HTC TyTN II: Jaká je oficiální česká WM6.1 ROM?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
bomber666
přispěvatel
přispěvatel

Post by bomber666 »

Sutrus....zkoušel jsem z xda z toho tveho odkazu všechny soubory a nic...ani jeden nejde nahodit..pořad mám SPL 1.0 Oli
sutrus
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by sutrus »

A spoustis SSPL-KAIS.exe v telefonu?

1. Nahraj soubor SSPL-KAIS.exe do telefonu a spust
2. objeví se ti tricolor screen
3. pak spust stazeny HARDSPL v PC
4 po prehrani uz by melo byt vse vporadku
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

->Bomber666: No jak jsem psal výše. Funguje postup R. Hulána nebo Lukáše M.. Prý je HODNĚ důležité před akcí vyndat na chvíli baterii, a dále vyndat SD kartu a SIMku. S SD kartou v přístroji mi to taky nešlo. Když jsem postupoval tak, jak jsem psal výše, mám WM6.1 v Kaisrovi.
bomber666
přispěvatel
přispěvatel

.

Post by bomber666 »

ok diky tak už mi to jede ale až asi na 4 pokus....ale musim použivat JumpSPL a po bile smrti vytahnout tu baterii a pak i obě karty...diky všem za pomoc....mně jenom zarazilo že všem to jde hned napoprve a ja všechno musim dělat několikrat..-)))
Marvin Paranoic
nováček
nováček

HideSim

Post by Marvin Paranoic »

Díky za diskuzi, po týdnu hraní a vztekání s mrznoucím 6.1 Kaisrem jsem včera jsem flasnul znovu a dohrál origo SPL z tohoto fóra a zatím jede super. Narazil jsem zatím jen na nefunkčnost R.Steinnovo HideSim, nevíte někdo co s tím, případně co jiného použít?

dík Marvin
jlp
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

Re: HTC TyTN II: Jaká je oficiální česká WM6.1 ROM?

Post by jlp »

Jiří Hrma wrote:Na webu HTC.com je už nějaký týden ke stažení oficiální WM6.1 WWE (anglická) ROM pro majitele oblíbeného komunikátoru HTC TyTN II, a nedávno se zde objevila i její česká verze. Pokud máte náhodou problémy se stažením nebo registrací, využijte tuto alternativu.

Image

Radek Hulán na MyEgo.cz zveřejnil pěknou recenzi nové ROMky; pokud tedy zvažujete její naflashování, jeho článek vám v rozhodování určitě pomůže.
Jedná se o CZ ROM ve verzi 3.28.462.1 (CSY) z 5.6.2008.

Nemoze tuto ROM niekto reuploadnut, lebo ULOZ.TO nejako nejde. Prosiiiim.
Borg
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

špatný postup ?

Post by Borg »

Ahoj, potřeboval bych pomoc i instalci nové ROM.

Mel jsem nainstalova puvodni WM 6, kupovan hned jak vysel.
Podle navodu tady jsem naistaloval Hard Spl 3.38. Vse slo ok.

Pote jsem chtel nainstalovat novy WM 6.1, ale na zacatku instalace mi to hlasi, ze nemam spravne ID vyrobce a instalace se zrusi.

Jak mam nyni postupovat ? Popř., jestli mi nekdo muze hodit odkaz, kde uz se to treba resilo.

Dik.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”