WM 6.1 IE a high resolution?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
insane.cz
nováček
nováček

WM 6.1 IE a high resolution?

Post by insane.cz »

Zdravim,
mam krabicku Glofiish X650 s light ROMem od yuryho a snazim se najit fci v IE kde zapnout HIGH RESOLUTION jako to bylo mozne ve WM 6.0 nebo je to nejaky upgrade a tohle uz nefacha? Nejake zkusenosti? Zkousel jsem pana googla a stale nic..
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

teď tam je myslim místo toho funkce Zoom out
insane.cz
nováček
nováček

Post by insane.cz »

diky za tip, i kdyz mam pocit, ze jsem to zkousel bo spis ze ta polozka v nabidce byla sediva a nemohl jsem na ni tapnout..

vyzkousim a dam vedet :)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

když sem měl ještě Uniho s WM6.1 tak ji taky nešlo použit, nevim proč
insane.cz
nováček
nováček

Post by insane.cz »

docela me to trha displej, kdyz uz to jede VGA a pak to neni takove to prave jahodove a zobrazuje to velke kravy.. vyzkousim a zkusim jeste nekolikrat prolezt nejaka fora.. zatim jsem ani nenarazil na to, ze by to nekdo resil..
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

nejleší je si pořídit prohlížeč NetFront 3.5, byl jsem s ním zcela spokojen
insane.cz
nováček
nováček

Post by insane.cz »

vyzkousim a dam echo :) diky
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

insane.cz: Výborný prohlížeč (a méně systémově náročný) je také Opera Mobile 9.5 (beta), která je ke stažení v testovací verzi zdarma ( www.opera.com ).
insane.cz
nováček
nováček

Post by insane.cz »

takze:

nasel a nainstaloval jsem NetFront 3.5 a maximalni spokojenost.. to je to prave pro VGA displej :)

Jiří Hrma> Operu znam, ale porad jsem k ni nejak nenasel "TO" co me treba chytlo hned u Firefoxu.. skoda ze nedela firefox neco chytreho i v mobile verzi.. to co se "rozjelo" s nazvem Minimo me zrovna vuuuubec nenadchlo.. zkusim tedy jeste Operu, ale myslim ze NetFront asi zaujme browser no.1
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Heh, mohli bychom se všichni dat do kupy a napsat tvurcum Firefoxu hromadnou prosbu o poradnej prohlizec pro WM zařízení.
Jinak jsem zkoušel už ruzne prohlizece vcetne opery, ale porad si nemuzu vynachvalit Netfront, skvele zobrazuje stranky a ovladani tahem stylusu po displayi je naprosto dokonale.
Mesic sem byl daleko od desktopu a denne surfoval wifinu na UNIm a kdyz sem se vratil, tak sem mel tendence tahat myší po Firefoxu abych posunul stranku a dloubat prstem do monitoru :-D
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”