá či černá plastová krabice...
jenda.69 wrote:Mně přijde absolutně hnusnej... :twisted:
No tohle! ;oI Takovej Siemensmaniak a nepřípomíná mu SL75? :-D
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Diamond? Co je na nem hezkyho? ze vypada jak kdyby ho nekdo navrhoval v Excelu? :lol: To je tedka takovy univerzalni reseni... krabice, hlavne aby byla v cerne, zadny hrani si s umistenim prvku proste to tam naskladat podle pravitka a hotovo... Celkem povedena je akorat tak jeho varianta od T-Mobilu MDA Compact IV... uplny extrem je vsak HTC S740 to uz ma snad i naostreny rohy :lol: tyhle 5-minutovy designy mi opravdu nevoni...
RDT
VIP
VIP

Post by RDT »

Každý máme nějaký názor, každému se líbí něco jiného. Tobě se Diamond ani S740 líbit nemusí, tvoje věc. Ovšem nemůžeš tvrdit, že jsou odfláknuté a že si s tím v HTC "nehráli". To je samozřejmě nesmysl.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Mno samozrejme kazdy mame vlastni nazor (a hlavne na veci ktere se tykaji umeni) ale proste kdyz treba truhlar udela dvere tim stylem ze vezme holou desku na tu hodi kliku a hotovo tak me se to proste zda odflaknute i kdyz treba nekomu se to muze zdat jako truhlarsky skvost :lol:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

RDT: přesně na ten jsem si vzpomněl, když jsem to viděl prvně (jenom jsem myslel, že jsem si vzpomněl na SL65 :-D ), a tenhle Siemens se mi taky nelíbil... ;-)

bkf1: a co teprv vypínač, to může bejt umělecký dílo... jenom škoda, že ho Legie potřebuje k ovládání světla :-D (viz Červený Trpaslík - 32. díl)

Jinak konečně něco k tématu: Bude i v černý nebo jinak barevný verzi? Možná, že černej by nebyl tak škaredej (pokud tam nedají chromovaný části jako u už zmíněnýho Siemensu SL75 -- ahá, teď koukam, že ty tam jsou, takže tohle už nezachrání nic, jen že by to stříbrný odpadalo jako to na foťáku mýho Voxíka :-D )
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Ano měl by být :wink:

Image
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Jenda:
Jo vypinac... tak to je dobrej priklad :lol: Jinak vajickovy Siemensy se mi taky nelibily...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”