Ahojte, potreboval by som poradit. Mam HP iPaq 614c a v nom iGo 2008. V nastaveniach iGo zaskrtnem "GPS ZAPNUTY" a ked idem prec z nastaveni tak mi to neulozi a GPS antena je vypnuta(teda nefunguje GPS), pricom pri ostatnych nastaveniach v iGo ak urobim to iste ulozi nastavenia ktore som nastavil. neviete kde robim chybu ?
dakujem za rady
Nefunkcne iGo 8 ma HP iPaq 614c
Chybu má iGo nějak se to nechce uložit, chybu děláš i ty a to, že nehledáš už to tady je.
Změň SYS.txt ať tam máš tohle:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\cprog.exe"
win_name="Phone"
[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
Musí to být na kartě i v program files v zařízení. Pokud to změníš ještě před instalací na kartě, tak se to nainstaluje OK
Změň SYS.txt ať tam máš tohle:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\cprog.exe"
win_name="Phone"
[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
Musí to být na kartě i v program files v zařízení. Pokud to změníš ještě před instalací na kartě, tak se to nainstaluje OK
dakujem velmi pekne uz to funguje, este by som potreboval poradit dal som do mojho HP iPaq 614c Sunnysoft InterWrite Pro 9.1, ktory som stiahol z http://www.sunnysoft.cz/ (demo) a ked ho chcem nainstalovat v mojom PDA napsie chybu: IWPRO_CZ_HP_95_07303 is not valid Pocket PC application.
vraj je to zla verzia, lenze tuto verziu mi zobrazilo po kliknuti na telefon HP ipaq614c
dakujem za radu
vraj je to zla verzia, lenze tuto verziu mi zobrazilo po kliknuti na telefon HP ipaq614c
dakujem za radu